- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Allah razı olsun hâlâ inanamıyorum rabbim isteyen herkese versin inşallahAbooomaşallah barekallah erken olmasına rağmen hayalet gibi bile çıksa bence çok guzellll
Allah razı olsun canım benimAmiiin kuzum dualarım herzaman sizinle her daim dilimde olacak inşallah ❤
Özelde acilden hemen ver canım bir saatte çıkıyor tam sevinirsin gece geceAllahım ya test bozuksa diyorum ama bu zamana kadar milyon tane yaptım hiç görünmedi hiç ve şuan iyice belirgin oldu... hemen test verecegim
Allah razı olsun rabin isteyen herkese versin inşallah hiç umudum yoktu şuan göreceğime inanın şok oldumTebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir haber bu
Gördüm gördüm doğru görmüşsünEki Görüntüle 2655598
Allah aşkına ben mi çift görüyorum nolur sizde görüyor musunuz ??
Sizinde mi sorun erkek faktörüydü kuzum yanlış mı hatırlıyorumAllahım ya test bozuksa diyorum ama bu zamana kadar milyon tane yaptım hiç görünmedi hiç ve şuan iyice belirgin oldu... hemen test verecegim
İnsallah hepimiz pozitif sonuclar alirizHadi hayırlısı o zaman inşallah yakan sonucumu o vakitte yaptırırım inşallah sizinde olumlu olur
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGördüm gördüm doğru görmüşsünAllah tamamına erdirsin bol bol sevin vücut mutluluk hormonu salgılasın bebise yarasin
Yaa hayır olmadı bu 7.günKanaman oldu mu cnm
Ben beş gündür bekliyorum hala yok
2 seneyi aştı ilk denememdi ocak ayında başlamıştım tedaviye 2 yıl boyunca yapmadığımız şey kalmadı allahım yüzümüze güldü inşallah darısı sizin başınıza olur inşallah sağlıklı bir gebeliktirUykusuz Koala sen kaç yıldır bekliyordun. Bu ilk deneme miydi senin.bence de kesin var,senin adına çoook sevindim☺
Evet kuzum erkek faktörü 4 milyon sperm ileri hareket 0 morfoloji 0Sizinde mi sorun erkek faktörüydü kuzum yanlış mı hatırlıyorum
Suan daha da çok umut oldum banaEvet kuzum erken faktörü 4 milyon sperm ileri hareket 0 morfoloji 0
Kesinlikle ben de görüyorum, gözünüz aydinEki Görüntüle 2655598
Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallahKesinlikle ben de görüyorum, gözünüz aydin
Amiiin o kadar istedim ki umut olmayı heves kirmamayi biliyorum çünkü sorunlarımız benzer insan öyle olunca karşısından mutlu haber almak istiyor inşallah sende bu haberi alacaksınSuan daha da çok umut oldum banaAllahım nolur bizim de pozitif olsun hayırlısıyla
İnsallah canım İnan içim ferahladı insallaj inanıyorum ben de görücem pozitifi hayırlısıylaAmiiin o kadar istedim ki umut olmayı heves kirmamayi biliyorum çünkü sorunlarımız benzer insan öyle olunca karşısından mutlu haber almak istiyor inşallah sende bu haberi alacaksın
Ayyy nasıl sevindim anlatamam. Maşallah. Kendi testim gibi yüreğim doldu resmen. Rabbim kan testinde de güzel sonuçlar almayı nasip etsin İnşallahEki Görüntüle 2655598
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?