Teşekkür ederim canım amin inşallahTebrik ederim canım katlanarak artar inşallah
Tebrikkk ederimmmmCanim tesekkur ederim ama henuz bsey icin sevinmiyorum cunku testi tekrarlamam gerek:) dua et nolur
Canım sonucum çıktı 11 sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Ama bence kimyasal olduInsallah guzel haberler almana az kaldi canim sen gönlünü ferah tut lütfen..
Yarın yapacagim nasip olursa doktor gününü bekle dese de yapicam yarin
Kaçıncı gün bugunCanım sonucum çıktı 11 sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Ama bence kimyasal oldu
Değildir hemen üzülme bakalım kuzum. Keske herkes pozitif alsa yarabbim ne zor süreç. İdrar testi yapmışmıydın hiç öncesinde sen. Silik mi cıkıyorduCanım sonucum çıktı 11 sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Ama bence kimyasal oldu
Canım erken gebelik mi yaptın sen. Normal test mi. Ben napsam bilmiyorum korkuyorumTeşekkür ederim canım amin inşallah
9. Gün canımKaçıncı gün bugun
Yok canım idrar testi yapmadım hiç direk bugün kan verdim.Değildir hemen üzülme bakalım kuzum. Keske herkes pozitif alsa yarabbim ne zor süreç. İdrar testi yapmışmıydın hiç öncesinde sen. Silik mi cıkıyordu
Erken gebelik testi yaptım canım. Ama çok pahalı olanlardan değil. Days comfort diye bir marka. Bende korka korka yaptım. Allah yüzümüzü güldürsün inşallahCanım erken gebelik mi yaptın sen. Normal test mi. Ben napsam bilmiyorum korkuyorum
Üzülme sakın. Dua et canım. bebeğin seni bırakmaz İnşallah. Katlanarak hızlıca artsın. Daha 3gün var. Umutsuzluğa kapılmak yokKaçıncı gün bugun
İnaşllahhh artar canım değerimCanım sonucum çıktı 11 sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Ama bence kimyasal oldu
Kaçıncı gün embriyosu canım? Umutsuz olma belkide yeni yeni yükselmeye başlamıştırYok canım idrar testi yapmadım hiç direk bugün kan verdim.
Canimm benim bak daha günün değil senin , sen sali gunu tekrar yap bakalim ne çıkacak, doktorunla görüştün mü bu konudaCanım sonucum çıktı 11 sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Ama bence kimyasal oldu
Canım kimyasal değildir ya inşallah. Tevekkül edelim. Tam yerlesecektir onun lekesidir.9. Gün canım
Tebrik ederim , ne kadar cok ve guzel haberler aliyorum .Cok seviniyorum hepimiz adinaGünaydın. Çok sevindim canım ne mutlu. İnsanı uyuyamıyor değil mi? Benimde bugün 6.günüm.bende dayanamayıp test yaptım biraz önce. 10sn içinde bu hale geldi. Benim 3.gün embriyosuydu. Gördüğüm doğru dimi?
Kızlarr banada cevap verir misiniz lütfenKızlar bu kan sonucu negatif dimi ?
Canim suanda bisi solemek icin erken bence. Bugun 9. Gunum demissin ama kacinci gun embriyosuydu? Burda ilk degerleri cok dusuk oluo sonrasinda ciddi artan arkadaslar vardi, sen doktorunun dedigi zamanda yine kanini ver, ilaclrini da aksatma.. tabi doktorunla da konus muhakkak ama bana biraz karar vermek icinerken geldi.. insallah bebisin seninledir azcik nazlaniyordurCanım sonucum çıktı 11 sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Ama bence kimyasal oldu
Canim mutlaka doktorunu ara.Benim de bir damla belli belirsiz kan vardi , hemen hastaneye cagirdilarDoktoruna başvur canım en dogru bilgiyi o verir
kacinci gun degerin canim bu eger 9-10 ise maalesefKızlar bu kan sonucu negatif dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?