Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Canim daha once bi arkadasada yazmistim rahat ol lutfen jel kahverengi veya pembemsi geri gelebiliyor bende test icin gittigimde jel yerine progestrn kapsulu isteyecegim insan ister istemez tedirgin oluyor acisi kasintisida cabasi
Inşallah canım saolasin ne bileyim kaşık ağrımda biraz arttı son 12 saat kaldi ama bende sabir kalmadı sanki

Sen belirtim yok demiştin değilmi yanlış hatırlamıyorsam. Başladımı belirtiler
Valla şimdiye kadar sadece göğüslerimde hassasiyet vardı bugun ilk defa farklı olarak belim ağrıdı çok hafif sonra geçti şuan yok. Senin ne zaman oldu transfer

Son düzenleme:
Kizlar transferin 7.gunundeyim dun ovula ultra erken gebelik testi almistim az once yaptim ikinci cizgi varla yok arasi zar zor goruyorum moralim cok bozuldu haliyle dedim kimyasal gebelik oldu heralde pesinede bi tane normal test yaptim ikinci çizgiyi cok net goruyorum simdi hangisine inanayim

Bana da öyle olmuştu canım sasirmisstim hatta noluyo diye erken gebelik testlerinde bazen normal testlere göre silik çıkabiliyor hiç canını sıkma sonuçta ikisinde de cikmis tebrik ederim

Bana da öyle olmuştu canım sasirmisstim hatta noluyo diye erken gebelik testlerinde bazen normal testlere göre silik çıkabiliyor hiç canını sıkma sonuçta ikisinde de cikmis tebrik ederim
Valla suan giyindim saglik ocagina gidicem bu şüpheyle duramam moralim cok bozuldu erken olan testte zorla goruyorum uyduruyosun bunda cizgi yok dersin gorsen

Valla suan giyindim saglik ocagina gidicem bu şüpheyle duramam moralim cok bozuldu erken olan testte zorla goruyorum uyduruyosun bunda cizgi yok dersin gorsen
Kuzum içini ferah tut, hayırlı haberle gel inşallah
7.gün demissin silik çizgi çok normal, tutunmuş anneye. En iyisi kan vermek net çözüm

Kuzum içini ferah tut, hayırlı haberle gel inşallah
7.gün demissin silik çizgi çok normal, tutunmuş anneye. En iyisi kan vermek net çözüm
Canim sagolasin hepimiz hayirli haberler alalim insallah

Güzel bi sonuçla geleceğine inanıyorum ben idrarda çıkmış olması demek kanda var demek inşallah moralini bozma

Güzel bi sonuçla geleceğine inanıyorum ben idrarda çıkmış olması demek kanda var demek inşallah moralini bozma
Canim moralimi bozan su oldu 5.gun baska bir marka erken gebelik testi yapmistim ve silikte olsa cikmisti bu testte dedim erken test nasil olsa koyu cikar sonuc derken cizgi gozukmeyince kimyasal gebelik mi oldu acaba diye supheye dusurdu beni

Canim moralimi bozan su oldu 5.gun baska bir marka erken gebelik testi yapmistim ve silikte olsa cikmisti bu testte dedim erken test nasil olsa koyu cikar sonuc derken cizgi gozukmeyince kimyasal gebelik mi oldu acaba diye supheye dusurdu beni
Tüp bebekte kimyasal oluyomuymuş? Bence biraz daha sabret. En sagliklisi kandan baktirmak..

Bana doktorum bi liste verdi yememem ve icmemem gerekenler yaziyor. Aralarinda en tuhaf seylerden biride sakız çiğnemek yasak. Hatta biz ilk tüp bebek merkezine başvurdugumuz da form doldururken soruyordu ne sıklıkla sakız cigniyorsunuz diye. Bende dedim alla alla bu ne alaka meğer sakızın içindeki tatlandırıcı düşüge sebep oluyormuş. Ananas yemekte yasak yazıyordu ama yiyenler var. Bence bunlar coook düşük ihtimaller ama doktorum biraz pimpirikli sanırım. Tabi bizde bebek hasretiyle yanıp tutuşan olunca harfiyen uymak istiyorsun

Sen belirtim yok demiştin değilmi yanlış hatırlamıyorsam. Başladımı belirtiler
Canim ben transferin 8.gunundeyim belirtim hic yoktu ama başladı göğüslerim normalde küçüktür benim ama dolgunlasti ve yanlardan ağrıyor böyle yeşil damarlar uzaniyor

Yasak olan neler vardı başka canım bizi de bilgilendirsen. İyi oldu soylediğin

Canim ben transferin 8.gunundeyim belirtim hic yoktu ama başladı göğüslerim normalde küçüktür benim ama dolgunlasti ve yanlardan ağrıyor böyle yeşil damarlar uzaniyor
bence kesinlikle hamilelik belirtisi bunlar , kan testini ne zaman yapacaksınız .

Aaa sakiza asiri sasirdimm.. ki ben sigarayi buraktigim icin gunde 4-5 sakiz cigniyorumm valla yiyecekleri duymustum ama sakizi ilk defa duydum ama sanirim en azindan pazartesi kontrole gidene kadar cignemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…