Inşallah canım saolasin ne bileyim kaşık ağrımda biraz arttı son 12 saat kaldi ama bende sabir kalmadı sankiCanim daha once bi arkadasada yazmistim rahat ol lutfen jel kahverengi veya pembemsi geri gelebiliyor bende test icin gittigimde jel yerine progestrn kapsulu isteyecegim insan ister istemez tedirgin oluyor acisi kasintisida cabasi
Insan heycanlaniyor uyku tutmuyor insallah yarin hayirli haberlerini yazarsin rabbim herkese nasip etsin insallahInşallah canım saolasin ne bileyim kaşık ağrımda biraz arttı son 12 saat kaldi ama bende sabir kalmadı sanki
Ah ahhh seni cok iyi anliyorum canim..esim bana sey diyo bole giderse diyo kafayi yiceksin..malesef pimpirikliyimde..5 aydir tek isim bu oldu benim..surekli arastir..dedigin gibi..otu copu arsdtirdim..bu koronada ustune cabasi oldu iice eve kapattim kendimi bi taraftann..hazirandada negatif deneyimim olunca tup bebekte..iice iain icinden cikamaz oldum..eylulde benimde Allah izin verirse..ama bazen eylul gelmesemi diyorum..olumsuz bir tedavi olursa diye en azindan simdi olcakmi olmicakmi diye bi umudum var..bir taraftanda eylule kadar zamn nasi geccek diyorum..esim hakli sanirimm..iice kafaya takmam insallah.ama hep bole degilim tabi zman zaman oluyo insan...bizim oncelikle bu durumdan kurtulmamiz lazim..bende birde kaygi duzeyim yuksek..1 ay ilac bile kullanmistimm..asiri kaygi var bende...ama hersey guzel olcak insallahh..gecicek bugunlerrr
[/QUOTE acaba psikiyatriste mi gitsek bilmiyorum. Oda dayıcak hapı bütün gün uyu. Bilmiyorum aklımdan geçmiyor değil. Anlattığın hepsi bende de var. Oku oku. Telefon düşmüyor elimden.
Sen belirtim yok demiştin değilmi yanlış hatırlamıyorsam. Başladımı belirtilerKızlar bugun transferin 6. Günü belimin sol tarafında aağrı başladı son 1 saattir
Valla şimdiye kadar sadece göğüslerimde hassasiyet vardı bugun ilk defa farklı olarak belim ağrıdı çok hafif sonra geçti şuan yok. Senin ne zaman oldu transferSen belirtim yok demiştin değilmi yanlış hatırlamıyorsam. Başladımı belirtiler
Bana da öyle olmuştu canım sasirmisstim hatta noluyo diyeKizlar transferin 7.gunundeyim dun ovula ultra erken gebelik testi almistim az once yaptim ikinci cizgi varla yok arasi zar zor goruyorum moralim cok bozuldu haliyle dedim kimyasal gebelik oldu heralde pesinede bi tane normal test yaptim ikinci çizgiyi cok net goruyorum simdi hangisine inanayim
Valla suan giyindim saglik ocagina gidicem bu şüpheyle duramam moralim cok bozuldu erken olan testte zorla goruyorum uyduruyosun bunda cizgi yok dersin gorsenBana da öyle olmuştu canım sasirmisstim hatta noluyo diyeerken gebelik testlerinde bazen normal testlere göre silik çıkabiliyor hiç canını sıkma sonuçta ikisinde de cikmis tebrik ederim
Kuzum içini ferah tut, hayırlı haberle gel inşallahValla suan giyindim saglik ocagina gidicem bu şüpheyle duramam moralim cok bozuldu erken olan testte zorla goruyorum uyduruyosun bunda cizgi yok dersin gorsen
Canim sagolasin hepimiz hayirli haberler alalim insallahKuzum içini ferah tut, hayırlı haberle gel inşallah
7.gün demissin silik çizgi çok normal, tutunmuş anneye. En iyisi kan vermek net çözüm
Güzel bi sonuçla geleceğine inanıyorumValla suan giyindim saglik ocagina gidicem bu şüpheyle duramam moralim cok bozuldu erken olan testte zorla goruyorum uyduruyosun bunda cizgi yok dersin gorsen
Canim moralimi bozan su oldu 5.gun baska bir marka erken gebelik testi yapmistim ve silikte olsa cikmisti bu testte dedim erken test nasil olsa koyu cikar sonuc derken cizgi gozukmeyince kimyasal gebelik mi oldu acaba diye supheye dusurdu beniGüzel bi sonuçla geleceğine inanıyorumben idrarda çıkmış olması demek kanda var demek inşallah moralini bozma
Tüp bebekte kimyasal oluyomuymuş? Bence biraz daha sabret. En sagliklisi kandan baktirmak..Canim moralimi bozan su oldu 5.gun baska bir marka erken gebelik testi yapmistim ve silikte olsa cikmisti bu testte dedim erken test nasil olsa koyu cikar sonuc derken cizgi gozukmeyince kimyasal gebelik mi oldu acaba diye supheye dusurdu beni
Evet canim oluyor benim bundan iki onceki olmustu malesefTüp bebekte kimyasal oluyomuymuş? Bence biraz daha sabret. En sagliklisi kandan baktirmak..
Bana doktorum bi liste verdi yememem ve icmemem gerekenler yaziyor. Aralarinda en tuhaf seylerden biride sakız çiğnemek yasak. Hatta biz ilk tüp bebek merkezine başvurdugumuz da form doldururken soruyordu ne sıklıkla sakız cigniyorsunuz diye. Bende dedim alla alla bu ne alakaSucuk salam sosis aslinda normalde de cok tuketilmesi onerilmeyen yiyecekler.. mide ya da bagirsakta parazit yapmaya musait gidalar oldugu icin evet suanda hic tuketilmemeli.. mumkun oldugunca pismis sebze, protein ama iyi pismis cinsten takilacagiz. Bu arada gunde 1 tane kahveye izin var, soda da iciyorum ben. Gazli icecekler, alkol yasak, dip baliklari yasak toxic madde icerdikleri icin.. zor bir donem ama soyle dusun saglikli beslenecegiz
Canim ben transferin 8.gunundeyim belirtim hic yoktu ama başladı göğüslerim normalde küçüktür benimSen belirtim yok demiştin değilmi yanlış hatırlamıyorsam. Başladımı belirtiler
Yasak olan neler vardı başka canım bizi de bilgilendirsen. İyi oldu soylediğinBana doktorum bi liste verdi yememem ve icmemem gerekenler yaziyor. Aralarinda en tuhaf seylerden biride sakız çiğnemek yasak. Hatta biz ilk tüp bebek merkezine başvurdugumuz da form doldururken soruyordu ne sıklıkla sakız cigniyorsunuz diye. Bende dedim alla alla bu ne alakameğer sakızın içindeki tatlandırıcı düşüge sebep oluyormuş. Ananas yemekte yasak yazıyordu ama yiyenler var. Bence bunlar coook düşük ihtimaller ama doktorum biraz pimpirikli sanırım. Tabi bizde bebek hasretiyle yanıp tutuşan olunca harfiyen uymak istiyorsun
bence kesinlikle hamilelik belirtisi bunlar , kan testini ne zaman yapacaksınız .Canim ben transferin 8.gunundeyim belirtim hic yoktu ama başladı göğüslerim normalde küçüktür benimama dolgunlasti ve yanlardan ağrıyor böyle yeşil damarlar uzaniyor
Aaa sakiza asiri sasirdimm.. ki ben sigarayi buraktigim icin gunde 4-5 sakiz cigniyorummBana doktorum bi liste verdi yememem ve icmemem gerekenler yaziyor. Aralarinda en tuhaf seylerden biride sakız çiğnemek yasak. Hatta biz ilk tüp bebek merkezine başvurdugumuz da form doldururken soruyordu ne sıklıkla sakız cigniyorsunuz diye. Bende dedim alla alla bu ne alakameğer sakızın içindeki tatlandırıcı düşüge sebep oluyormuş. Ananas yemekte yasak yazıyordu ama yiyenler var. Bence bunlar coook düşük ihtimaller ama doktorum biraz pimpirikli sanırım. Tabi bizde bebek hasretiyle yanıp tutuşan olunca harfiyen uymak istiyorsun
Sen tüp bebegi nerde yaptirmistin canim?Canim ben transferin 8.gunundeyim belirtim hic yoktu ama başladı göğüslerim normalde küçüktür benimama dolgunlasti ve yanlardan ağrıyor böyle yeşil damarlar uzaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?