Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar 20 Mmyi geçen yumurta sorun olur mu toplandığı zaman genelde hep 17 20 mm arası yazmışlar da

bugun benimde kontrolum vardi, 9mm dedi kalinliga. Esrodiol a devam, bebe aspirini, 3 tanede farkli 3 gunluk haplar ve progestron ignesine bu aksam baslicam. Kendim yapicam igneyi popodan..
Kendine popodan nasıl yapacaksınnn Bende bu akşam ilk progestan iğnemi vuruldum hastaneye gidip

Kendine popodan nasıl yapacaksınnn Bende bu akşam ilk progestan iğnemi vuruldum hastaneye gidip
Kuzum tecrüben vardır sana sorayım ben çatlatma iğnesini yaptıktan sonra şeffaf akıntın oldu mu normal mi dün gece 10 buçukta yaptım bugün hep şeffaf akıntım vardı

Yumurta çatladı gitti sandım ben de
Allah korusun akıntı peynir kesiği gibi değilse, kötü kokulu değilse, yeşilimsi gibi değilse ben sorun yok diye biliyorum. Yumurta büyütme aşamasında ve çatlatma iğnelerinde de akıntım devam ediyordu

Böyle şeffaf canım sanki bi jel sıkmışım da o geri geliyor gibi ama koku yoktu

canım sol yumurtalığımda pek büyüme olmadı sağ yumurtalığımdan 6-7 tane toplarız dedi buna pek takılmıyorum önemli olan döllenip 3. 5. güne kadar ilerleyebilmesi kaliteli embriyolar olması bence

Benim de canım sabah 10 da insallah senin yumurtalar ne alemdw
canım sol yumurtalığımda pek büyüme olmadı sağ yumurtalığımdan 6-7 tane toplarız dedi buna pek takılmıyorum önemli olan döllenip 3. 5. güne kadar ilerleyebilmesi kaliteli embriyolar olması bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…