Haziranda embriyo transfer yapacaklar

merhaba arkadaşlar. Bana ayın 15inde 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı. Ayın 25ine kan testi için gün verdi doktorum. Umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız. Pozitif gören arkadaşları da tebrik ederim inşallah sağlıkla yavrularını kucaklarına alırlar

Kızlar transferimin 4.günü ve pembe bir akıntım var, crinon jelin zaten hep bir miktarı akıyordu dışarı ama beyaz bu sefer pembe olmuş. neler oluyor acaba endişelenmeli miyim
Canım hemşire bana pembe devam eden kanamada mutlaka haber ver demişti, onun dışındakilere endişelenme demişti. Sende devam ederse doktorunu bilgilendir bence

Canım hemşire bana pembe devam eden kanamada mutlaka haber ver demişti, onun dışındakilere endişelenme demişti. Sende devam ederse doktorunu bilgilendir bence
Yazdım şimdi doktoruma, devamlı değil hani hep crinone jel akıyor ya bi miktar, bu seferki kanla karışık gibi pembeydi. Yazdım bakalım ne diyecek doktorum

Kizlar 5.gun embriyosu olan herkes 6.gunde idrarda pozitifi gordu sanirim topicigimizde.Bugun 6.gunum negatif benimki.Tutmadi galiba bu deneme.Bu stres beni mahfetti dondurulmuslarimi denemicem.Bi problemimiz yoktu aceleci davrandik tup bebek denedik o yuzden dogal akisinda beklicem ben.Ayni strese gelemem wala bi daha

Yazdım şimdi doktoruma, devamlı değil hani hep crinone jel akıyor ya bi miktar, bu seferki kanla karışık gibi pembeydi. Yazdım bakalım ne diyecek doktorum
O normaldir o zaman korkutma kendini benim jel de hiç pembelik gelmedi ama hemşire gelebilir normal demişti

Acele etmişsin bence, daha çok erken bekle bence test gününe kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…