Aynı canım bendede lekelenme olmadı bi ara çok şiştim şimdi indi göğüs hassasiyeti tedaviye başladığımdan beri vardı.birde normalde de eksiyi acıyı çok severim ama transferden bi süre sonra kaşık kaşık tursu suyu ıciyorum ev yapimi ekşi ekşi limonu tuzlayıp yiyorum ama hava sıcak olduğu içinmi bilmiyorum.hem oraya bağlamak istiyorum hem başka birseyi bahane ediyorum.cok umutlanmamak içinGöğüs hassasiyetim var ama transfer olduğumdan beri var, bu belirti değildir diye düşünüyorum. Adet ağrım çok oldu şimdiye kadar, sadece bugün hiç ağrı yok. Lekelenme filan da hiç olmadı. Bilmiyorum yani hiçbişey hissetmiyorum. Hayırlısı hakkımızda
Waayy bugun pes peşe guzel haberler.. Tebrikler canimm..Tam ben de sonuç yazmak için girdim canım. Şükürler olsun pozitif. 79 çıkmış ama doktor 3 gün sonra tekrar istedi artış önemli dedi. 5.gün embriyosu için 10.gün bugün. Rabbim inşallah sağlıkla devamını getirir. Herkesin pozitif olur inşallah
İnşallah bunlar gerçekten belirtidir inşallah pozitif sonuç alırız yarınAynı canım bendede lekelenme olmadı bi ara çok şiştim şimdi indi göğüs hassasiyeti tedaviye başladığımdan beri vardı.birde normalde de eksiyi acıyı çok severim ama transferden bi süre sonra kaşık kaşık tursu suyu ıciyorum ev yapimi ekşi ekşi limonu tuzlayıp yiyorum ama hava sıcak olduğu içinmi bilmiyorum.hem oraya bağlamak istiyorum hem başka birseyi bahane ediyorum.cok umutlanmamak için
Sağ ol canım benimWaayy bugun pes peşe guzel haberler.. Tebrikler canimm..
Tebrik ederimmm arkadasimTam ben de sonuç yazmak için girdim canım. Şükürler olsun pozitif. 79 çıkmış ama doktor 3 gün sonra tekrar istedi artış önemli dedi. 5.gün embriyosu için 10.gün bugün. Rabbim inşallah sağlıkla devamını getirir. Herkesin pozitif olur inşallah
Teşekkür ederim canım benimTebrik ederimmm arkadasim
Tebrik ederim bugunun 2.pozitifiTam ben de sonuç yazmak için girdim canım. Şükürler olsun pozitif. 79 çıkmış ama doktor 3 gün sonra tekrar istedi artış önemli dedi. 5.gün embriyosu için 10.gün bugün. Rabbim inşallah sağlıkla devamını getirir. Herkesin pozitif olur inşallah
Ya kuzum Allah yardimcin olsun..tabi pozitif oncesiyle sonrasi kiyaslanamaz bile..saglikla atlaticaksin insallah bu sureciiIste maalesef o kadar cok hormon yukluyoruz ki vucudumuza onlarin belirtilerini aslinda gebelik belirtileri ile karistiriyoruz. Ben 2. Transferimde surekli kendimi dinledim, kasigimda agri mi var ay bi tuvalete gideyim lekelenme mi var, ay belim mi agriyo heeh keisn tuttu bu sefer dedim ve cok buyuk hayal kirikligi yasadim. Ama bunda oyle yapmadim belirti var ama dedim ki bunlr ilaclarin da belirtileri sakin heveslenme ya da 2. Dede vardi bunlar ama olmadi diye dusunup sakin uzme kendini dedim. Biraz kendi kendimi teselli ettim. Bu arada ben ekim ayinda basladim ilk transferimi aralik ayinda oldum, 2. Yi subatta, 3. Yu haziran da. Subat ile haziran arasindaki dinlenme bana iyi geldi, kendimi beynimi temizledim resmen. Bide dusunce cok onemli sanirim, negatif dusunceden cok etkilendigini dusunuyorum embriyolarinhepimizin hakkinda hayirlisi olsun, bizim icin zor bir surec cunku kucagimiza alaba kadar hic bitmeyecek kaygisi
Tebrikler canım sağlıkla kucağına alTam ben de sonuç yazmak için girdim canım. Şükürler olsun pozitif. 79 çıkmış ama doktor 3 gün sonra tekrar istedi artış önemli dedi. 5.gün embriyosu için 10.gün bugün. Rabbim inşallah sağlıkla devamını getirir. Herkesin pozitif olur inşallah
Masallah katlanarak artsin insallah canimTam ben de sonuç yazmak için girdim canım. Şükürler olsun pozitif. 79 çıkmış ama doktor 3 gün sonra tekrar istedi artış önemli dedi. 5.gün embriyosu için 10.gün bugün. Rabbim inşallah sağlıkla devamını getirir. Herkesin pozitif olur inşallah
İnşallah canım inşallah. Rabbim herkese tattirsin inşallahMasallah katlanarak artsin insallah canimtebrik ederim..
Aminnn inşallah canım. İsteyen herkese yani burdaki herkese tattirsin RabbimTebrikler canım sağlıkla kucağına al
Canim bikere cok erken yapmsin kan testini..batmalaara bakma..ilaclardan oluyo..benim 2 negatif deneyimdede oldu..ama testini erken yapmissin cok..insallah degerin artmistir canim..Kızlar merhaba , benimde bugün sol kasığımda cok ağrım var . Dün gece başladı bugün hala devam ediyor. Dün kan testi sonucum 3.05 çıkmıştı. Kendimi umutlandırmak istemiyorum ama bu ağrının sebebi ne olabilir acaba , adet ağrısı gibi değil daha cok batma gibi. Trasnferimi gecen hafta pazartesi olmuştum
Yoğun bi stres oluyor hep canım insanın elinde olmuyor o bence ben sürekli salavat çektim bu sefer açıkçası beklerken hele ki biraz öyle sakinledim onun haricinde bisey yapmadım Rabbim imtihanınızı mutlu sonla bitirmenizi nasip etsin insallah canimMasallah canimm...bende 3. Denememi yapicamm.3. Denemenizde neler yaptiniz nasi basa ciktiniz yani..gercekten 3. De nasil bir psiikolojide olacagimi bilemyiyorumm
Tesekkur ederim canim..Yoğun bi stres oluyor hep canım insanın elinde olmuyor o bence ben sürekli salavat çektim bu sefer açıkçası beklerken hele ki biraz öyle sakinledim onun haricinde bisey yapmadım Rabbim imtihanınızı mutlu sonla bitirmenizi nasip etsin insallah canim
tebrikler canım, katlanarak devam etsin inşallahTam ben de sonuç yazmak için girdim canım. Şükürler olsun pozitif. 79 çıkmış ama doktor 3 gün sonra tekrar istedi artış önemli dedi. 5.gün embriyosu için 10.gün bugün. Rabbim inşallah sağlıkla devamını getirir. Herkesin pozitif olur inşallah
Benimde 4 . Günüm aşırı belim ağrıyor, ayaklarım çekiyor , adet olacakmışım gibi , ağrı kesici de almak istemiyorumKızlar bugun transferin 6. Günü belimin sol tarafında aağrı başladı son 1 saattir
Aminnn inşallah canım. Seninkini de devamını getirsin canım inşallahtebrikler canım, katlanarak devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?