- 19 Şubat 2020
- 76
- 33
- 18
- 33
Transfer günü saymaz isek 6.günkacinci gun degerin canim bu eger 9-10 ise maalesef
İlaçlara devam panik yapma gününü bekle dedi canım. Seni niye çağırdılar daha doğrusu bi müdahale yapıldı mı iğne falanCanim mutlaka doktorunu ara.Benim de bir damla belli belirsiz kan vardi , hemen hastaneye cagirdilar
6.gun çok erken canım 8 9 dan önce pek güvenilir değil test sonuçlarıKızlarr banada cevap verir misiniz lütfen
C0anim , deger 3 gibi gorunuyor evet aralikta degil ama benim gecen sefer tutmadigimda degerim 1 di ben hic bunu bile gorememistim. Belki erken yaptin testi ? Kacinci gun ? Kacinci gun embriyosuydu ?Kızlarr banada cevap verir misiniz lütfen
4.gün çok erken,ben 6.günde yapsam mı diye düşünüyorum,bozma moralini
[/QUOTE5.Gün embiryosu mu canım. Erken yapmışsın hemen üzülme bakalımTransfer günü saymaz isek 6.gün
Beni cagirdilar ve bi igne verdiler .kanama devam eetikce mutlaka bunu yapicaz dediler ve 3 gun boyunca telefonda takip ettik ama cok sukur bisey olmadi o bir damlanin disinda hic kan gormedim bi dahaİlaçlara devam panik yapma gününü bekle dedi canım. Seni niye çağırdılar daha doğrusu bi müdahale yapıldı mı iğne falan
6. Gun cok erken daha karar vermek icin.. negatif diyemeyiz arkadasim daha..Transfer günü saymaz isek 6.gün
5. Gün embriyosuydu canımC0anim , deger 3 gibi gorunuyor evet aralikta degil ama benim gecen sefer tutmadigimda degerim 1 di ben hic bunu bile gorememistim. Belki erken yaptin testi ? Kacinci gun ? Kacinci gun embriyosuydu ?
Yani bi damla kan tek oldu dimi canımBeni cagirdilar ve bi igne verdiler .kanama devam eetikce mutlaka bunu yapicaz dediler ve 3 gun boyunca telefonda takip ettik ama cok sukur bisey olmadi o bir damlanin disinda hic kan gormedim bi daha
Çok teşekkürler. Seni de tebrik ediyorum..Aminnn inşallah kalp atışlarını duyalım kucağımıza alacağımuz günlerimiz olsun. Canım sen kalp atışını duydun mu?Tebrik ederim , ne kadar cok ve guzel haberler aliyorum .Cok seviniyorum hepimiz adinaAllahim , kalp atislarini duymayi da nasip etsin sonuna kadar saglikla gidelim .
Doktorumlada konuştum canım daha cok erken dedi ilaçlarına devam et iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi . Bakalım allahtan umut kesilmezmiş dualarınız benimle olsun nolur6. Gun cok erken daha karar vermek icin.. negatif diyemeyiz arkadasim daha..
Ohh super haber bak sakin umutsuzluga dusme, kotu dusunme.. insallah bebisin seninle kalacak annesiDoktorumlada konuştum canım daha cok erken dedi ilaçlarına devam et iki gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi . Bakalım allahtan umut kesilmezmiş dualarınız benimle olsun nolur
Canım sonucum çıktı 11 sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum. Ama bence kimyasal oldu
cok erken daha canim,..dondurulmus transfer mi? eger oyleyse catlama ignesi olmadigi icin muhtemelen bu dger bebegin yerlesmeye baslagini gosteriyor, sen biraz daha sabret insallah guzel haberler alirsinTransfer günü saymaz isek 6.gün
5.gün embriyosu ve bugün 6.günün ise beta hcg daha bugün kanında dolaşmaya başladı. Giderek artacak canım inşallah değerin artar.5. Gün embriyosuydu canım
Kuzum ben bilgilendireyim seni. Ben 5.gün dondurulmus embriyo transferiyim.Pozitifi kan da gorup bebis keselerini de ultrasonda goren arkadaslar, bize biraz yasayacagimiz surecin devamini anlatir misiniz? Kalp atislari nasildi, doktorunuz ekstra bisi dedi mi? Ben 13 unde doktora gidicem o zamana kadar ekstra bisiler yapmamiz lazim mi? Bide herkeste olmuyo ama bulantiniz var mi yoksa erken mi? Benim 2 gundur sabahlari biraz midem bulaniyor ama ogurme ya da kusma olmuyo sonra geciyo.. onden giden arkadaslarimin biraz deneyimini duymak istiyorum
9. Gün için çok düşük bence henüz doktorum dönmedi bakalım Ne diyecek muhtemelen iki gün sonra tekrarla diyecek umarım bir mucize olurcanim daha bunu demek icin erken, bazen birden artabiliyor, iki gun sonra istersen tekrarla testi ama o zamana kadar hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?