Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim çarşamba kese görme inşallah görürüz zaman geçmiyo ya, yarın bi daha kan vercem bende artışım değerim güzel ama benim doktor da üçlemeyi seviyo demek bakalım inşallah yine 3e katlar

Benim çarşamba kese görme inşallah görürüz zaman geçmiyo ya, yarın bi daha kan vercem bende artışım değerim güzel ama benim doktor da üçlemeyi seviyo demek bakalım inşallah yine 3e katlar
Hadi inşallah cnm.

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Benim transferim çarşamba idi, yaklaşık bir haftadır crinone jeli günde 2 kez kullanmaktayım ama bugün ilk defa içinde minik pembe tortular ile geri geldi, moralim bozuldu biraz. Bazı yerlerde kahverengi falan normal yazıyor ama sizde benzer bir durumu yaşayan oldu mu? Bir de benim rahim duvarım biraz geç kalınlaştığı için adetim 25.gününe denk geldi transferim. Bu adet başlangıcı olabilir miestrofem ve crinone kullanırken adet olunur mu? Endişelenmeli miyim? Kafamda deli sorular

Kızlar yumurtalarım toplandı 15 yumurta toplanmış doktor taze transfer yapıcAm hormonların yükselmemiş dedi döllenme olup olmadığını ne zaman haber verirler yarın mı ararlar ?

Kızlar yumurtalarım toplandı 15 yumurta toplanmış doktor taze transfer yapıcAm hormonların yükselmemiş dedi döllenme olup olmadığını ne zaman haber verirler yarın mı ararlar ?
Hayırlı olsun canım. Benim ertesi gün arayıp haber vermişlerdi.

Gecen ay aşılama için crinone jel kullandım once beyaz tortular bi süre sonra pembe tortular geldi. Bir de crinone genelde adeti geciktirirmis benim normalden 3 gün sonra gelmişti. Bence endişelenme pembe tortu oluyor

Ben de dün toplattim öğlen bu sabah 10 gibi doktorum arayıp haber verdi. Bir gün sonra arıyorlar canim

Hayırlı olsun yarın ararlar canım hepsi güzel güzel döllenir inşallah

Mrb kızlar benimde 16 Haziran transferim oldu. 5. Gün embriyosu. Çok stresliyim solugu burda aldım. Hafif karın agrım var bugün adet belirtisi gibi çok korkuyorum . Çok ağladım bugün. İyi düşünmeye bile korkuyorum ya olumsuz olursa diye. Bekleyen herkese bol sabır güzel sonuçlar diliyorum sarojo listeye eklersen sevinirim

Hayırlı olsun cnm bol bol sağlıklı embriyo olsunlar
Yarın arayıp kaç tanesinin döllendigini haber verirler.

Benimde aynı gün transferim oldu benim bugün ağrım yok sadece ama dün akşam bile çok bel ağrısı çektim kasık batmaları rahim ağrısı hepsini yaşadım bugün sadece çokçok hafif sağ kasığım geriliyor o kadar bende bugün ağrım yok diye korkmaya başladım :)

Hayirli olsun cnm. Üzme kendini moralini yüksek tutmalısın stres yapmaman gerek. Birşeylerle oyalanmaya çalış. Inşallah anneye tutunacak cnm

Bende sizinle aynıyım ayın 15i 5.gun çift embriyo
22 di test günüm

Aynı gün transfer olmuşuz benimde kafamda deli sorular endişeler offff nasıl geçecek ya inşallah olumlu sonuçlanır hepimizinki

Bende o gün transfer oldum
Belirtilere çok takılmayın ben ilk tüp bebekde birsuru belirti yaşadım sonuç negatif oldu. Bunda öyle belirti denecek kadar bı belirti yaşamadım bakalım hayırlısı rabbim en doğrusunu en doğru zamanda verecektir

Benim ilk transferim çok heyecanlı öyleymiş evet inşallah ondandır. Dayanamayıp Pazartesi bi test yaparım diyorum ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…