- 22 Aralık 2017
- 137
- 118
- 33
- 37
Valla bu 3. Denemem hic birinde transfer sonrasi kilo vermedim hatta hep 1-1.5 kilo da aldim.. verenleri alkisliyorum
Bende vermek için çaba göstermiyorum ama sabahları tartılıyorum sanki giderek veriyorum gibiValla bu 3. Denemem hic birinde transfer sonrasi kilo vermedim hatta hep 1-1.5 kilo da aldim.. verenleri alkisliyorum
2temmuzda mi transfer oldun cnm benim 2temmuz ayni zamandamiyizİdrar testi yaptım şimdi ama bişey çıkmadı 5. Günüm erken mi yoksa yok mu diye yada çıkmaz mı teste
30 Haziran da oldu transfer ve 5. Gün embriyosu2temmuzda mi transfer oldun cnm benim 2temmuz ayni zamandamiyiz
Hayırlı olsun canım,senin adina sewindimKan vermedim. Burda hemen kanda bakmiyorlar önce test gününde pozitif test olursa bidahaki kontrolde bakıyorlar. Benim test günüm 11 temmuz ama ben pozitifi gördüm cok şükür git gide koyulasiyor
Hic belirtim yok. Daha önce 3 kez hamile kaldim hic birinde olmadi. Belkide erken henüz bilmiyorumHayırlı olsun canım,senin adina sewindimhiç belirti yasamismiydin? Bende erken gebelik testi alip yapmayi dusunuyorum 7.gunumde. Yani yarin.. Darisi bizleree inş,
Hadi hayırlısı canım. Kaçıncı gündü?Merhaba hanimlar,
22 haziran da yumurtam toplanmisti
27 haziran transferim yapildi
Ve bugun kan verdim sonucu bekliyorum.
Cok heyecanli bu bekleme suresi.
Rabbim hayirlisini versin insallah
Ben bugun kan verdim ve bekliyorum insallah pozitifi gorurumGünaydın kızlar. Bugun test yaptıracaklar inşallah pozitifi görürlertransferden sonra kilo verdiniz mi??
5.gun embriyosuydu. 10.gun test yapabilirsin demisti dr. Bugun verdim kani 1 saate insallah ogrenecegim. İlk defa bu kadar heyecan yaptim icimHadi hayırlısı canım. Kaçıncı gündü?
Ben bile okurken mesajlarınızı heyecanlanıyorum. Pozitifleri görürüz inşallah5.gun embriyosuydu. 10.gun test yapabilirsin demisti dr. Bugun verdim kani 1 saate insallah ogrenecegim. İlk defa bu kadar heyecan yaptim icim
Kipir kipir
İnsallahBen bile okurken mesajlarınızı heyecanlanıyorum. Pozitifleri görürüz inşallahsonucunu bekliyoruz
Ben de verdim canım ben de aşırı heyecan yaptım. Benimki 3 gibi falan dediler sonuç haber ver bize5.gun embriyosuydu. 10.gun test yapabilirsin demisti dr. Bugun verdim kani 1 saate insallah ogrenecegim. İlk defa bu kadar heyecan yaptim icim
Kipir kipir
Tamam, sonuclar ciksin paylasalim, insallah mutlulugumuzu paylasiriz insallahhhhhhBen de verdim canım ben de aşırı heyecan yaptım. Benimki 3 gibi falan dediler sonuç haber ver bize
Ben de verdim canım ben de aşırı heyecan yaptım. Benimki 3 gibi falan dediler sonuç haber ver bize
Ben bile merak ediyorum sonuclarinizi, sizi düşünemiyorummmTamam, sonuclar ciksin paylasalim, insallah mutlulugumuzu paylasiriz insallahhhhhh
İnsallah canimmmBen bile merak ediyorum sonuclarinizi, sizi düşünemiyorummmHakkinizda hayirlisi olsun.,
Ben maalesef sikintili zamanlarimda kendimi yemege vuran bir insanim keske ben de zayiflasaammBende vermek için çaba göstermiyorum ama sabahları tartılıyorum sanki giderek veriyorum gibimerak ettim bende
Sonrasinda alicaz insallah bebisler bizimke kalirsa o yuzden basta gitmesi bence guzel ama ben de yook valla gidenbence stres ve heyecandan yemeden içmeden kesiliyoruz. Yani rahat olmaya çalıştım hep bu süreçte ama insanın elinde olmuyo işte iştah gidiyo
Merhaba hanimlar,
22 haziran da yumurtam toplanmisti
27 haziran transferim yapildi
Ve bugun kan verdim sonucu bekliyorum.
Cok heyecanli bu bekleme suresi.
Rabbim hayirlisini versin insallah
Guzel haberleriniz olsun insallah kizlaaarrBen de verdim canım ben de aşırı heyecan yaptım. Benimki 3 gibi falan dediler sonuç haber ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?