- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Haklısın canım kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım ay insallah ilkinde tutar ya bak yine kalbim hızlandıkorku kısmı bende de var ama o kısma hiç takılmamaya özen gösteriyorum. olumlu düşünelim olumlu olsun . şimdi ilk sayfada ki listeye baktım da çoğunluk pozitif sonuç almış bu ay bizlerde onlardan olacağız inşallah
Ya işte orantısız büyümeleri hocayı da bizi de şaşırttı bazıları 20yi geçerken bazıları 15 ye kaldı hayırlısı olsun napalm insallah kaliteli olurlar kaliteli embriyolar olur bana evlat olurlar hayırlısıylaCanım bence hiç moralini bozma tedaviye başlamadan önce kendi kendime 20 25 tane olsa iyidir diyordum sonra yumurta büyütürken doktoruma kaç tane toplayacağız dedim 10 15 arası toplamayı düşünüyorum dedi. 13 Tane yumurta toplandı hocam az mı dedim, sayı çok cok güzel tam istediğim gibi çünkü çok yumurta çok şans demek değil 15ten fazlası olduğunda kalitesi azalır biz bu rakamları hedefliyorduk çok iyi oldu dedi. Anlayacağın 10 tane olgun yumurtan varsa bence bu rakam güzel
Ben de varımAaa öyle miiBirlikte bekleriz artık Ben erkenden test yaparım diyorum ama eşim pek müsaade etmiyor negatif çıkarsa test gününe kadar moralimiz bozulacak diyor
Tabiki hepsi bir büyüse daha iyi olurdu kuzum ama bu tabloda da kötü sonuç alacaksın diye bir kural yok üzme kendini. Pozitif alsak bile bitmeyecek bizim sıkıntımız kese var mı kalp atıyor mu derken sıralanacak kafamızdaki stresler. Rabbim başa çıkmayı kolaylaştırsın inşallah güzel sonu güzel olur. Rabbim yeterki ol desin 1 yumurta 1 sperm yetiyorYa işte orantısız büyümeleri hocayı da bizi de şaşırttı bazıları 20yi geçerken bazıları 15 ye kaldı hayırlısı olsun napalm insallah kaliteli olurlar kaliteli embriyolar olur bana evlat olurlar hayırlısıylaStres sıkıntı hiç bitmiyor hayırlısıyla pozitifleri alsaydık
23ünde miii?Ben de varım
Transfer gününü saymazsak benim 7.günüm inanın hiç geçmiyor zamanaynen 8 in üzeri uygun diyebiliyorum bende hatta ben 7 mm de bile transfer yapıldığını duydum. güzel haberler alalım inşallah. benim ilk denemem transfer tarihim aklıma geldikçe kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. transferden sonra zaman nasıl geçecek belli değil
EvetMasallah canim sen de guzel haber almissin, dondurulmus transfer mi? ne zaman transfer olmustun listeye ekleyim, moral oluyor
Gözün aydınnnMerhaba arkadaşlar
Benim 10 haziranda 2. Transferim yapıldı. Çift embriyo transfer edildi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptim. Sonuç böyle cıktı. Gözlerime inanamadım
Bence bu sürecin en zor kısmı bu test gününü bekleme kısmı. Siz çoğunu atlatmışsınız biraz daha sıkın dişinizi kaçıncı gün yapacaksınız testiTransfer gününü saymazsak benim 7.günüm inanın hiç geçmiyor zaman
Aayyy insallahAmin canim. Ertesi günde senin guzel haberini aliriz inşallah
21 haziranda yapıcam kan testi 11.gün olucak transfer gününü saymazsak gün geçtikçe umudum azalıyo nedenseBence bu sürecin en zor kısmı bu test gününü bekleme kısmı. Siz çoğunu atlatmışsınız biraz daha sıkın dişinizi kaçıncı gün yapacaksınız testi
Evet3 haziran dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu
Evett 23 ünde olacak nasipse23ünde miii?oo çok iyiymiş yalnız olmadığıma sevinmiştim şimdi daha çok sevindim
Çok teşekkür ederimm darısı başınızamasallah masallahAllah kucagina da alamayi nasip etsin canim
21 haziranda yapıcam kan testi 11.gün olucak transfer gününü saymazsak gün geçtikçe umudum azalıyo nedense
[/QUOTE
Sen benden once ogreniceksin canim hadi guzel haberlerini bekliyorum
Aaa öyle düşünmeyin umutsuzluğa yer yok. Bebişi üzmeyin lütfen. Güzel düşünün ki güzel olsun21 haziranda yapıcam kan testi 11.gün olucak transfer gününü saymazsak gün geçtikçe umudum azalıyo nedense
Vitamin ne kullanıyorsunuz?Buradan da yazabilirim kuzucum sıkıntı yok.Cem bey reçete yazdı bende yaşadığım yerde bi kadın doğuma gidip ilaçları yazdırdım devlet bir kısmını karşılaşın diye. İyi oldu Estrofem zaten kullanıyordum günde 3 defaydı onu günde 4e çıkardı bu ilaca ilave olarak Crinone vajinal jel (sabah 1 akşam 1) , Progestan ampul (Gün aşırı 2 ampul aynı anda vurulacak) , Tetradox (Sabah 1 akşam 1), Prednol (Günde 1), Coraspin (Günde 1) verdi vitaminlere devam denildi. Tetradox ve prednol 5 gün kullanılacak eğer bebiş tutunursa jel ve progestan 12 hafta devam edecek estrofem bebeğin kalp atışı duyulunca bırakılacak sanırım. Olursa inşallah
Yarın adetimin üçüncü günü orda ogrrnicem transfer gunumuTamam acnim, transfer tarihine gore aliyim. biliyor musun transfer gununu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?