Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar ya Bi bakar mısınız?? Transfer gününde başlayan gögüs hassasiyetin bugun azaldı teste daha 5 günüm var tutmadı mı acaba?? Böyle bişey yaşayan var mı???
Merhaba canim, bende baslarda hisseddip sonradan duymamistim ama inan buna bagli degil.Hic merak etme, ben gunlerce kendimi uzdum , agladim ve Allahim nolur bana güc ver diye yalvardim tutmadigina emindim cunku.Ama test gunu geldiginde hayatimin en guzel surprizi oldu

Evet yapmadım korkuyorum senin pozitifti göğüslerinde farklılık var mı canım
Yaparsan sakin ovula alma canim sakin gogus icin bisey diyemem cunku transfer oncesi sizilar varrdi gobekten progestrn ignesi yapiyorum cunku . Ama bel ve kasik agrisi bacak agrisi oldu transferden sonra hic belirtisi olmayip hamile kalanlarda var kendini sartlama

Ayy öyle mi inşallah benimde senin gibi olur. 3 sene oldu çok istiyorum bende hırpalıyorum kendimi süpriz yapar inşallah umut oldun sağolasın dua eder misin canım banada gebelerin duasi geçermiş

Test yapmayı düşünmüyorum zaten canım. Kanda öğrenicem. Şimdi yaparsam net olmayacağı için daha çok stres yaparım. Bel ağrım dün biraz oldu geçti. Nasip artık hakkımda hayırlısı olsun

Kızlar bugun tam 5 haftalık olduk iki gündür cok az hafif kahverengi akıntı oldu bugun 3. Gün biraz daha artmış lekelenme oluyor korkuyorum bişi olurmu yaşayan varmı böyle

Kızlar bugun tam 5 haftalık olduk iki gündür cok az hafif kahverengi akıntı oldu bugun 3. Gün biraz daha artmış lekelenme oluyor korkuyorum bişi olurmu yaşayan varmı böyle
Benim arkadaşım yaşamıştı. Sıkıntı olmadı çok şükür ama sen yinede doktoruna görüş bence. En doğrusunu o bilir

Yasak olan neler vardı başka canım bizi de bilgilendirsen. İyi oldu soylediğin
Maydanoz yasak, kahve günde maksimum 2 fincan, cola redbull yasak, solaryum yasak, ağır spor yasak fakat yürüyüş temiz hava şart, kızartma yasak bu patates kizartmalari cips vs. Bunlar aklımda olanlar. Liste evde akşam eve gidince bakip yazarim mutlaka canim

Arkadaşlar merhaba. Tek 3.gün embriyosu 7.gün betahcg kan sonucu 23 çıktı. Dün yapışmıştım. Sizce nasıl 7.gün için? 5günüm daha var doktorun istediği tarihe.

Merak etme cok iyi benimde okadardi 1 hafta aonra transferim oldu

Arkadaşlar merhaba. Tek 3.gün embriyosu 7.gün betahcg kan sonucu 23 çıktı. Dün yapışmıştım. Sizce nasıl 7.gün için? 5günüm daha var doktorun istediği tarihe.
Seninle aynıyız sanırım. 30 haziran transfer 3.gün embriyosu teste 5 gün var bence güzel sonucun erken olmasına rağmen ben cesaret edemiyorum belirtin falan var mı canım

Canim senin transferin ne zamandi, sanki yakin zamanda konustuk gibi hatirliyorum. Hafta hesabini nasil yaptin? Bir de muhakkak doktoruna yaz, allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…