Dedigimi yap yaptığımı yapma derlerşimdi yapma dersem linç yerim diye korkuyorum
Amin inşAllah canım AmiiinÜmitsiz olma kuzum olgu düşünmene çok sevindim inşallah olur ya❤ istiyorum ki hep beraber sevinelimhayırlısı olsun inşallah ya
Haklısın insan aynen böyle hissediyormuşaynen ben de boyle hissettimben test yaptim ama kimseyi de tesfik etmek istemedim olur da uzulurlerse diye...
Mesajları okurken gözden geçirdim bazı arkadaşların ve seninde mesajını yanlışlıkla o anın heyecanı ile gözden kaçırmışım kusura bakma lütfencanim bal gibi cift cizgimasallah size
Allahım bu harika bir haberrrHayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimleRabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya
Hayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimleRabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya
Allah razi olsun canim benim uyuyamiyorum heyecandanAllahım bu harika bir haberrrben 2 yılda ömrümden ömür gitti sandım 7 yıl dile kolay. Allah bağışlasın inan o kadar sevindim kii Hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok çok teşekkür ederim hala şokundayim normalde sulu gözüyümdür ama sevinçten ağlayamadım bile dondum resmencanim ya harika bi haber! Rabbim kucagina almayi nasip etsin cok sevindim masallah size de
Gerçekten benimde uykum kaçtı sonucu aldığımdan beri uyku girmiyor gözümeAllah razi olsun canim benim uyuyamiyorum heyecandanpozitif çıkanların arasına katılmak o kadar güzelmiş ki
Amin amin amin cümlemizin insallah
Evet ben de yatakta dönüp duruyorumGerçekten benimde uykum kaçtı sonucu aldığımdan beri uyku girmiyor gözümeÇok şükür kuzum yavrun sarıldı sana bırakmadı, inşallah bir ömür yanında olacak
Zaten bu topik baya kısmetli bol pozitifli bir topik inşallah böyle devam eder, olumsuz sonuç alan arkadaşlarımıza rabbim inşallah tez vakitte bu hissi yaşatırEvet ben de yatakta dönüp duruyorumcok şükür halimize aminn
gruptaki pozitifler artar inşallah bol bol bebiş gelir
Benim 8.gun bugün az evvel azıcık leke geldiYaa hayır olmadı bu 7.gün
Allahım gerçek mi bu gerçekten tebrik mesajları mı alıyorum allah razı olsun hepinizden rüyada gibiyim inşallah test bozuk falan değildir ilk defa bu çizgiyi gördüm o kadar istiyordum ki. Rabbim sizlere de nasip etsin bu duyguyuben özele gitsem şimdi bi kan versem bakalar mı hcg?
[/ cnm k
Gözünüzaydın canımHayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimleRabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya
Gunaydin , icimden bir ses sizinki tutunmus diyorBenim de yok işte ya arada bir adet olcam gibi karın ayrım oluyor ama öyle batma göğüs hassasiyeti falan yok bir de uykum geliyor gun içinde uyuyorum çoğunlukla ama ben zaten uyumayı severim
Çok teşekkür ederim canımGözünüzaydın canımRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Masallahh , masallahh Allah kesesini gormeyi kalp atisini duymayi nasip etsin insallahGözünüzaydın canımRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Cok sevindim tebrik ederimÇok teşekkür ederim canım
Tebrik ederim cnm, Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsinHayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimleRabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya
Şimdi ağlayabilirim sanırım duygulandimCok sevindim tebrik ederimhayirlisiyla buyudugunun haberlerini de okuyalim bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?