Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Opu sonrası - cumadan beri- hala tuvalete çıkamadım. Ve şişkinlik var. Kayısı zeytinyağı aktivia hepsini denedim. Var mi önerisi olan
Canım arkadaş duphalac yazmış bana da onu önerdi doktorum, katkısız hamilelikte bile kullanılabilir dedi. Onun muadili de var osmolak sanırım o da katkısız bi zararı yok aynı

Uykusuz Koala yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin çoook sevindim 5.gün embriyosu olunca nasıl da erken çıkabiliyor. İnşallah darısı hepimizin başına
Camım yanlış hatırlamıyorsam 3.gun embriyosuydu arkadaşınki Yine de çıktı maşallah

Allahım yaa darısı başına inşallah canım benim bence de minik babayı hissetmiş ❤❤ benimde tek hissettiğim karin ağrısıydı inşallah senden de mutlu haberi alırız

Ayyy nasıl sevindim anlatamam. Maşallah. Kendi testim gibi yüreğim doldu resmen. Rabbim kan testinde de güzel sonuçlar almayı nasip etsin İnşallah
Allahım amiiiinn güzel dileklerin için cok teşekkür ederim darısı sana kısmet olsun insallahhh

Uykusuz Koala yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin çoook sevindim 5.gün embriyosu olunca nasıl da erken çıkabiliyor. İnşallah darısı hepimizin başına
Evet gerçekten inanamadım sonucu gördüğüm an rüya gibiydi rabbim nasip etsin hepinize inşallah

Allahım yaa darısı başına inşallah canım benim bence de minik babayı hissetmiş ❤❤ benimde tek hissettiğim karin ağrısıydı inşallah senden de mutlu haberi alırız
İnşAllah canım yaa olacak galiba bu sefer inşAllah. Belim de ağrıyor şuan. Test günüme de 2 gün kalmış zaten.. çok ümitsizdim ben şu vajinal akıntı ve ağrım kafamı yine kurcaladı. İnşAllah hayırlısı canım

Opu sonrası - cumadan beri- hala tuvalete çıkamadım. Ve şişkinlik var. Kayısı zeytinyağı aktivia hepsini denedim. Var mi önerisi olan
Canım oralac/duphalac diye bir şurup var, acilde de yazıyorlar.. Tüp bebek merkezinden önermişlerdi.. Benim çok problem olmadı ama her ihtimale karşı almıştım.. Şiştiğimi hissettiğimde bi ölçek alıyorum.. İşe yarıyor.. Öneririm.. Zorlama kendini..

Ümitsiz olma kuzum olgu düşünmene çok sevindim inşallah olur ya❤ istiyorum ki hep beraber sevinelim hayırlısı olsun inşallah ya

Amin Allah razı olsun. Bu akşam karnım ağrıyordu. Umutsuzluğa kapıldım... Sonra senin güzel haberini görünce yüreğime su serpildi...
Cok sevindimm inşallah olumlu bir habere işarettir çünkü kendimde olan en net farklılık karin ağrısıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…