Cok cok mutluyum.cok sag ol canimmmVar canım var hayırlı olsun
İnşallah canimmmBu testler yanılmıyor zaten silik bile çıksa kana çoktan geçmiş demektir :))
Canım hemşire bana pembe devam eden kanamada mutlaka haber ver demişti, onun dışındakilere endişelenme demişti. Sende devam ederse doktorunu bilgilendir benceKızlar transferimin 4.günü ve pembe bir akıntım var, crinon jelin zaten hep bir miktarı akıyordu dışarı ama beyaz bu sefer pembe olmuş. neler oluyor acaba endişelenmeli miyim
Yazdım şimdi doktoruma, devamlı değil hani hep crinone jel akıyor ya bi miktar, bu seferki kanla karışık gibi pembeydi. Yazdım bakalım ne diyecek doktorumCanım hemşire bana pembe devam eden kanamada mutlaka haber ver demişti, onun dışındakilere endişelenme demişti. Sende devam ederse doktorunu bilgilendir bence
ayyyy ne güze haberler.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKizlar bi bakar misiniz sizce var mi?
O normaldir o zaman korkutma kendiniYazdım şimdi doktoruma, devamlı değil hani hep crinone jel akıyor ya bi miktar, bu seferki kanla karışık gibi pembeydi. Yazdım bakalım ne diyecek doktorum
Acele etmişsin bence, daha çok erken bekle bence test gününe kadarKizlar 5.gun embriyosu olan herkes 6.gunde idrarda pozitifi gordu sanirim topicigimizde.Bugun 6.gunum negatif benimki.Tutmadi galiba bu deneme.Bu stres beni mahfetti dondurulmuslarimi denemicem.Bi problemimiz yoktu aceleci davrandik tup bebek denedik o yuzden dogal akisinda beklicem ben.Ayni strese gelemem wala bi daha
Cok tesekkur ederim canim. Isteyen herkese nasip etsin allahimTebrik ediyorum canım
Amin canim cok sağ ol. Allah isteyen herkese nasip etsin.ayyyy ne güze haberler.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Çok güzel cnm çok sevindim senin için hayırlı uğurlu olsun.Değerin kat kat artsın inşallah.Sağlıcakla kucağına al.Kan sonucum cikti 352,5. Cok mutluyum hayal gibi.allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.
Ohh süper cnm, maşallah değerin kat kat katlansın cnmKan sonucum cikti 352,5. Cok mutluyum hayal gibi.allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.
Aminn insallah. Isteyen herkese nasip olsunÇok güzel cnm çok sevindim senin için hayırlı uğurlu olsun.Değerin kat kat artsın inşallah.Sağlıcakla kucağına al.
Aminn insallah artar deger. Cok sükür. ☺Ohh süper cnm, maşallah değerin kat kat katlansın cnm
23 mm ye kadar yolu var diye biliyorum canımKızlar 20 Mmyi geçen yumurta sorun olur mu toplandığı zaman genelde hep 17 20 mm arası yazmışlar da
aayyy çok duygulandım niyeyse canım. maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin. kucağına aldığın günler olsun inşallahKan sonucum cikti 352,5. Cok mutluyum hayal gibi.allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?