Aa 22 iyiymiş bana 25i dedi doktoeum ama ben 22sinde bi test yaparım evde dayanamam :) az kaldı az çok sabırsızlanıyorum valla. Ben baya zorladım çift embriyo için ama doktorum koymadı çok garantici bi doktor. Bakalım nasip neyse o olacakBende sizinle aynıyım ☺ayın 15i 5.gun çift embriyo
22 di test günüm
Ben eşimi bunalttım artık ne olcaksa olsun dedim o da istiyorsan git yaptır dedi en sonaahhh o beklemenin zorluğunu bilmez olur muyum. benim eşim hiç müsaade etmedi hayır bekleyelim dedi yarın 12. günüm test günü heyecandan stresten korkudan ölüyorum
Beklemede kalalım o zaman insallah güzel haberler alırızBen de dün toplattim öğlen bu sabah 10 gibi doktorum arayıp haber verdi. Bir gün sonra arıyorlar canim
İnsallahhh canım hayırlısıylaHayırlı olsun yarın ararlar canım hepsi güzel güzel döllenir inşallah
Ya çok sağol cevapladığın için, bi nebze rahatladı içim. İnsan bilmediği şeyden korkarmış ya..Olacağına varacak gerçi herşey..Gecen ay aşılama için crinone jel kullandım once beyaz tortular bi süre sonra pembe tortular geldi. Bir de crinone genelde adeti geciktirirmis benim normalden 3 gün sonra gelmişti. Bence endişelenme pembe tortu oluyor
Yine bu forumda bi topicte okumuştum, ağrı vs yaşamayanların biçoğu da olumlu sonuç almış.benim de senden bir gün sonraydı transferim, ben de ara ara oluyor sancı ama daha çok gaz sancısı gibi.İnsanın herşeyi birşeye yorası geliyormuş meğer bu süreçte. Ne diyim Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın.Benimde aynı gün transferim oldu benim bugün ağrım yok sadece ama dün akşam bile çok bel ağrısı çektim kasık batmaları rahim ağrısı hepsini yaşadım bugün sadece çokçok hafif sağ kasığım geriliyor o kadar bende bugün ağrım yok diye korkmaya başladım :)
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, çok yakın transfer tarihlerimiz, ben de jelden sonra hafif pembe tortu geldi diye sabahtan beri indirdim yelkenleri suya. Stres yapmamız lazım(dile kolay orası ayrı). İyi düşünelim iyi sonuçlar alalım inşallah..Mrb kızlar benimde 16 Haziran transferim oldu. 5. Gün embriyosu. Çok stresliyim solugu burda aldım. Hafif karın agrım var bugün adet belirtisi gibi çok korkuyorum . Çok ağladım bugün. İyi düşünmeye bile korkuyorum ya olumsuz olursa diye. Bekleyen herkese bol sabır güzel sonuçlar diliyorumsarojo listeye eklersen sevinirim
Ben de bunalttim artik adami.Kaciyo bendenBen eşimi bunalttım artık ne olcaksa olsun dedim o da istiyorsan git yaptır dedi en son
Kan verdim canim 352 çikti
Canim gününü beklemek en iyisi. Ilkinde ben beklememistim cok yipraniyor insan test gününü beklerken. Cizgiyi gormeyince insan uzülüyor olacagi varsa da olmuyor.aahhh o beklemenin zorluğunu bilmez olur muyum. benim eşim hiç müsaade etmedi hayır bekleyelim dedi yarın 12. günüm test günü heyecandan stresten korkudan ölüyorum
Çoook zor stres yapmamak. Bi hafta sonrası için hayal kuruyorum sonra negatif fikri geliyor aklıma.ilaçlarımı falan hiç fazla almadım test gününe yetecek kadar, bu kdr olumsuzumSeni o kadar iyi anlıyorum ki, çok yakın transfer tarihlerimiz, ben de jelden sonra hafif pembe tortu geldi diye sabahtan beri indirdim yelkenleri suya. Stres yapmamız lazım(dile kolay orası ayrı). İyi düşünelim iyi sonuçlar alalım inşallah..
Ahhahaha ay ben ya benimde dondurulmuşlarım var eşime diyorum ki yapmıyorum artık diyo ki o zaman niye para verip dondurduk dedim istemiyorum çocuk mocuk vazgeçtim ben gezcem tozcam hayatımı yaşıcam dedim tamam diyo adam napsınBen de bunalttim artik adami.Kaciyo bendenbugun sabah uyanir uyanmaz eczaneden test aldim negatif.Bi daha yapmicam ama.Dondurulmuslari da denemicem.Bu stres beni yordu hic benlik dilmis wala kendi halimde denicem.
Aaa koyulunca fotoğrafını veriyorlar mı hemenBide embriyo fotosuna bakıp duruyorum, dün eşime diyorum baksana nekdr sevimli diye
Bak tedirgin oluyordun az yumurta toplanırsa diye. Çok güzel rakam inşallah sağlıklı ve dolu olurlar ve birsürü döllenmiş embriyon olur insallahKızlar yumurtalarım toplandı 15 yumurta toplanmış doktor taze transfer yapıcAm hormonların yükselmemiş dedi döllenme olup olmadığını ne zaman haber verirler yarın mı ararlar ?
Öyle demeyin kızlar çok önemli sizi bekleyen embriyolarınızn olması. 1 tanesi gitti benim 5. Güne çok üzülüyor insan tekrar aynı süreçler , okdr iğne ilaçAhhahaha ay ben ya benimde dondurulmuşlarım var eşime diyorum ki yapmıyorum artık diyo ki o zaman niye para verip dondurduk dedim istemiyorum çocuk mocuk vazgeçtim ben gezcem tozcam hayatımı yaşıcam dedim tamam diyo adam napsın
Evet foto ve bilgileri içeren bi kagıt veriyolarAaa koyulunca fotoğrafını veriyorlar mı hemen
Katılıyorum ya benim şuan 2 tane var. 5. Güne 1 tane geldiğini öğrenince hem sevinmiştim hem tutmaz diye çok korkmuştum çünkü tutmazsa herşey başa dönecekti ki bu düşünce içimi kemirdi 1 günde. Sonraki gün arayıp 6. Gün bir savaşcımın direndiğini söylediler geriden gelip gelişmiş hemde 5. Günden daha kaliteli olmuş dediler. Rabbim anneligi ilkte tattirsin sana ve isteyen herkese İnşallah❤Öyle demeyin kızlar çok önemli sizi bekleyen embriyolarınızn olması. 1 tanesi gitti benim 5. Güne çok üzülüyor insan tekrar aynı süreçler , okdr iğne ilaç
Ay ben o fotoyu yirimEvet foto ve bilgileri içeren bi kagıt veriyolar
Kafayı yememişim çok şükür benim gibiler de varmışAy ben o fotoyu yirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?