Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Valla bu 3. Denemem hic birinde transfer sonrasi kilo vermedim hatta hep 1-1.5 kilo da aldim.. verenleri alkisliyorum
bence stres ve heyecandan yemeden içmeden kesiliyoruz. Yani rahat olmaya çalıştım hep bu süreçte ama insanın elinde olmuyo işte iştah gidiyo

Kan vermedim. Burda hemen kanda bakmiyorlar önce test gününde pozitif test olursa bidahaki kontrolde bakıyorlar. Benim test günüm 11 temmuz ama ben pozitifi gördüm cok şükür git gide koyulasiyor
Hayırlı olsun canım,senin adina sewindim hiç belirti yasamismiydin? Bende erken gebelik testi alip yapmayi dusunuyorum 7.gunumde. Yani yarin.. Darisi bizleree inş,

5.gun embriyosuydu. 10.gun test yapabilirsin demisti dr. Bugun verdim kani 1 saate insallah ogrenecegim. İlk defa bu kadar heyecan yaptim icim
Kipir kipir
Ben bile okurken mesajlarınızı heyecanlanıyorum. Pozitifleri görürüz inşallah sonucunu bekliyoruz

Az önce kuzenim hamile olduğunu söyledi mesaj attı. Ve ben okuduğumdan beri ağlıyorum. Eşim sakinleştirdi zorla. Sevinemedim bile. Kızlar transfer zamanım geliyo benimde ama nie böyle oldum bilmiyorum. Doldum senelerdir sanırım ve ben sadece ağlıyorum. Allahım canı gönülden dostuma düşmanıma herkese evlat hasretiyle yanan herkese Allah nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…