Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Merhabalar, bir sır değilse nasıl ve hangi kriterlere klinik seçimi yapıyorsunuz?

canim ben doktorlari genelde diger hastalarin yazdiklari bakarak sectim, yorumlara gore randevu aldim, sonra gorusmeye gidip tedaviye nasil yaklasacaklarini anlamak sorular sorarak sectim. Cok sukur cok basarili bi universitede bolum baskani olan hoca ile calisiyorum. Ne toz pembe bi tablo cizdi ne de korkuttu. hersey test sonuclarina gore ilerledi. cok netti ve hamdolsun uzun vadeli planlar yaparak ilerledi. mutlaka on gorusme yaparak sec derim ben...

Kizlar test sonucum cikti, 221,64 sonucum. Pozitif dediler cok mutluyummm. İcim icime sigmiyor, ilk duam allah isteyen herkese nasip etsin sukurler olsun allahim
Hayırli ugurlu olsun,cok sewindirici haber.. haberi ogrenince ne hissettin, eşine haber verdinmi? Ne guzel bi duygudur kimbilir,insbizde yaşarizzz

Masallah canimm...bende 3. Denememi yapicamm.3. Denemenizde neler yaptiniz nasi basa ciktiniz yani..gercekten 3. De nasil bir psiikolojide olacagimi bilemyiyorumm
Merhaba arkadasim, benimde bu 3. denemem ce sukur suanda iyi gidiyor haftaya pazartesi keseyi gorucez.. insallah hersey yolunda gider.. 3. Denemende nasil oluyorsun biliyor musun? Ben daha sakindim, olumsuz hic birsey dusunmedim ve tabi ki aklima geldi ama sacmalama dedim ve kendimce kapadim. Hep pozitif dusunmeye calistim.. sadece kan vermeye yakin pozitif ruh halim dagildi biraz kaygi biraz korku basladi ama cok normal insaniz.. ben bu deneme de herseyi normal yaptim mesela, ilk denemem de unutmusttum tranfer yapildigini hopladim zipladin, 2. Transferde nerdeyse 5 gun yattim sadece tuvalate ve yemek yemeye kalkmistim. Bunda ise transfer gunu geldim cok uykum vardi zaten gecesinde hic uyumamistim, yattim sizmisim. Ertesi gun evin icinde dolandim, yemek yaptim, 3 gun sonra evi supurdum sildim. Normal hayatimi yasamaya calistim. Daha sakin kalmaya calistim bolca dua ettim. Ve etrafindaki kimseye soylemedim, o yuzden bu gruba katildim. Korkumu heycanimi sevincimi uzuntumu hep burda paylastim.. Insallah bu sefer guzel basladim guzel de devam eder ve Allahim insallah isteyen herkese nasip eder saglikli, sihhatli

Kizlar test sonucum cikti, 221,64 sonucum. Pozitif dediler cok mutluyummm. İcim icime sigmiyor, ilk duam allah isteyen herkese nasip etsin sukurler olsun allahim
Hayırlı uğurlu olsun olsun inşallah güzel bir hamilelik sürecin geçer ve sağlıkla evladını kucağına alırsın benimde yarın testim var senin 27 sinde 5. Gun benim 25 inde 3. Gun embriyosu olmus.rica etsem genel olarak bu sürece kadar neler yaşadın anlatirmisin çoğumuzun bi umut baktığı aradığı belirtiler oluyorartık çok sabirsizim yarın cookk uzak gibi geliyor dua edin kızlar.hepimizin sonucları güzel güzel gelsin insallahhh

Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Benim de 25 haziranda 3.gün embriyosu transferi oldu, yarın kan vericem. Sizde belirti var mı, nasıl hissediyorsunuz?

Amin canim..bu dediklerini kuzum ben 2. De yaptim..daha sakindim..belirti aradim..insan belirti bu surecte olmayacagini bile bile ariyorr..ama kasik agrisi disinda hic bir belirti olmadi..hani bi uykususzluk olsa bir leke gelse belki daha cok umut dolu gecircektim sureci..ben anlamistim zaten sonlara dogru negatif oldugunu..ama 3. De nasil bir ruh hali icinde olacagimi bilemiyorum..zamanimda var suan da eylule kadar bakis acimi en cokta degistirmek iatiyorum..birde..yumurta kalitesizliginde bilemiyorum benim gibi 3. De hamile kalan varmi..isim bi tık daha zor..sanirim..burda pozitif haber alan arkadaslara sevinip..kendim icinde umutlanip..negatif alan arkadaslarada uzulup bi sekilde kendi capimda guc vermeye calisiyorum..katlanarakkk artsinn canimm insallahhsagliklaa kucagina nasip etsin allahimm.. tesekkur ederimm canimm..cevabin icin..

Arkadaşlar günaydın
İnsallah canimmm cok sagolll, amin aminnn .. cok mutluyum , rabbime cok sukur
Canım çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah... darısı hepimizin başına...

Arkadaşlar günaydın

Canım çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah... darısı hepimizin başına...
Amin canımmmm insallah, darısı isteyen herkese insallahhhh. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp değere bakacağım.

Benim de 25 haziranda 3.gün embriyosu transferi oldu, yarın kan vericem. Sizde belirti var mı, nasıl hissediyorsunuz?
Şu an sadece sağ tarafımda biraz ağrı var onun haricinde herşey normal.ama çok uzun süredir su gibi akıntım oluo belki jelle alakalidir bilmiyorum.ucugum cıktı bi arkadaş belirti olabilir demiş strestende olabilir.bi kaç gün durdukyere ağlayıp aynı zamanda kahkaha falan attim.yani karma karısıgim.insallah yarın ikimizde güzel sonucları aliriz canım.hepimiz inşallah.. sende durumlar.nasıl.

Göğüs hassasiyetim var ama transfer olduğumdan beri var, bu belirti değildir diye düşünüyorum. Adet ağrım çok oldu şimdiye kadar, sadece bugün hiç ağrı yok. Lekelenme filan da hiç olmadı. Bilmiyorum yani hiçbişey hissetmiyorum. Hayırlısı hakkımızda

Iste maalesef o kadar cok hormon yukluyoruz ki vucudumuza onlarin belirtilerini aslinda gebelik belirtileri ile karistiriyoruz. Ben 2. Transferimde surekli kendimi dinledim, kasigimda agri mi var ay bi tuvalete gideyim lekelenme mi var, ay belim mi agriyo heeh keisn tuttu bu sefer dedim ve cok buyuk hayal kirikligi yasadim. Ama bunda oyle yapmadim belirti var ama dedim ki bunlr ilaclarin da belirtileri sakin heveslenme ya da 2. Dede vardi bunlar ama olmadi diye dusunup sakin uzme kendini dedim. Biraz kendi kendimi teselli ettim. Bu arada ben ekim ayinda basladim ilk transferimi aralik ayinda oldum, 2. Yi subatta, 3. Yu haziran da. Subat ile haziran arasindaki dinlenme bana iyi geldi, kendimi beynimi temizledim resmen. Bide dusunce cok onemli sanirim, negatif dusunceden cok etkilendigini dusunuyorum embriyolarin hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, bizim icin zor bir surec cunku kucagimiza alaba kadar hic bitmeyecek kaygisi

Canim naptin sonucun ciktimi?
Tam ben de sonuç yazmak için girdim canım. Şükürler olsun pozitif. 79 çıkmış ama doktor 3 gün sonra tekrar istedi artış önemli dedi. 5.gün embriyosu için 10.gün bugün. Rabbim inşallah sağlıkla devamını getirir. Herkesin pozitif olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…