- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Buradan da yazabilirim kuzucum sıkıntı yok.Anladım canım .. o ilaçlarıda özelden yazarmısın merak ettim yine reçetesiz olan ilaçlarmı buradan
Çok teşekkür ederim allahım hepimize nasip etsin. Inşallah salı günü kan tahlilindede çıkar da sevincimiz kursağımızda kalmaz.Tebrik ederim cnmanne ben burdayım diyor
Çok teşekkür ederim allahım hepimize nasip etsin. Inşallah salı günü kan tahlilindede çıkar da sevincimiz kursağımızda kalmaz.ayyy hayırlı olsundarısı bizlerin inşallahh
Ayy çok karışık aynı anda vurulacak derken yinemi iğneBuradan da yazabilirim kuzucum sıkıntı yok.Cem bey reçete yazdı bende yaşadığım yerde bi kadın doğuma gidip ilaçları yazdırdım devlet bir kısmını karşılaşın diye. İyi oldu Estrofem zaten kullanıyordum günde 3 defaydı onu günde 4e çıkardı bu ilaca ilave olarak Crinone vajinal jel (sabah 1 akşam 1) , Progestan ampul (Gün aşırı 2 ampul aynı anda vurulacak) , Tetradox (Sabah 1 akşam 1), Prednol (Günde 1), Coraspin (Günde 1) verdi vitaminlere devam denildi. Tetradox ve prednol 5 gün kullanılacak eğer bebiş tutunursa jel ve progestan 12 hafta devam edecek estrofem bebeğin kalp atışı duyulunca bırakılacak sanırım. Olursa inşallah
Hemşire anlatınca banada karışık gelmiştiAyy çok karışık aynı anda vurulacak derken yinemi iğne
HoşbuldukHoşgeldiin :) benim de test günüm 25’i. Heyecan dorukta. Hangi şehirdesin nerde oldun tedaviyi
Bu kez kas altına yani hastane veya sağlık ocağı vuruyor neyse kuzum bu bölüm evet biraz karmaşık geldi ama olsun orda anlatırlarken bende ses kaydı alırımHemşire anlatınca banada karışık gelmiştieşim hem hemşireyi ses kaydına aldı hemde elimize zaten ilaç anlatım kağıdı da veriyorlar Bugün ilaçları kullanmaya başlayınca karmaşıklık çözüldü olayın içine girince kavrıyorsun merak etme Progestanı hap yada fitil olarak veren doktorlarda var ama bana iğne olarak verdiler. 2 ampulu tek şırıngaya çekip vuracaklar kuzucum
amin inşallah canım. benimki 5. gün embriyosu şimdi sen sorunca saydım adetimin 19. gününe denk geliyor.Merhaba inşallah tutar canım. Banada dondurulmuş koyulacak. Daha yeni adet oldum. 3. Gün embriyosu benimki. Senin adetin kaçıncı gününe denk geliyor
Aynen öyle kuzum babam çook eskiden iğne yapıyordu ama yapmamalı yıllar geçti tam güvenemedim keşke aktif olarak iğne yapıyor olsaydı hastaneye gitmekle uğraşmazdım. Bu iğnenin muadili var göbekten oluyor eğer bebek tutunursa bir ihtimal oma geçerim diyorumBu kez kas altına yani hastane veya sağlık ocağı vuruyor neyse kuzum bu bölüm evet biraz karmaşık geldi ama olsun orda anlatırlarken bende ses kaydı alırım ♥♥ İnşallah hakkımızda hayırlısı olsunaz kaldı hadi bakalım
Kaç gün estrofem kullanmıştın acaba? Benim tranfser adetimin 25. Gününe geliyordaamin inşallah canım. benimki 5. gün embriyosu şimdi sen sorunca saydım adetimin 19. gününe denk geliyor.
Aynen öyle biraz zor olur ben avrupa birliğinde oldum için sağlık ocagı kabul bile etmiyor teçetemi götürüp özelde yaptırırım .. ama eğer hamilelik boyu kullanmam gereken bişey varsa yazması lazım ordan buraya getirmem gerek . Buradaki doktorlar yazmaz çünki . Bakalım herşeyin hayırlısınolsun trk hamiş kalalımda gerisi hallolur gerekirse eşimi yollarımAynen öyle kuzum babam çook eskiden iğne yapıyordu ama yapmamalı yıllar geçti tam güvenemedim keşke aktif olarak iğne yapıyor olsaydı hastaneye gitmekle uğraşmazdım. Bu iğnenin muadili var göbekten oluyor eğer bebek tutunursa bir ihtimal oma geçerim diyorumamin kuzum hayırlısı olsun herşeyin inşallah
adetimin 3. günü başladım. günde üç tane kullanıyorum. o süreç rahimin kalınlaşmalı ile ilgili sanırım bazısı çabuk kalınlaşıyuor bazısı daha yavaş sanırım ona göre ayarlıyorlar.Kaç gün estrofem kullanmıştın acaba? Benim tranfser adetimin 25. Gününe geliyorda
Çıkar cnm inşallah. Aynı gün transfer olmuşuz. 10 haziranÇok teşekkür ederim allahım hepimize nasip etsin. Inşallah salı günü kan tahlilindede çıkar da sevincimiz kursağımızda kalmaz.
Estrofemi transfer sonrası da kullanıyorsun. Transfer günü kişiden kişiye değişiyor sanırım, benim 3. Gün embriyosu 18. Gün transfer edildiKaç gün estrofem kullanmıştın acaba? Benim tranfser adetimin 25. Gününe geliyorda
Prednolla tuz yenmiyormuş oyle mi. Bua arada izinlimisiniz işe gidiyormusunuzAaa bana bırak demedi kuzum devam ediyorum zaten günde yarım içtiğim için çok önemli olacağını düşünmüyorum ama
Hayırlı olsun
canim senin ne zaman transfer?Aynen öyle biraz zor olur ben avrupa birliğinde oldum için sağlık ocagı kabul bile etmiyor teçetemi götürüp özelde yaptırırım .. ama eğer hamilelik boyu kullanmam gereken bişey varsa yazması lazım ordan buraya getirmem gerek . Buradaki doktorlar yazmaz çünki . Bakalım herşeyin hayırlısınolsun trk hamiş kalalımda gerisi hallolur gerekirse eşimi yollarımreçetemi ilaçları almak için ahhaha
Sizin oralarda ilaç yazdırmak falan amma zor işlerAynen öyle biraz zor olur ben avrupa birliğinde oldum için sağlık ocagı kabul bile etmiyor teçetemi götürüp özelde yaptırırım .. ama eğer hamilelik boyu kullanmam gereken bişey varsa yazması lazım ordan buraya getirmem gerek . Buradaki doktorlar yazmaz çünki . Bakalım herşeyin hayırlısınolsun trk hamiş kalalımda gerisi hallolur gerekirse eşimi yollarımreçetemi ilaçları almak için ahhaha
Sizin oralarda ilaç yazdırmak falan amma zor işlerdediğin gibi valla yeterki bebek olsun bir çözüm muhakkak bulunur Allah'ın izniyle
Aynen çünkü ilk transfer hazırlığında 13 gün kullanıp kontrole gidecektim ve transfer tarihi vereceklerdi ama kalınlık yetersiz gelmiş. Zaten araya corona girince yarıda kaldı tedavi. Bu defa hazırlık aşamasında 16 gün kullan gel dediler galiba geçen sefer yetersiz olduğu içindiadetimin 3. günü başladım. günde üç tane kullanıyorum. o süreç rahimin kalınlaşmalı ile ilgili sanırım bazısı çabuk kalınlaşıyuor bazısı daha yavaş sanırım ona göre ayarlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?