Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Merhabalar bana yardımcı olurmsnz lütfen çok kötüyüm jel kullanıyorum ve kaşıntım çok ne yapmalıyım
Benimde başıma geldi.Çok çektim.Çareyi kullanmadığım beyaz olması önemli atletleri kesip ütüleyip kullanmada buldum.Islandıkca değiştirdim çok faydasını gördüm cnm .Şimdi rahatım

benim 3.gün embriyosu 9.gün kan testi yaptırdım
Bence senin değerin güzel çıkmış. Zaten 3.gün embriyosu için 14. Gün en ideal test günü.İnşallah katlanarak artar. Bos gebelik ben yaşadım. Değerlerimde çok iyiydi. Onun değerle ilgisi yok bence.

Katlanarak artsin canim

Teşekkür ederim canım 3.gün embriyosu için 9.günde 25 değeri beni mutlu etti. Şimdi doktorun bize dediği 12. gün testini çarşamba yapacağız. İnş bu değerler katlanarak gider. İnşallah bu sayfadaki tüm arkadaşlar için çok güzel bir temmuz ayı olur

Ben bu kaybımda olayın üzerine giderek genetik ter yaptırdım ve eşimde genetik bozukluk olduğunu öğrendik ilk kez tüp bebek deniyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın yaşadıklarınız çok zor

Kızlar yumurta toplamaya giriyorum hazıran gurubuna yetısemedım, neyse geç olsun güç olmasın
Pozitif alanları tebrik ederim, anne olmaya çalışanların ve benımde yolum açık olsun Allah tez zamanda hamilelik haberı almayı bizlerede yasatır inşallah.

Merhaba sürekli konuşuluyor ve konuşuyoruz da 3. Gün ve 5. Gün embriyosu diye ne demek oluyor yada hangisi daha kaliteli

Kan vermedim. Burda hemen kanda bakmiyorlar önce test gününde pozitif test olursa bidahaki kontrolde bakıyorlar. Benim test günüm 11 temmuz ama ben pozitifi gördüm cok şükür git gide koyulasiyor
Maşallah. Sevindim. Bugun kan verenler vardı. Bende cesaret edemiom günü değil daha ama.

İdrar testi yaptım şimdi ama bişey çıkmadı 5. Günüm erken mi yoksa yok mu diye yada çıkmaz mı teste

Günaydın transferime bir kaç gün kaldı. Estrofem kullandığımı söylemiştim hatırlarmısınız bilmem. Ben adet olucağım zaman göğsüm şişer dokunamam.şuan göğsüm acıyo şişti. Nedenn böyle olmuş olabilir. İlaçmı yapıyo ki kızlar sizede böyle oldu mu. Günde 3 tane de estrofem içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…