Ben olumlu olursa hüngür hüngür aglacaktim. Saskinliktan aglayamadim.aminnn insallah daha tedirgin günler bitmedi. Yarin insallah sen de cok cok guzel haberler alirsin canim benimaayyy çok duygulandım niyeyse canım. maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin. kucağına aldığın günler olsun inşallah
Hep okuyordum. Su an surekli sonuca bakiyorum bu benim mi diye. Allah isteyenlere nasip etsin.aayyy çok duygulandım niyeyse canım. maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin. kucağına aldığın günler olsun inşallah
Aynı durumdayızz :) ama benim tek embriyo idi. Birlikte bekleyelim dua edelim bakalım. Benim dün gece ve bugün pembe akıntım oldu 2 yıla yakın oldu bebek istiyoruz ikk defa yaşıyorum, sende de var mı öyle bişey?merhaba arkadaşlar. Bana ayın 15inde 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı. Ayın 25ine kan testi için gün verdi doktorum. Umarım hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız. Pozitif gören arkadaşları da tebrik ederim inşallah sağlıkla yavrularını kucaklarına alırlar
Hıımm iyi madem teşekkür ettim :)O normaldir o zaman korkutma kendinibenim jel de hiç pembelik gelmedi ama hemşire gelebilir normal demişti
Kan verdim canim 352 çikti[QUOTjaE="afrartis, post: 64230468, member: 997190"]
Ayyy var var
İnşallah canım Allah razı olsun. ee annelik böyle hep tedirginlik hep endişe :)Ben olumlu olursa hüngür hüngür aglacaktim. Saskinliktan aglayamadim.aminnn insallah daha tedirgin günler bitmedi. Yarin insallah sen de cok cok guzel haberler alirsin canim benim
Amin canim cok sağ ol.insallah sen de saglikli sihhatli kucagina alirsin.Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Ayy hadi inşallah birlikte alırız güzel haberleriAynı durumdayızz :) ama benim tek embriyo idi. Birlikte bekleyelim dua edelim bakalım. Benim dün gece ve bugün pembe akıntım oldu 2 yıla yakın oldu bebek istiyoruz ikk defa yaşıyorum, sende de var mı öyle bişey?
Kan verdim canim 352 çikti[QUOTjaE="afrartis, post: 64230468, member: 997190"]
Ayyy var var
yarın doktorun belirlediği test günümü yoksa sen mi yaptıracaksın? biraz erken olmuş sanki benimde 3. gün embriyosu tek embriyo 12. günde test yapılacağımKızlar dün idrar testi yaptım transferi saymazsak 7.gündü negatif 3.gün embriyosu çift embriyo koyuldu yarın kan testi yaptırcam hiç umudum yok ama
Ben kendim yaptırcam normalde doktor 23ü demişti ama dayanamıyorum artıkyarın doktorun belirlediği test günümü yoksa sen mi yaptıracaksın? biraz erken olmuş sanki benimde 3. gün embriyosu tek embriyo 12. günde test yapılacağım
Teşekkür ederim cnm. Bugün verdim kan. 221.4 cıktı sonucum. Çok şükür, ilk kan 90.64 idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?