- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
İnşallah kuzum hepimiz güzel sonuç alalım inşallahAaa öyle düşünmeyin umutsuzluğa yer yok. Bebişi üzmeyin lütfen. Güzel düşünün ki güzel olsun
Merhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
(Listede yazdim ama olmak istemezseniz silerim...insallah guzel haberlerle dolar burasi)
- @Mucizem33 -Haziran 1-tek embriyo transfer
- @hanabi -Haziran 1- cift embriyo transfer
- @ygmrk -Haziran 2-
- @Ylel- Haziran 2
- @sunshine__ -Haziran 2
- @edmur -Haziran 3- Tek embriyo
- @Pitircigim06 -Haziran 3- 6.gun embriyosu-
- @av.esen Haziran 3- 5.gun embriyosu-
- @Nurov -Haziran 6
- @asude38 -Haziran 6
- @Mest000 -Haziran 8 cift embriyo transfer
- @Aslimuu93 -Haziran 8
- @kafakarisik -Haziran 8
- @ayse vera - Haziran 10
- @Pinar2019 -Haziran 10
- @Yasampinarim45 -Haziran 10 cift embriyo transfer
- @Lemoncake -Haziran 13- embriyo transfer
- @Karam7 -Haziran 17
- F Fairytale u -Haziran 17
- @MirAy92 -Haziran 18
- @meraklisivas -Haziran 22
sarojo -Haziran 23- cift embriyo transfer - @HUMERT -Haziran 23 cift embriyo transfer -
Uykusuz Koala -Haziran 23 - @Nameless Warrior -Haziran 26
- @Sultanhsyn
Ekledim canim, insallah ugurlu gelirBende 16 haziranda 5. Gün embriyosu transferi oldum benide ekler misiniz lütfen
Hayırlısı ile herşey çok güzel olacak inşallahEvett 23 ünde olacak nasipse
Pregnomarin yazmışlardı geçen ay. Biterse yine ona devam et dedilerVitamin ne kullanıyorsunuz?
Kendine popodan nasıl yapacaksınnnbugun benimde kontrolum vardi, 9mm dedi kalinliga. Esrodiol a devam, bebe aspirini, 3 tanede farkli 3 gunluk haplar ve progestron ignesine bu aksam baslicam. Kendim yapicam igneyi popodan..
Kendine popodan nasıl yapacaksınnnBende bu akşam ilk progestan iğnemi vuruldum hastaneye gidip
İlk defa duydum popodan kendin yapmayıvalla burda direk gosterip kendin yap diyorlar...iki defa anlattilar, yaparim insalah bana da cesaret geldi
Orası neresi merak ettim vallahivalla burda direk gosterip kendin yap diyorlar...iki defa anlattilar, yaparim insalah bana da cesaret geldi
Kuzum tecrüben vardır sana sorayım ben çatlatma iğnesini yaptıktan sonra şeffaf akıntın oldu mu normal mi dün gece 10 buçukta yaptım bugün hep şeffaf akıntım vardıKendine popodan nasıl yapacaksınnnBende bu akşam ilk progestan iğnemi vuruldum hastaneye gidip
Evet kuzum benimde olmuştu akıntı olması normal bu süreçteKuzum tecrüben vardır sana sorayım ben çatlatma iğnesini yaptıktan sonra şeffaf akıntın oldu mu normal mi dün gece 10 buçukta yaptım bugün hep şeffaf akıntım vardı
Yumurta çatladı gitti sandım ben deEvet kuzum benimde olmuştu akıntı olması normal bu süreçte
Allah korusunYumurta çatladı gitti sandım ben de
Böyle şeffaf canım sanki bi jel sıkmışım da o geri geliyor gibi ama koku yoktuAllah korusunakıntı peynir kesiği gibi değilse, kötü kokulu değilse, yeşilimsi gibi değilse ben sorun yok diye biliyorum. Yumurta büyütme aşamasında ve çatlatma iğnelerinde de akıntım devam ediyordu
aynı durum bende de var yarın yumurta toplama olacak kısmetseBöyle şeffaf canım sanki bi jel sıkmışım da o geri geliyor gibi ama koku yoktu
Benim de canım sabah 10 da insallah senin yumurtalar ne alemdwaynı durum bende de var yarın yumurta toplama olacak kısmetse
canım sol yumurtalığımda pek büyüme olmadı sağ yumurtalığımdan 6-7 tane toplarız dedi buna pek takılmıyorum önemli olan döllenip 3. 5. güne kadar ilerleyebilmesi kaliteli embriyolar olması benceBenim de canım sabah 10 da insallah senin yumurtalar ne alemdw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?