Haziranda embriyo transfer yapacaklar

İlaçlara devam panik yapma gününü bekle dedi canım. Seni niye çağırdılar daha doğrusu bi müdahale yapıldı mı iğne falan
Beni cagirdilar ve bi igne verdiler .kanama devam eetikce mutlaka bunu yapicaz dediler ve 3 gun boyunca telefonda takip ettik ama cok sukur bisey olmadi o bir damlanin disinda hic kan gormedim bi daha

Tebrik ederim , ne kadar cok ve guzel haberler aliyorum .Cok seviniyorum hepimiz adina Allahim , kalp atislarini duymayi da nasip etsin sonuna kadar saglikla gidelim .
Çok teşekkürler. Seni de tebrik ediyorum..Aminnn inşallah kalp atışlarını duyalım kucağımıza alacağımuz günlerimiz olsun. Canım sen kalp atışını duydun mu?

6. Gun cok erken daha karar vermek icin.. negatif diyemeyiz arkadasim daha..
Doktorumlada konuştum canım daha cok erken dedi ilaçlarına devam et iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi . Bakalım allahtan umut kesilmezmiş dualarınız benimle olsun nolur

Pozitifi kan da gorup bebis keselerini de ultrasonda goren arkadaslar, bize biraz yasayacagimiz surecin devamini anlatir misiniz? Kalp atislari nasildi, doktorunuz ekstra bisi dedi mi? Ben 13 unde doktora gidicem o zamana kadar ekstra bisiler yapmamiz lazim mi? Bide herkeste olmuyo ama bulantiniz var mi yoksa erken mi? Benim 2 gundur sabahlari biraz midem bulaniyor ama ogurme ya da kusma olmuyo sonra geciyo.. onden giden arkadaslarimin biraz deneyimini duymak istiyorum

Doktorumlada konuştum canım daha cok erken dedi ilaçlarına devam et iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi . Bakalım allahtan umut kesilmezmiş dualarınız benimle olsun nolur
Ohh super haber bak sakin umutsuzluga dusme, kotu dusunme.. insallah bebisin seninle kalacak annesi

Kuzum ben bilgilendireyim seni. Ben 5.gün dondurulmus embriyo transferiyim.
Transferin 16.günü karindan ultrasonla keseyi gorduk. Cok kucuk dedi baska bisi görmedi. 17.Günü küçük bi kanama oldu tekrar doktora gittim. Vajinal ultrason ile bebeği de gördük. 22.gunu yine vajinal ultrason ile kalp atışını gördük. Doktor 2 hafta sonrası için tekrar randevu verdi.
Ben bu süreçte tüm kan ve idrar tahlillerini de yaptırdım. Idrar kültüründe üreme çıktı cuma tekrar verdim. Sıkıntılı bir durummuş düşüğe neden olabilirmiş, antibiyotik ile tedavi edilebiliyormus.
5 gundur filanda bulantilarim basladi ama kusma filan olmadı. Ama sürekli bulantim var. Koku hassasiyeti de var. Jelden sonra pıhtı geliyor çoğunlukla kahverengi ya da daha koyu. Ama aktif kanama alanı yok ama pıhtılar var dedi o yüzden endişelenmiyorum.

canim daha bunu demek icin erken, bazen birden artabiliyor, iki gun sonra istersen tekrarla testi ama o zamana kadar hamilesin
9. Gün için çok düşük bence henüz doktorum dönmedi bakalım Ne diyecek muhtemelen iki gün sonra tekrarla diyecek umarım bir mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…