Haziranda embriyo transfer yapacaklar

yok canim, gece 9 da yapilmasi gerekiyormus. burda saat daha 5 olmadi...bekliyorum bakalim
Hadi bakalım hayırlısı ile yap iğneni inşallah Ben akşamları sabit bi saatte yaptıramayacagim galiba. Çünkü eşim işten ne zaman çıkarsa ancak o zaman vurulabilirim

Hadi bakalım hayırlısı ile yap iğneni inşallah Ben akşamları sabit bi saatte yaptıramayacagim galiba. Çünkü eşim işten ne zaman çıkarsa ancak o zaman vurulabilirim
aslinda bende sasirdim, doktor ozel not dusmus, transfer saatine gore bu saatde olmam gerekiyormus. Transferim oglen 12:30 da olucak insallahcok sukur geldik o gunlere...

Ben İstanbul :) Memorial bahçelievlerde oldum 15’inde. Aynen ben de öyle doktorum da aşırı garantici zaten söylüyor biz yapabileceğimiz herr şeyi yaptık artık bol bol dua edicez diye. Gerçekten öyle inanıyorum her şey çook güzel olacak buraya çık güzel haberler vereceğiz :)

Kızlar transferimin 4.günü ve pembe bir akıntım var, crinon jelin zaten hep bir miktarı akıyordu dışarı ama beyaz bu sefer pembe olmuş. neler oluyor acaba endişelenmeli miyim

Kızlar transferimin 4.günü ve pembe bir akıntım var, crinon jelin zaten hep bir miktarı akıyordu dışarı ama beyaz bu sefer pembe olmuş. neler oluyor acaba endişelenmeli miyim
insallah yerlesme isaretidir, icini ferah tut canim...

canım sol yumurtalığımda pek büyüme olmadı sağ yumurtalığımdan 6-7 tane toplarız dedi buna pek takılmıyorum önemli olan döllenip 3. 5. güne kadar ilerleyebilmesi kaliteli embriyolar olması bence
Öyle tabi canım Allah yardımcımız olsun insallah

Kalbini ferah tut cnm.Bugün demi test günün Cuma günü hürmetine rabbim seni ve bizleri sevindirsin inşallah
evet bugün. 9 gibi giderim. Insalllahhj tutunmustur.kalbim carpiyor. Allahim istryen herkese nasip etsin. Kimseyi evlatsiz birakmasin. Hepimizin yüzunü güldürsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…