Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Hayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimle Rabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya

Allahım bu harika bir haberrr ben 2 yılda ömrümden ömür gitti sandım 7 yıl dile kolay. Allah bağışlasın inan o kadar sevindim kii Hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallah

canim ya harika bi haber! Rabbim kucagina almayi nasip etsin cok sevindim masallah size de

Allahım bu harika bir haberrr ben 2 yılda ömrümden ömür gitti sandım 7 yıl dile kolay. Allah bağışlasın inan o kadar sevindim kii Hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah razi olsun canim benim uyuyamiyorum heyecandan pozitif çıkanların arasına katılmak o kadar güzelmiş ki
Amin amin amin cümlemizin insallah

Allah razi olsun canim benim uyuyamiyorum heyecandan pozitif çıkanların arasına katılmak o kadar güzelmiş ki
Amin amin amin cümlemizin insallah
Gerçekten benimde uykum kaçtı sonucu aldığımdan beri uyku girmiyor gözüme Çok şükür kuzum yavrun sarıldı sana bırakmadı, inşallah bir ömür yanında olacak

Gerçekten benimde uykum kaçtı sonucu aldığımdan beri uyku girmiyor gözüme Çok şükür kuzum yavrun sarıldı sana bırakmadı, inşallah bir ömür yanında olacak
Evet ben de yatakta dönüp duruyorum cok şükür halimize aminn
gruptaki pozitifler artar inşallah bol bol bebiş gelir

Evet ben de yatakta dönüp duruyorum cok şükür halimize aminn
gruptaki pozitifler artar inşallah bol bol bebiş gelir
Zaten bu topik baya kısmetli bol pozitifli bir topik inşallah böyle devam eder, olumsuz sonuç alan arkadaşlarımıza rabbim inşallah tez vakitte bu hissi yaşatır

Gözünüzaydın canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de yok işte ya arada bir adet olcam gibi karın ayrım oluyor ama öyle batma göğüs hassasiyeti falan yok bir de uykum geliyor gun içinde uyuyorum çoğunlukla ama ben zaten uyumayı severim
Gunaydin , icimden bir ses sizinki tutunmus diyor neredeyse eminim, bir kac gune gorursunuz mucizenizi.lutfen buraya da yazitakip edelim . Buhune kadar hamile oldugunu aciklayanlarin %90i ayni seyleri yasadi hic merak etmeyin

Tebrik ederim cnm, Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin 7 yıl dile kolay. Biz 4 yıldır istiyoruz hala daha eşimle gerçek mi diyoruz, inanmak çok zor. mucizelerimiz bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…