Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Uykusuz Koala sen kaç yıldır bekliyordun. Bu ilk deneme miydi senin.bence de kesin var,senin adına çoook sevindim☺
2 seneyi aştı ilk denememdi ocak ayında başlamıştım tedaviye 2 yıl boyunca yapmadığımız şey kalmadı allahım yüzümüze güldü inşallah darısı sizin başınıza olur inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Suan daha da çok umut oldum bana Allahım nolur bizim de pozitif olsun hayırlısıyla
Amiiin o kadar istedim ki umut olmayı heves kirmamayi biliyorum çünkü sorunlarımız benzer insan öyle olunca karşısından mutlu haber almak istiyor inşallah sende bu haberi alacaksın

Amiiin o kadar istedim ki umut olmayı heves kirmamayi biliyorum çünkü sorunlarımız benzer insan öyle olunca karşısından mutlu haber almak istiyor inşallah sende bu haberi alacaksın
İnsallah canım İnan içim ferahladı insallaj inanıyorum ben de görücem pozitifi hayırlısıyla

Uykusuz Koala ayy canım nasıl sevindim senin adına gece gece tebrik ederim yaa inşAllah darısı bizlerin başına ben de çok sabırsızım. Şuanda günlerdir olmayan akıntım var. Şeffaf gibi. Bide ben annemlerde kalıyorum kocam buraya geldi bu gece kalmaya. kaç gündür ağrım yoktu ağrım başladı biraz karnımda ve kasıklarımda. Eşim de babasının geldiyini hiss etti diyor salı günü bir gelse artık inşAllah güzel haberler yazarım ben de buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…