- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
Canım 5. Gün embriyosu bugün doktorun söylediği test günüydü zaten bizim hastane 5. Gün embriyolarına 9. Gün test veriyor. Doktorumdan dönüş bekliyorum bakalım ne diyecek. İnşallah benimle olmak için çabalıyordur beni bırakmak için değilCanim suanda bisi solemek icin erken bence. Bugun 9. Gunum demissin ama kacinci gun embriyosuydu? Burda ilk degerleri cok dusuk oluo sonrasinda ciddi artan arkadaslar vardi, sen doktorunun dedigi zamanda yine kanini ver, ilaclrini da aksatma.. tabi doktorunla da konus muhakkak ama bana biraz karar vermek icinerken geldi.. insallah bebisin seninledir azcik nazlaniyordur
İnşallaj canım benim inşallah.Canım kimyasal değildir ya inşallah. Tevekkül edelim. Tam yerlesecektir onun lekesidir.
Supersin canim yaa cok guzel yazmissin tesekkur ederim.. kan ve idrar tahlilini doktorun mu istedi peki? Allah korusun insallah bisi olmaz ve hemen gecer senin durumunda.. benim de 2 gundur surekli midemde bi bulanti hissi var ama bana faha erken sanki bugun transferimin 18. Gunu falan.. o sebeple merak ettim. Bide sicaklarin da etkisi olabilir surekli yorgun hissediyorum kendimi hep bi halsizlik hali... insallah guzel gunler gorelim su bebislerin sagliklla icimizde buyudugunu ve kucagimiza aldigimiz gunleri de gorelim kuzumKuzum ben bilgilendireyim seni. Ben 5.gün dondurulmus embriyo transferiyim.
Transferin 16.günü karindan ultrasonla keseyi gorduk. Cok kucuk dedi baska bisi görmedi. 17.Günü küçük bi kanama oldu tekrar doktora gittim. Vajinal ultrason ile bebeği de gördük. 22.gunu yine vajinal ultrason ile kalp atışını gördük. Doktor 2 hafta sonrası için tekrar randevu verdi.
Ben bu süreçte tüm kan ve idrar tahlillerini de yaptırdım. Idrar kültüründe üreme çıktı cuma tekrar verdim. Sıkıntılı bir durummuş düşüğe neden olabilirmiş, antibiyotik ile tedavi edilebiliyormus.
5 gundur filanda bulantilarim basladi ama kusma filan olmadı. Ama sürekli bulantim var. Koku hassasiyeti de var. Jelden sonra pıhtı geliyor çoğunlukla kahverengi ya da daha koyu. Ama aktif kanama alanı yok ama pıhtılar var dedi o yüzden endişelenmiyorum.
Ondan sonraki ilk lavaboya gidişimde çok afedersin peçeteye pembe bişeyler gelmişti. Ondan sonra daha yok gelmedi şükürİnşallaj canım benim inşallah.
Sen ne durumdasın kanaman devam etmiyor değil mi ?
Amin cnm.Supersin canim yaa cok guzel yazmissin tesekkur ederim.. kan ve idrar tahlilini doktorun mu istedi peki? Allah korusun insallah bisi olmaz ve hemen gecer senin durumunda.. benim de 2 gundur surekli midemde bi bulanti hissi var ama bana faha erken sanki bugun transferimin 18. Gunu falan.. o sebeple merak ettim. Bide sicaklarin da etkisi olabilir surekli yorgun hissediyorum kendimi hep bi halsizlik hali... insallah guzel gunler gorelim su bebislerin sagliklla icimizde buyudugunu ve kucagimiza aldigimiz gunleri de gorelim kuzum
Ahh insallah seninle kalacak guzelim iyi dusunelimCanım 5. Gün embriyosu bugün doktorun söylediği test günüydü zaten bizim hastane 5. Gün embriyolarına 9. Gün test veriyor. Doktorumdan dönüş bekliyorum bakalım ne diyecek. İnşallah benimle olmak için çabalıyordur beni bırakmak için değil
Amin canim cumlemize insallah.. bakalim benden isteyecek mi en azindan aklimda bulunsun. Ben ocak gibi falan kan vermistim ama degerlerim degismis olabilir.. gorecegiz..Amin cnm.
Devlet hastanesinde kadin doguma ilaç yazdırmak için gittim. Orası istedi tüm tahlilleri zaten yapılacak tahlillerdi bnde verdim iyi oldu. Kendi doktorumda istedi bn bu tahlilleri gösterdim. Tamam dedi cikan sonuçlara göre sıkıntılı olanları tekrar istiyor işte.
Ilk 3 ayımız sıcaklara denk geldi sıcakta fena yapıyor insanı. Allah kolaylik versin bize
Yok canım idrar testi yapmadım hiç direk bugün kan verdim.
Bende transferden sonra 9. Gün geçen cuma ya denk geliyordu kan testi yaptım 12 gün dayanamadım. Sonucum 512 çıktı iki tane transfer olmuştum acaba ikiz mi bu değerler bilgisi olan varmı? Pazartesi tekrar kan testi yapıcam hayırlısı
Bnde verdim cnm. Bu rubella, cmv, toxoplasma filan bunlar önemli mutlaka yaptır. Tsh da değişiyormuş gebelikte ve önemli. Tam kan sayımı filan yapıldı ama onlar standart sanırım. Idrar testlerini bilmiyordum ben. Sorun çıkınca anladım ki o da önemli imiş. Kuzum ilk yazdıklarımı mutlaka yaptır çok çok çok önemli bu testler.Amin canim cumlemize insallah.. bakalim benden isteyecek mi en azindan aklimda bulunsun. Ben ocak gibi falan kan vermistim ama degerlerim degismis olabilir.. gorecegiz..
ben dayanamadım test yaptım hcg 25 çıktı ilerki süreçlerde ne olur merakla bekliyorumKızlar bişey sorucam idrarda pozitif görenler erken gebelik testmi yaptı acaba? Ben normal yaptım 4.gün negatif erken test alsam çıkar mı?
4.gunde mi çıktı bu sonuçben dayanamadım test yaptım hcg 25 çıktı ilerki süreçlerde ne olur merakla bekliyorum
ben dayanamadım test yaptım hcg 25 çıktı ilerki süreçlerde ne olur merakla bekliyorum
Transferin 4.günümü yaptırdınızben dayanamadım test yaptım hcg 25 çıktı ilerki süreçlerde ne olur merakla bekliyorum
İlk başlarda yapar ama sen yinede doktoruna bir danış belki değiştirir yada bir çözüm bulurMerhabalar bana yardımcı olurmsnz lütfen çok kötüyüm jel kullanıyorum ve kaşıntım çok ne yapmalıyım
Peki teşkr ederimİlk başlarda yapar ama sen yinede doktoruna bir danış belki değiştirir yada bir çözüm bulur
benim 3.gün embriyosu 9.gün kan testi yaptırdımTransferin 4.günümü yaptırdınız
doktorum çarşamba kan testi yaptır demişti şimdi çarşambayı bekliyoruz ya hayırlısıyla tutunmuştur inş.benim 3.gün embriyosu 9.gün kan testi yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?