- 27 Şubat 2020
- 145
- 123
- 33
Canım arkadaş duphalac yazmış bana da onu önerdi doktorum, katkısız hamilelikte bile kullanılabilir dedi. Onun muadili de var osmolak sanırım o da katkısız bi zararı yok aynıOpu sonrası - cumadan beri- hala tuvalete çıkamadım. Ve şişkinlik var. Kayısı zeytinyağı aktivia hepsini denedim. Var mi önerisi olan
Camım yanlış hatırlamıyorsam 3.gun embriyosuydu arkadaşınkiUykusuz Koala yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin çoook sevindim 5.gün embriyosu olunca nasıl da erken çıkabiliyor. İnşallah darısı hepimizin başına
Ay çok sevindim böyle düşünmeneİnsallah canım İnan içim ferahladı insallaj inanıyorum ben de görücem pozitifi hayırlısıyla
Camım yanlış hatırlamıyorsam 3.gun embriyosuydu arkadaşınki☺ Yine de çıktı maşallah
Öyle mi ay süper o zaman ben de yapayım test alıpyok canim, onunki de 5. gun embriyosuydu
Allahım yaaUykusuz Koala ayy canım nasıl sevindim senin adına gece gece tebrik ederim yaa inşAllah darısı bizlerin başına ben de çok sabırsızım. Şuanda günlerdir olmayan akıntım var. Şeffaf gibi. Bide ben annemlerde kalıyorum kocam buraya geldi bu gece kalmaya. kaç gündür ağrım yoktu ağrım başladı biraz karnımda ve kasıklarımda. Eşim de babasının geldiyini hiss etti diyor salı günü bir gelse artık inşAllah güzel haberler yazarım ben de buraya
Allahım amiiiinn güzel dileklerin için cok teşekkür ederim darısı sana kısmet olsun insallahhhAyyy nasıl sevindim anlatamam. Maşallah. Kendi testim gibi yüreğim doldu resmen. Rabbim kan testinde de güzel sonuçlar almayı nasip etsin İnşallah
3.gün embriyosu o kadar çabuk çıksa ben şok olurdumÖyle mi ay süper o zaman ben de yapayım test alıp
Evet gerçekten inanamadım sonucu gördüğüm an rüya gibiydiUykusuz Koala yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin çoook sevindim 5.gün embriyosu olunca nasıl da erken çıkabiliyor. İnşallah darısı hepimizin başına
Dedigimi yap yaptığımı yapma derlerÖyle mi ay süper o zaman ben de yapayım test alıp
Dedigimi yap yaptığımı yapma derlerşimdi yapma dersem linç yerim diye korkuyorum
Allah yüzünü güldürsün kuzumm ille alacağım diyorsan erken gebelik testi al derim❤cesaret aldım senden
İnşAllah canım yaa olacak galiba bu sefer inşAllah. Belim de ağrıyor şuan. Test günüme de 2 gün kalmış zaten.. çok ümitsizdim ben şu vajinal akıntı ve ağrım kafamı yine kurcaladı. İnşAllah hayırlısı canımAllahım yaadarısı başına inşallah canım benim bence de minik babayı hissetmiş ❤❤ benimde tek hissettiğim karin ağrısıydı inşallah senden de mutlu haberi alırız ❤
Amin Allah razı olsun. Bu akşam karnım ağrıyordu. Umutsuzluğa kapıldım... Sonra senin güzel haberini görünce yüreğime su serpildi...Allahım amiiiinn güzel dileklerin için cok teşekkür ederim darısı sana kısmet olsun insallahhh❤
Benim de 3.gün tek embriyo.. Ayın 3ü test günüm, 12.gün olacak.. İnşallah o müjdeli haberi alırızBenimki 3. gün embriyosu o yüzden Ayın 3 ü cuma günü yapmayı planlıyorum. Sabah evde idrarda yapıp sonra da kan vereceğim
Canım oralac/duphalac diye bir şurup var, acilde de yazıyorlar.. Tüp bebek merkezinden önermişlerdi.. Benim çok problem olmadı ama her ihtimale karşı almıştım.. Şiştiğimi hissettiğimde bi ölçek alıyorum.. İşe yarıyor.. Öneririm.. Zorlama kendini..Opu sonrası - cumadan beri- hala tuvalete çıkamadım. Ve şişkinlik var. Kayısı zeytinyağı aktivia hepsini denedim. Var mi önerisi olan
Amin İnşallahBenim de 3.gün tek embriyo.. Ayın 3ü test günüm, 12.gün olacak.. İnşallah o müjdeli haberi alırız
Ümitsiz olma kuzum olgu düşünmene çok sevindim inşallah olur ya❤ istiyorum ki hep beraber sevinelimİnşAllah canım yaa olacak galiba bu sefer inşAllah. Belim de ağrıyor şuan. Test günüme de 2 gün kalmış zaten.. çok ümitsizdim ben şu vajinal akıntı ve ağrım kafamı yine kurcaladı. İnşAllah hayırlısı canım
Cok sevindimm inşallah olumlu bir habere işarettir çünkü kendimde olan en net farklılık karin ağrısıydıAmin Allah razı olsun. Bu akşam karnım ağrıyordu. Umutsuzluğa kapıldım... Sonra senin güzel haberini görünce yüreğime su serpildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?