Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Aynı canım bendede lekelenme olmadı bi ara çok şiştim şimdi indi göğüs hassasiyeti tedaviye başladığımdan beri vardı.birde normalde de eksiyi acıyı çok severim ama transferden bi süre sonra kaşık kaşık tursu suyu ıciyorum ev yapimi ekşi ekşi limonu tuzlayıp yiyorum ama hava sıcak olduğu içinmi bilmiyorum.hem oraya bağlamak istiyorum hem başka birseyi bahane ediyorum.cok umutlanmamak için

Waayy bugun pes peşe guzel haberler.. Tebrikler canimm..

İnşallah bunlar gerçekten belirtidir inşallah pozitif sonuç alırız yarın

Tebrik ederimmm arkadasim

Tebrik ederim bugunun 2.pozitifi maşllah

Kızlar merhaba , benimde bugün sol kasığımda cok ağrım var . Dün gece başladı bugün hala devam ediyor. Dün kan testi sonucum 3.05 çıkmıştı. Kendimi umutlandırmak istemiyorum ama bu ağrının sebebi ne olabilir acaba , adet ağrısı gibi değil daha cok batma gibi. Trasnferimi gecen hafta pazartesi olmuştum

Ya kuzum Allah yardimcin olsun..tabi pozitif oncesiyle sonrasi kiyaslanamaz bile..saglikla atlaticaksin insallah bu surecii

Tebrikler canım sağlıkla kucağına al

Masallah katlanarak artsin insallah canimtebrik ederim..

Canim bikere cok erken yapmsin kan testini..batmalaara bakma..ilaclardan oluyo..benim 2 negatif deneyimdede oldu..ama testini erken yapmissin cok..insallah degerin artmistir canim..

Masallah canimm...bende 3. Denememi yapicamm.3. Denemenizde neler yaptiniz nasi basa ciktiniz yani..gercekten 3. De nasil bir psiikolojide olacagimi bilemyiyorumm
Yoğun bi stres oluyor hep canım insanın elinde olmuyor o bence ben sürekli salavat çektim bu sefer açıkçası beklerken hele ki biraz öyle sakinledim onun haricinde bisey yapmadım Rabbim imtihanınızı mutlu sonla bitirmenizi nasip etsin insallah canim

Tesekkur ederim canim..amin insallah canim..

tebrikler canım, katlanarak devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…