Haziranda embriyo transfer yapacaklar

aayyy çok duygulandım niyeyse canım. maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin. kucağına aldığın günler olsun inşallah
Ben olumlu olursa hüngür hüngür aglacaktim. Saskinliktan aglayamadim.aminnn insallah daha tedirgin günler bitmedi. Yarin insallah sen de cok cok guzel haberler alirsin canim benim

Aynı durumdayızz :) ama benim tek embriyo idi. Birlikte bekleyelim dua edelim bakalım. Benim dün gece ve bugün pembe akıntım oldu 2 yıla yakın oldu bebek istiyoruz ikk defa yaşıyorum, sende de var mı öyle bişey?

[/QUOTE]
Kan verdim canim 352 çikti
[/QUOTE]
Ayy evet şimdi okuyodum çoookk sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin vakitlice inşallah. Bize de dua et :)

Kan verdim canim 352 çikti
[/QUOTE]
Ayy evet şimdi okuyodum çoookk sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin vakitlice inşallah. Bize de dua et :)
[/QUOTE]
Amin insallah canim. Ediyorum etmez miyim omrüm boyunca evlat isteyenlere hep dua edeceğim.

Ayy hadi inşallah birlikte alırız güzel haberleri Benm bu ikinci denemem ilkinde 3. Gün embriyosuydu tek yükleme yapıldı bunlar 5. Gün embriyosu 2 tane oldu inşallah olumlu sonuçlanır Ben de hiç pembe akıntı olmadı canım bazı transferlerde tutunma sırasında olurmuş ondandır inşallah

Kızlar dün idrar testi yaptım transferi saymazsak 7.gündü negatif 3.gün embriyosu çift embriyo koyuldu yarın kan testi yaptırcam hiç umudum yok ama

Kızlar dün idrar testi yaptım transferi saymazsak 7.gündü negatif 3.gün embriyosu çift embriyo koyuldu yarın kan testi yaptırcam hiç umudum yok ama
yarın doktorun belirlediği test günümü yoksa sen mi yaptıracaksın? biraz erken olmuş sanki benimde 3. gün embriyosu tek embriyo 12. günde test yapılacağım

ayse vera canım hayırlı olsun bebişin naptın tekrar kan verdin mi
Teşekkür ederim cnm. Bugün verdim kan. 221.4 cıktı sonucum. Çok şükür, ilk kan 90.64 idi.
Doktorum çarşamba test gününde kan ver dedi. Biraz bozuldum ama gecti cok şükür. Artışı görünce rahatladım.
Senin randevun ne zamandı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…