Benim çarşamba kese görme inşallah görürüz zaman geçmiyo ya, yarın bi daha kan vercem bende artışım değerim güzel ama benim doktor da üçlemeyi seviyo demek bakalım inşallah yine 3e katlarTeşekkür ederim cnm. Bugün verdim kan. 221.4 cıktı sonucum. Çok şükür, ilk kan 90.64 idi.
Doktorum çarşamba test gününde kan ver dedi. Biraz bozuldum ama gecti cok şükür. Artışı görünce rahatladım.
Senin randevun ne zamandı canım?
Hadi inşallah cnm.Benim çarşamba kese görme inşallah görürüz zaman geçmiyo ya, yarın bi daha kan vercem bende artışım değerim güzel ama benim doktor da üçlemeyi seviyo demek bakalım inşallah yine 3e katlar
Hayırlı olsun canım. Benim ertesi gün arayıp haber vermişlerdi.Kızlar yumurtalarım toplandı 15 yumurta toplanmış doktor taze transfer yapıcAm hormonların yükselmemiş dedi döllenme olup olmadığını ne zaman haber verirler yarın mı ararlar ?
Gecen ay aşılama için crinone jel kullandım once beyaz tortular bi süre sonra pembe tortular geldi. Bir de crinone genelde adeti geciktirirmis benim normalden 3 gün sonra gelmişti. Bence endişelenme pembe tortu oluyorArkadaşlar bişey sormak istiyorum. Benim transferim çarşamba idi, yaklaşık bir haftadır crinone jeli günde 2 kez kullanmaktayım ama bugün ilk defa içinde minik pembe tortular ile geri geldi, moralim bozuldu biraz. Bazı yerlerde kahverengi falan normal yazıyor ama sizde benzer bir durumu yaşayan oldu mu? Bir de benim rahim duvarım biraz geç kalınlaştığı için adetim 25.gününe denk geldi transferim. Bu adet başlangıcı olabilir miestrofem ve crinone kullanırken adet olunur mu? Endişelenmeli miyim? Kafamda deli sorular
Ben de dün toplattim öğlen bu sabah 10 gibi doktorum arayıp haber verdi. Bir gün sonra arıyorlar canimKızlar yumurtalarım toplandı 15 yumurta toplanmış doktor taze transfer yapıcAm hormonların yükselmemiş dedi döllenme olup olmadığını ne zaman haber verirler yarın mı ararlar ?
Hayırlı olsun yarın ararlar canım hepsi güzel güzel döllenir inşallahKızlar yumurtalarım toplandı 15 yumurta toplanmış doktor taze transfer yapıcAm hormonların yükselmemiş dedi döllenme olup olmadığını ne zaman haber verirler yarın mı ararlar ?
aahhh o beklemenin zorluğunu bilmez olur muyum. benim eşim hiç müsaade etmedi hayır bekleyelim dedi yarın 12. günüm test günü heyecandan stresten korkudan ölüyorumBen kendim yaptırcam normalde doktor 23ü demişti ama dayanamıyorum artık
Normalde 28 haziran pazar günü ama malum sokağa çıkma yasağından dolayı pazartesi giderim diye planladım .seninde cumartesi ye geliyor heralde canımBen de 15’inde oldum transfermi. Test günün ne :)
Hayırlı olsun cnm bol bol sağlıklı embriyo olsunlarKızlar yumurtalarım toplandı 15 yumurta toplanmış doktor taze transfer yapıcAm hormonların yükselmemiş dedi döllenme olup olmadığını ne zaman haber verirler yarın mı ararlar ?
Benimde aynı gün transferim oldu benim bugün ağrım yok sadece ama dün akşam bile çok bel ağrısı çektim kasık batmaları rahim ağrısı hepsini yaşadım bugün sadece çokçok hafif sağ kasığım geriliyor o kadar bende bugün ağrım yok diye korkmaya başladım :)Mrb kızlar benimde 16 Haziran transferim oldu. 5. Gün embriyosu. Çok stresliyim solugu burda aldım. Hafif karın agrım var bugün adet belirtisi gibi çok korkuyorum . Çok ağladım bugün. İyi düşünmeye bile korkuyorum ya olumsuz olursa diye. Bekleyen herkese bol sabır güzel sonuçlar diliyorumsarojo listeye eklersen sevinirim
Hayirli olsun cnm.Mrb kızlar benimde 16 Haziran transferim oldu. 5. Gün embriyosu. Çok stresliyim solugu burda aldım. Hafif karın agrım var bugün adet belirtisi gibi çok korkuyorum . Çok ağladım bugün. İyi düşünmeye bile korkuyorum ya olumsuz olursa diye. Bekleyen herkese bol sabır güzel sonuçlar diliyorumsarojo listeye eklersen sevinirim
Bende sizinle aynıyımAynı durumdayızz :) ama benim tek embriyo idi. Birlikte bekleyelim dua edelim bakalım. Benim dün gece ve bugün pembe akıntım oldu 2 yıla yakın oldu bebek istiyoruz ikk defa yaşıyorum, sende de var mı öyle bişey?
Bende o gün transfer oldumBenimde aynı gün transferim oldu benim bugün ağrım yok sadece ama dün akşam bile çok bel ağrısı çektim kasık batmaları rahim ağrısı hepsini yaşadım bugün sadece çokçok hafif sağ kasığım geriliyor o kadar bende bugün ağrım yok diye korkmaya başladım :)
Benim ilk transferim çok heyecanlıAyy hadi inşallah birlikte alırız güzel haberleri ☺ Benm bu ikinci denemem ilkinde 3. Gün embriyosuydu tek yükleme yapıldı bunlar 5. Gün embriyosu 2 tane oldu inşallah olumlu sonuçlanırBen de hiç pembe akıntı olmadı canım bazı transferlerde tutunma sırasında olurmuş ondandır inşallah
Valla 25 haziran dedi doktorum tam 10.gün. Perşembeye denk geliyor sanırımNormalde 28 haziran pazar günü ama malum sokağa çıkma yasağından dolayı pazartesi giderim diye planladım .seninde cumartesi ye geliyor heralde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?