Haziranda embriyo transfer yapacaklar

bende ilk hazırlığa başladığımızda 10 gün sonra kontrole çağırmıştı transfer tarihini belirleyecekti. ama corona girince benimde yarıda kaldı. şimdi de baktı yanlış duymadıysam 12 mm dedi rahim kalınlığına gayet güzel transfer tarişhini belirleyelim dedi. olsun zamanı önemli değil güzel sonuçlansın da kaçıncı gün olduğu önemli değil. siz nerede yaptırıyorsunuz ? birde problem neydi?

Ah corona Hayırlısı böyleymiş. 12 mm gayet güzel maşallah benim 8.4 çıktı 8in üzerinde olunca transfer planlıyorlarmış 23üne kadar birazdaha kalınlaşacak diye düşünüyorum. Dediğin gibi zamanın hiç önemi yok meraktan soruyorum muhabbet olsun diye Yeterki sonu güzel olsun inşallah bahçeci de cem beye gidiyorum sorun erkek faktörü sayı, hız, morfoloji.

Hangi ilaçları kullanıyorsun? Belki dozunu yüksek tutarlar. Her doktor farklı uygulama yapıyor. Allah yardımcın olsun
Canım bana adetin 7. Gününe randevu verdiler bu arada vitamin hariç asla başka ilaç içme dediler. İlk iki transferim de 4. Gün başlamıştım ilaçlara anlamadım ???

aynen 8 in üzeri uygun diyebiliyorum bende hatta ben 7 mm de bile transfer yapıldığını duydum. güzel haberler alalım inşallah. benim ilk denemem transfer tarihim aklıma geldikçe kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. transferden sonra zaman nasıl geçecek belli değil

Aa 7 mm de de mi transfer olunuyor bana 8 bile acaba az mı demiştim içimden, sonra dışımdan da dedim hemsire de sen cok araştırıyorsun yapma bunu dedi biz bir terslik olsa zaten transfer planlamayız rahat ol dedi Bende senin gibiyim yaa ilk olunca böyle nebileyim elim ayağıma dolanıyor heyecanlanıyorum fakat korkum daha fazla sonuçtan çok korkuyorum

Yumurtam ama beklenenden az oldu moralim bozuluyor orda ve opudan çok korkuyorum

20 ye yakın Çar ama tam olgun 10 tane falan kaldı çünkü 20mmyi geçenler vardı 15mm de kalanlar vardı 15leri beklersek 20 keri kaybederiz dedi
Canım bence hiç moralini bozma tedaviye başlamadan önce kendi kendime 20 25 tane olsa iyidir diyordum sonra yumurta büyütürken doktoruma kaç tane toplayacağız dedim 10 15 arası toplamayı düşünüyorum dedi. 13 Tane yumurta toplandı hocam az mı dedim, sayı çok cok güzel tam istediğim gibi çünkü çok yumurta çok şans demek değil 15ten fazlası olduğunda kalitesi azalır biz bu rakamları hedefliyorduk çok iyi oldu dedi. Anlayacağın 10 tane olgun yumurtan varsa bence bu rakam güzel

korku kısmı bende de var ama o kısma hiç takılmamaya özen gösteriyorum. olumlu düşünelim olumlu olsun . şimdi ilk sayfada ki listeye baktım da çoğunluk pozitif sonuç almış bu ay bizlerde onlardan olacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…