Canim bizimde nasibimiz boyleymis..istedigimiz bir can..araba degil ev degill..bu istedigimiz maneviyatimizla alakali..o yuzden daha cok canimiz yaniyo..ama umut guzel bisey ..mumkun oldugunca kafani dagitmalisin..ben bu butun olumsuz transferlerin birasda beyinlede alakali oldugunu dusunuyorumm..lutfen sana ne iyi geliyosa onlari yapmaya calis..kafani dagitt...alisverisse alisveris ..kitap sa ...sporsa ..tatilse ...bu..dikkatini dagitmaya calis canim..insallahh guzel bir transfer ve hamileleik sureci gecirrsinn..ve isteyen herkese allah nasip eder..Az önce kuzenim hamile olduğunu söyledi mesaj attı. Ve ben okuduğumdan beri ağlıyorum. Eşim sakinleştirdi zorla. Sevinemedim bile. Kızlar transfer zamanım geliyo benimde ama nie böyle oldum bilmiyorum. Doldum senelerdir sanırım ve ben sadece ağlıyorum. Allahım canı gönülden dostuma düşmanıma herkese evlat hasretiyle yanan herkese Allah nasip etsin.
Yaşamayan hiçbir şekilde anlamıyor canım anlamadığı gibi ney nasıl karşımdakinin kalbini kırar düşünmüyorlar o kadar çok yaşadım ki artık bebekli ortamda kimsenin bana dua etmesini bile istemezdim tam herşeyi unutmuşuz bebeği seveceğiz "Senin de olur inşallah" derlerdi ben oyle kalırdımAz önce kuzenim hamile olduğunu söyledi mesaj attı. Ve ben okuduğumdan beri ağlıyorum. Eşim sakinleştirdi zorla. Sevinemedim bile. Kızlar transfer zamanım geliyo benimde ama nie böyle oldum bilmiyorum. Doldum senelerdir sanırım ve ben sadece ağlıyorum. Allahım canı gönülden dostuma düşmanıma herkese evlat hasretiyle yanan herkese Allah nasip etsin.
Allahım sanada ne istiyorsan nasip etsin seninde yüzün gülsün inşallah. Tutamadım kendimi ağladım işte elimde değilCanim bizimde nasibimiz boyleymis..istedigimiz bir can..araba degil ev degill..bu istedigimiz maneviyatimizla alakali..o yuzden daha cok canimiz yaniyo..ama umut guzel bisey ..mumkun oldugunca kafani dagitmalisin..ben bu butun olumsuz transferlerin birasda beyinlede alakali oldugunu dusunuyorumm..lutfen sana ne iyi geliyosa onlari yapmaya calis..kafani dagitt...alisverisse alisveris ..kitap sa ...sporsa ..tatilse ...bu..dikkatini dagitmaya calis canim..insallahh guzel bir transfer ve hamileleik sureci gecirrsinn..ve isteyen herkese allah nasip eder..
Nasılsın canım inşallah nasip olmuştur sanada. Olmadıysada tez zamanda olsun inşallah. Namazda öyle çok dua edıyorum hepinize. İnanın hep duamdasınız. Kimse Anlamıyor yeri geliyo kendi annen bile azından çıkıyo bişeyler. Sonra suratım düşüp kızınca ben öyle demek istemedim oluyo. Ne diyim Allah böyle sınıyo. Sabır sabrın sonu selametYaşamayan hiçbir şekilde anlamıyor canım anlamadığı gibi ney nasıl karşımdakinin kalbini kırar düşünmüyorlar o kadar çok yaşadım ki artık bebekli ortamda kimsenin bana dua etmesini bile istemezdim tam herşeyi unutmuşuz bebeği seveceğiz "Senin de olur inşallah" derlerdi ben oyle kalırdım
Allah rızası için edecekseniz de içinizden edin duanızı diyesim gelirdi ama tabi bisey de diyemezsin onda ne var der çıkar millet derdi derdi çekene sor derler
Arkadaşların dediği gibi kendini meşgul et ben spor a vermiştim kendimi
Amin hepimize insallahh nasip etsinnn...Allahım sanada ne istiyorsan nasip etsin seninde yüzün gülsün inşallah. Tutamadım kendimi ağladım işte elimde değil
Beyinle alakalı tabi. Habire düşün. Tuttumu tutmadımı. Ne yesem. Neyesemde daha iyi tutunur. Ne içsem. Sana o hapı verdi bana nie vermedi. Onda böyle belirti olmuş bende nie böyle. Tranfer oluruz dinle dur artık. Ağrımı var adet mi Olcam. Kafa dolu tabi. Bekliyoz uzun zamandır. Bizde şaşırdık iyice psikolojimiz bozuldu. Bide hastane prosedürleri. Önce aşılama yapacaklar 2 kere sonra tüp bebek. Zaten pkoyum aşılama zaten olmaz. Ee sonra sıraya gir sıra bekle. Benim bide devlet bekle Allah bekle. Derken öyle böyle Bekliyoz işte. Kuzeninde hamile kalıyor gelinde kardeşte. Önce ağlıyoz sonra bişekil geçiyor kader ne diyimCanim bizimde nasibimiz boyleymis..istedigimiz bir can..araba degil ev degill..bu istedigimiz maneviyatimizla alakali..o yuzden daha cok canimiz yaniyo..ama umut guzel bisey ..mumkun oldugunca kafani dagitmalisin..ben bu butun olumsuz transferlerin birasda beyinlede alakali oldugunu dusunuyorumm..lutfen sana ne iyi geliyosa onlari yapmaya calis..kafani dagitt...alisverisse alisveris ..kitap sa ...sporsa ..tatilse ...bu..dikkatini dagitmaya calis canim..insallahh guzel bir transfer ve hamileleik sureci gecirrsinn..ve isteyen herkese allah nasip eder..
Amin Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sevindim senin adınaKizlar test sonucum cikti, 221,64 sonucum. Pozitif dediler cok mutluyummm. İcim icime sigmiyor, ilk duam allah isteyen herkese nasip etsin sukurler olsun allahim
Hamdolsun canım benim bu üçüncü denemede tuttu inşallah ama yine de bi endişe eski psikolojiden çıkmaya çalışıyorum sanırımNasılsın canım inşallah nasip olmuştur sanada. Olmadıysada tez zamanda olsun inşallah. Namazda öyle çok dua edıyorum hepinize. İnanın hep duamdasınız. Kimse Anlamıyor yeri geliyo kendi annen bile azından çıkıyo bişeyler. Sonra suratım düşüp kızınca ben öyle demek istemedim oluyo. Ne diyim Allah böyle sınıyo. Sabır sabrın sonu selamet
Ah ahhh seni cok iyi anliyorum canim..esim bana sey diyo bole giderse diyo kafayi yiceksin..malesef pimpirikliyimde..5 aydir tek isim bu oldu benim..surekli arastir..dedigin gibi..otu copu arsdtirdim..bu koronada ustune cabasi oldu iice eve kapattim kendimi bi taraftann..hazirandada negatif deneyimim olunca tup bebekte..iice iain icinden cikamaz oldum..eylulde benimde Allah izin verirse..ama bazen eylul gelmesemi diyorum..olumsuz bir tedavi olursa diye en azindan simdi olcakmi olmicakmi diye bi umudum var..bir taraftanda eylule kadar zamn nasi geccek diyorum..esim hakli sanirimm..iice kafaya takmam insallah.ama hep bole degilim tabi zman zaman oluyo insan...bizim oncelikle bu durumdan kurtulmamiz lazim..bende birde kaygi duzeyim yuksek..1 ay ilac bile kullanmistimm..asiri kaygi var bende...ama hersey guzel olcak insallahh..gecicek bugunlerrrBeyinle alakalı tabi. Habire düşün. Tuttumu tutmadımı. Ne yesem. Neyesemde daha iyi tutunur. Ne içsem. Sana o hapı verdi bana nie vermedi. Onda böyle belirti olmuş bende nie böyle. Tranfer oluruz dinle dur artık. Ağrımı var adet mi Olcam. Kafa dolu tabi. Bekliyoz uzun zamandır. Bizde şaşırdık iyice psikolojimiz bozuldu. Bide hastane prosedürleri. Önce aşılama yapacaklar 2 kere sonra tüp bebek. Zaten pkoyum aşılama zaten olmaz. Ee sonra sıraya gir sıra bekle. Benim bide devlet bekle Allah bekle. Derken öyle böyle Bekliyoz işte. Kuzeninde hamile kalıyor gelinde kardeşte. Önce ağlıyoz sonra bişekil geçiyor kader ne diyim
Amin insallah cok sagolAmin Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sevindim senin adına
Masallah canimm...bende 3. Denememi yapicamm.3. Denemenizde neler yaptiniz nasi basa ciktiniz yani..gercekten 3. De nasil bir psiikolojide olacagimi bilemyiyorummHamdolsun canım benim bu üçüncü denemede tuttu inşallah ama yine de bi endişe eski psikolojiden çıkmaya çalışıyorum sanırım
Rabbim imtihanimizi en güzel şekilde kazanmayı nasip etsin
Ne günler geçirdik diyip başkalarına gönül rahatlığı veririz inşallah
Tebrikler canım. Hayırlı olsun. Değerin kat kat katlansın inşallah.Kizlar test sonucum cikti, 221,64 sonucum. Pozitif dediler cok mutluyummm. İcim icime sigmiyor, ilk duam allah isteyen herkese nasip etsin sukurler olsun allahim
Maşallah canım. 5.gün embriyosu 10.gün sonucu mu bu. Maşallah ne güzel beklemişsin.Amin insallah cok sagol
Amin canim benim..tebrik derim..katlanarak artsin insallah...Kizlar test sonucum cikti, 221,64 sonucum. Pozitif dediler cok mutluyummm. İcim icime sigmiyor, ilk duam allah isteyen herkese nasip etsin sukurler olsun allahim
İnsallah canimmm cok sagolll, amin aminnn .. cok mutluyum , rabbime cok sukurTebrikler canım. Hayırlı olsun. Değerin kat kat katlansın inşallah.
Evet canim, 5.gun embriyosu. 10. Gun.Maşallah canım. 5.gün embriyosu 10.gün sonucu mu bu. Maşallah ne güzel beklemişsin.
Çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına aldırsın.Kizlar test sonucum cikti, 221,64 sonucum. Pozitif dediler cok mutluyummm. İcim icime sigmiyor, ilk duam allah isteyen herkese nasip etsin sukurler olsun allahim
Amin canim insalllahhhAmin canim benim..tebrik derim..katlanarak artsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?