Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Haklısın canım kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım ay insallah ilkinde tutar ya bak yine kalbim hızlandı

Ya işte orantısız büyümeleri hocayı da bizi de şaşırttı bazıları 20yi geçerken bazıları 15 ye kaldı hayırlısı olsun napalm insallah kaliteli olurlar kaliteli embriyolar olur bana evlat olurlar hayırlısıyla Stres sıkıntı hiç bitmiyor hayırlısıyla pozitifleri alsaydık

Tabiki hepsi bir büyüse daha iyi olurdu kuzum ama bu tabloda da kötü sonuç alacaksın diye bir kural yok üzme kendini. Pozitif alsak bile bitmeyecek bizim sıkıntımız kese var mı kalp atıyor mu derken sıralanacak kafamızdaki stresler. Rabbim başa çıkmayı kolaylaştırsın inşallah güzel sonu güzel olur. Rabbim yeterki ol desin 1 yumurta 1 sperm yetiyor

Transfer gününü saymazsak benim 7.günüm inanın hiç geçmiyor zaman

Merhaba arkadaşlar
Benim 10 haziranda 2. Transferim yapıldı. Çift embriyo transfer edildi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptim. Sonuç böyle cıktı. Gözlerime inanamadım
Gözün aydınnn Çok sevindim rabbim devamını da nasip etsin darısı da bizlerin başına inşallah

bugun benimde kontrolum vardi, 9mm dedi kalinliga. Esrodiol a devam, bebe aspirini, 3 tanede farkli 3 gunluk haplar ve progestron ignesine bu aksam baslicam. Kendim yapicam igneyi popodan..

Vitamin ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…