Orası neresi merak ettim vallahiaman diyim dikkatli ol Ne zaman yapacaksın
O zaman skıntı olmaz canım yumurtalardan dolayı da akıntı oluyor çünküBöyle şeffaf canım sanki bi jel sıkmışım da o geri geliyor gibi ama koku yoktu
Hadii yaa öyle miTexasdayim canim..burda hep kendin yapiyorsun, ogretiyorlar 5 dakikada, sonra tek basinasin...
Hadii yaa öyle miyaptın mı iğneni
Hadi bakalım hayırlısı ile yap iğneni inşallahyok canim, gece 9 da yapilmasi gerekiyormus. burda saat daha 5 olmadi...bekliyorum bakalim
aslinda bende sasirdim, doktor ozel not dusmus, transfer saatine gore bu saatde olmam gerekiyormus. Transferim oglen 12:30 da olucak insallahHadi bakalım hayırlısı ile yap iğneni inşallahBen akşamları sabit bi saatte yaptıramayacagim galiba. Çünkü eşim işten ne zaman çıkarsa ancak o zaman vurulabilirim
Ben İstanbul :) Memorial bahçelievlerde oldum 15’inde. Aynen ben de öyle doktorum da aşırı garantici zaten söylüyor biz yapabileceğimiz herr şeyi yaptık artık bol bol dua edicez diye. Gerçekten öyle inanıyorum her şey çook güzel olacak buraya çık güzel haberler vereceğiz :)Hoşbulduk☺Antalya ivf’te oldum ben tedaviyi, merkez konusunda içim rahat, elimden geleni yaptım, yapıyorum, gerisi Allah’a kaldı artık hayırlısıyla. Sahiden ya çok farklı bir duygu. Dün transferden önce içimden geçirdim inşallah bebeğimsiz son saatlerdir diye. Sağ salim bu bekleyişi atlatır ve güzel haberlerle birlikte bebişlerimize kavuşuruz inşallahSen neredensin?
Ben de 15’inde oldum transfermi. Test günün ne :)Bende 16 haziranda 5. Gün embriyosu transferi oldum benide ekler misiniz lütfen
insallah yerlesme isaretidir, icini ferah tut canim...Kızlar transferimin 4.günü ve pembe bir akıntım var, crinon jelin zaten hep bir miktarı akıyordu dışarı ama beyaz bu sefer pembe olmuş. neler oluyor acaba endişelenmeli miyim
Her yerde öyle yazıyor bakalım sabah doktoruma yazıcam umarım güzel şeyler söyler :!insallah yerlesme isaretidir, icini ferah tut canim...
Öyle tabi canım Allah yardımcımız olsun insallahcanım sol yumurtalığımda pek büyüme olmadı sağ yumurtalığımdan 6-7 tane toplarız dedi buna pek takılmıyorum önemli olan döllenip 3. 5. güne kadar ilerleyebilmesi kaliteli embriyolar olması bence
Var cnm hayırlı olsun inşallah.Kanda da görmek nasip olsunKizlar bi bakar misiniz sizce var mi?
Gercekten mi yaa inanamiyorum yanlis mi olmadi mi diyorum. Silik cikti bi de. Insallah vardir. Canim benim insallah. Tesekkur ederim.Var cnm hayırlı olsun inşallah.Kanda da görmek nasip olsun
Var canım varKizlar bi bakar misiniz sizce var mi?
Kalbini ferah tut cnm.Bugün demi test günün Cuma günü hürmetine rabbim seni ve bizleri sevindirsin inşallahGercekten mi yaa inanamiyorum yanlis mi olmadi mi diyorum. Silik cikti bi de. Insallah vardir. Canim benim insallah. Tesekkur ederim.
CanimmmmVar canım varhayırlı olsun
Kalbini ferah tut cnm.Bugün demi test günün Cuma günü hürmetine rabbim seni ve bizleri sevindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?