Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bende sizinle aynıyım ☺ayın 15i 5.gun çift embriyo
22 di test günüm
Aa 22 iyiymiş bana 25i dedi doktoeum ama ben 22sinde bi test yaparım evde dayanamam :) az kaldı az çok sabırsızlanıyorum valla. Ben baya zorladım çift embriyo için ama doktorum koymadı çok garantici bi doktor. Bakalım nasip neyse o olacak

Gecen ay aşılama için crinone jel kullandım once beyaz tortular bi süre sonra pembe tortular geldi. Bir de crinone genelde adeti geciktirirmis benim normalden 3 gün sonra gelmişti. Bence endişelenme pembe tortu oluyor
Ya çok sağol cevapladığın için, bi nebze rahatladı içim. İnsan bilmediği şeyden korkarmış ya..Olacağına varacak gerçi herşey..

Yine bu forumda bi topicte okumuştum, ağrı vs yaşamayanların biçoğu da olumlu sonuç almış.benim de senden bir gün sonraydı transferim, ben de ara ara oluyor sancı ama daha çok gaz sancısı gibi.İnsanın herşeyi birşeye yorası geliyormuş meğer bu süreçte. Ne diyim Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, çok yakın transfer tarihlerimiz, ben de jelden sonra hafif pembe tortu geldi diye sabahtan beri indirdim yelkenleri suya. Stres yapmamız lazım(dile kolay orası ayrı). İyi düşünelim iyi sonuçlar alalım inşallah..

Ben eşimi bunalttım artık ne olcaksa olsun dedim o da istiyorsan git yaptır dedi en son
Ben de bunalttim artik adami.Kaciyo bendenbugun sabah uyanir uyanmaz eczaneden test aldim negatif.Bi daha yapmicam ama.Dondurulmuslari da denemicem.Bu stres beni yordu hic benlik dilmis walakendi halimde denicem.

aahhh o beklemenin zorluğunu bilmez olur muyum. benim eşim hiç müsaade etmedi hayır bekleyelim dedi yarın 12. günüm test günü heyecandan stresten korkudan ölüyorum
Canim gününü beklemek en iyisi. Ilkinde ben beklememistim cok yipraniyor insan test gününü beklerken. Cizgiyi gormeyince insan uzülüyor olacagi varsa da olmuyor.

Çoook zor stres yapmamak. Bi hafta sonrası için hayal kuruyorum sonra negatif fikri geliyor aklıma.ilaçlarımı falan hiç fazla almadım test gününe yetecek kadar, bu kdr olumsuzum

Ben de bunalttim artik adami.Kaciyo bendenbugun sabah uyanir uyanmaz eczaneden test aldim negatif.Bi daha yapmicam ama.Dondurulmuslari da denemicem.Bu stres beni yordu hic benlik dilmis walakendi halimde denicem.
Ahhahaha ay ben ya benimde dondurulmuşlarım var eşime diyorum ki yapmıyorum artık diyo ki o zaman niye para verip dondurduk dedim istemiyorum çocuk mocuk vazgeçtim ben gezcem tozcam hayatımı yaşıcam dedim tamam diyo adam napsın

Kızlar yumurtalarım toplandı 15 yumurta toplanmış doktor taze transfer yapıcAm hormonların yükselmemiş dedi döllenme olup olmadığını ne zaman haber verirler yarın mı ararlar ?
Bak tedirgin oluyordun az yumurta toplanırsa diye. Çok güzel rakam inşallah sağlıklı ve dolu olurlar ve birsürü döllenmiş embriyon olur insallah

Öyle demeyin kızlar çok önemli sizi bekleyen embriyolarınızn olması. 1 tanesi gitti benim 5. Güne çok üzülüyor insan tekrar aynı süreçler , okdr iğne ilaç

Öyle demeyin kızlar çok önemli sizi bekleyen embriyolarınızn olması. 1 tanesi gitti benim 5. Güne çok üzülüyor insan tekrar aynı süreçler , okdr iğne ilaç
Katılıyorum ya benim şuan 2 tane var. 5. Güne 1 tane geldiğini öğrenince hem sevinmiştim hem tutmaz diye çok korkmuştum çünkü tutmazsa herşey başa dönecekti ki bu düşünce içimi kemirdi 1 günde. Sonraki gün arayıp 6. Gün bir savaşcımın direndiğini söylediler geriden gelip gelişmiş hemde 5. Günden daha kaliteli olmuş dediler. Rabbim anneligi ilkte tattirsin sana ve isteyen herkese İnşallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…