Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Anladım canım .. o ilaçlarıda özelden yazarmısın merak ettim yine reçetesiz olan ilaçlarmı buradan
Buradan da yazabilirim kuzucum sıkıntı yok. Cem bey reçete yazdı bende yaşadığım yerde bi kadın doğuma gidip ilaçları yazdırdım devlet bir kısmını karşılaşın diye. İyi oldu Estrofem zaten kullanıyordum günde 3 defaydı onu günde 4e çıkardı bu ilaca ilave olarak Crinone vajinal jel (sabah 1 akşam 1) , Progestan ampul (Gün aşırı 2 ampul aynı anda vurulacak) , Tetradox (Sabah 1 akşam 1), Prednol (Günde 1), Coraspin (Günde 1) verdi vitaminlere devam denildi. Tetradox ve prednol 5 gün kullanılacak eğer bebiş tutunursa jel ve progestan 12 hafta devam edecek estrofem bebeğin kalp atışı duyulunca bırakılacak sanırım. Olursa inşallah

Ayy çok karışık aynı anda vurulacak derken yinemi iğne

Ayy çok karışık aynı anda vurulacak derken yinemi iğne
Hemşire anlatınca banada karışık gelmişti eşim hem hemşireyi ses kaydına aldı hemde elimize zaten ilaç anlatım kağıdı da veriyorlar Bugün ilaçları kullanmaya başlayınca karmaşıklık çözüldü olayın içine girince kavrıyorsun merak etme Progestanı hap yada fitil olarak veren doktorlarda var ama bana iğne olarak verdiler. 2 ampulu tek şırıngaya çekip vuracaklar kuzucum

Hoşgeldiin :) benim de test günüm 25’i. Heyecan dorukta. Hangi şehirdesin nerde oldun tedaviyi
HoşbuldukAntalya ivf’te oldum ben tedaviyi, merkez konusunda içim rahat, elimden geleni yaptım, yapıyorum, gerisi Allah’a kaldı artık hayırlısıyla. Sahiden ya çok farklı bir duygu. Dün transferden önce içimden geçirdim inşallah bebeğimsiz son saatlerdir diye. Sağ salim bu bekleyişi atlatır ve güzel haberlerle birlikte bebişlerimize kavuşuruz inşallah Sen neredensin?

Bu kez kas altına yani hastane veya sağlık ocağı vuruyor neyse kuzum bu bölüm evet biraz karmaşık geldi ama olsun orda anlatırlarken bende ses kaydı alırım İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun az kaldı hadi bakalım

Merhaba inşallah tutar canım. Banada dondurulmuş koyulacak. Daha yeni adet oldum. 3. Gün embriyosu benimki. Senin adetin kaçıncı gününe denk geliyor
amin inşallah canım. benimki 5. gün embriyosu şimdi sen sorunca saydım adetimin 19. gününe denk geliyor.

Aynen öyle kuzum babam çook eskiden iğne yapıyordu ama yapmamalı yıllar geçti tam güvenemedim keşke aktif olarak iğne yapıyor olsaydı hastaneye gitmekle uğraşmazdım. Bu iğnenin muadili var göbekten oluyor eğer bebek tutunursa bir ihtimal oma geçerim diyorum amin kuzum hayırlısı olsun herşeyin inşallah

Aynen öyle biraz zor olur ben avrupa birliğinde oldum için sağlık ocagı kabul bile etmiyor teçetemi götürüp özelde yaptırırım .. ama eğer hamilelik boyu kullanmam gereken bişey varsa yazması lazım ordan buraya getirmem gerek . Buradaki doktorlar yazmaz çünki . Bakalım herşeyin hayırlısınolsun trk hamiş kalalımda gerisi hallolur gerekirse eşimi yollarım reçetemi ilaçları almak için ahhaha

Kaç gün estrofem kullanmıştın acaba? Benim tranfser adetimin 25. Gününe geliyorda
adetimin 3. günü başladım. günde üç tane kullanıyorum. o süreç rahimin kalınlaşmalı ile ilgili sanırım bazısı çabuk kalınlaşıyuor bazısı daha yavaş sanırım ona göre ayarlıyorlar.

Çok teşekkür ederim allahım hepimize nasip etsin. Inşallah salı günü kan tahlilindede çıkar da sevincimiz kursağımızda kalmaz.
Çıkar cnm inşallah. Aynı gün transfer olmuşuz. 10 haziran dün verdim kan çok şükür gördüm kanda da. Ama doktorum erken vermişsin gününü bekle tekrar kan ver dedi. Çarşamba tekrar kan vericem.

canim senin ne zaman transfer?

Sizin oralarda ilaç yazdırmak falan amma zor işler dediğin gibi valla yeterki bebek olsun bir çözüm muhakkak bulunur Allah'ın izniyle

Aynen çünkü ilk transfer hazırlığında 13 gün kullanıp kontrole gidecektim ve transfer tarihi vereceklerdi ama kalınlık yetersiz gelmiş. Zaten araya corona girince yarıda kaldı tedavi. Bu defa hazırlık aşamasında 16 gün kullan gel dediler galiba geçen sefer yetersiz olduğu içindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…