Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Canım 5. Gün embriyosu bugün doktorun söylediği test günüydü zaten bizim hastane 5. Gün embriyolarına 9. Gün test veriyor. Doktorumdan dönüş bekliyorum bakalım ne diyecek. İnşallah benimle olmak için çabalıyordur beni bırakmak için değil

Supersin canim yaa cok guzel yazmissin tesekkur ederim.. kan ve idrar tahlilini doktorun mu istedi peki? Allah korusun insallah bisi olmaz ve hemen gecer senin durumunda.. benim de 2 gundur surekli midemde bi bulanti hissi var ama bana faha erken sanki bugun transferimin 18. Gunu falan.. o sebeple merak ettim. Bide sicaklarin da etkisi olabilir surekli yorgun hissediyorum kendimi hep bi halsizlik hali... insallah guzel gunler gorelim su bebislerin sagliklla icimizde buyudugunu ve kucagimiza aldigimiz gunleri de gorelim kuzum

Amin cnm.
Devlet hastanesinde kadin doguma ilaç yazdırmak için gittim. Orası istedi tüm tahlilleri zaten yapılacak tahlillerdi bnde verdim iyi oldu. Kendi doktorumda istedi bn bu tahlilleri gösterdim. Tamam dedi cikan sonuçlara göre sıkıntılı olanları tekrar istiyor işte.
Ilk 3 ayımız sıcaklara denk geldi sıcakta fena yapıyor insanı. Allah kolaylik versin bize

Ahh insallah seninle kalacak guzelim iyi dusunelim

Amin canim cumlemize insallah.. bakalim benden isteyecek mi en azindan aklimda bulunsun. Ben ocak gibi falan kan vermistim ama degerlerim degismis olabilir.. gorecegiz..

Transferin 3. Günü gonopeptly kullanan oldu mu acaba? Neden kullandırıyorlar iğneyi acaba bilen var mı?

canim oncelikle gozun aydin canim, cok guzel bi deger masallah. benzer degerlerle tek gebelik de duydum ikiz gebelikte. Bi tek degere gore soylemak zor olur, 2. testinde degerler 2 katinin baya ustunde ise ikiz gebelik tahmin edilebilir ama en garanti yine ultrsonda ogrenmek. yanilma olabiliyor burda yine okumustum.

Amin canim cumlemize insallah.. bakalim benden isteyecek mi en azindan aklimda bulunsun. Ben ocak gibi falan kan vermistim ama degerlerim degismis olabilir.. gorecegiz..
Bnde verdim cnm. Bu rubella, cmv, toxoplasma filan bunlar önemli mutlaka yaptır. Tsh da değişiyormuş gebelikte ve önemli. Tam kan sayımı filan yapıldı ama onlar standart sanırım. Idrar testlerini bilmiyordum ben. Sorun çıkınca anladım ki o da önemli imiş. Kuzum ilk yazdıklarımı mutlaka yaptır çok çok çok önemli bu testler.

Merhabalar bana yardımcı olurmsnz lütfen çok kötüyüm jel kullanıyorum ve kaşıntım çok ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…