- 23 Kasım 2019
- 181
- 239
- 33
- 40
Benimde başıma geldi.Çok çektim.Çareyi kullanmadığım beyaz olması önemli atletleri kesip ütüleyip kullanmada buldum.Islandıkca değiştirdim çok faydasını gördüm cnm .Şimdi rahatımMerhabalar bana yardımcı olurmsnz lütfen çok kötüyüm jel kullanıyorum ve kaşıntım çok ne yapmalıyım
benim 3.gün embriyosu 9.gün kan testi yaptırdım doktorum çarşamba günü kan testi yaptır dedi ben dayanamadım4.gunde mi çıktı bu sonuç
Bende deneyim ozman teşkr ederimBenimde başıma geldi.Çok çektim.Çareyi kullanmadığım beyaz olması önemli atletleri kesip ütüleyip kullanmada buldum.Islandıkca değiştirdim çok faydasını gördüm cnm .Şimdi rahatım
Bence senin değerin güzel çıkmış. Zaten 3.gün embriyosu için 14. Gün en ideal test günü.İnşallah katlanarak artar. Bos gebelik ben yaşadım. Değerlerimde çok iyiydi. Onun değerle ilgisi yok bence.benim 3.gün embriyosu 9.gün kan testi yaptırdım
Katlanarak artsin canimbenim 3.gün embriyosu 9.gün kan testi yaptırdım doktorum çarşamba günü kan testi yaptır dedi ben dayanamadım
Katlanarak artsin canim❤
Evet canim ,Yani bi damla kan tek oldu dimi canım
Tutunma şansını artırmak için yaptırıyorlar canımTransferin 3. Günü gonopeptly kullanan oldu mu acaba? Neden kullandırıyorlar iğneyi acaba bilen var mı?
Ben bu kaybımda olayın üzerine giderek genetik ter yaptırdım ve eşimde genetik bozukluk olduğunu öğrendik ilk kez tüp bebek deniyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın yaşadıklarınız çok zorOkadar çok duyuyorum kalbi durma olayını.pozitif almakla iş bitmiyor bizim gibiler hamileliğin tadını çıkaramıyor malesef.com üzüldüm negatif almaktan çok daha kötü. İnan dahada kötüsü var ben 18 haftalikken doğum yapmak zorunda kaldim. Tamda ilk 3 ayı atlattım biraz rahatladım derken kaybettim.
Evet canim transferden 1 gun sonra banada aksam 7de yap dedi. Benimkinin adida decapeptyl di. Tutunma iğnesi. Cok şükür tuttu galibaTransferin 3. Günü gonopeptly kullanan oldu mu acaba? Neden kullandırıyorlar iğneyi acaba bilen var mı?
Kaç cıktı sonucun kuzumEvet canim transferden 1 gun sonra banada aksam 7de yap dedi. Benimkinin adida decapeptyl di. Tutunma iğnesi. Cok şükür tuttu galiba
Kan vermedim. Burda hemen kanda bakmiyorlar önce test gününde pozitif test olursa bidahaki kontrolde bakıyorlar. Benim test günüm 11 temmuz ama ben pozitifi gördüm cok şükür git gide koyulasiyorKaç cıktı sonucun kuzum
Maşallah. Sevindim. Bugun kan verenler vardı. Bende cesaret edemiom günü değil daha ama.Kan vermedim. Burda hemen kanda bakmiyorlar önce test gününde pozitif test olursa bidahaki kontrolde bakıyorlar. Benim test günüm 11 temmuz ama ben pozitifi gördüm cok şükür git gide koyulasiyor
Benim idrar testim (erken gebelik testi) 5.gun cook silikti. Ancak 6.gun belli olmaya basladi..İdrar testi yaptım şimdi ama bişey çıkmadı 5. Günüm erken mi yoksa yok mu diye yada çıkmaz mı teste
Bu iğneyi herkese veriyorlarmıEvet canim transferden 1 gun sonra banada aksam 7de yap dedi. Benimkinin adida decapeptyl di. Tutunma iğnesi. Cok şükür tuttu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?