- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Estağfirullah. Senden eksiğim yok, fazlam olabilirKafayı yememişim çok şükür benim gibiler de varmış
Al benden de o kadar.. ben de bakıyorum ara ara fotosuna ilk vesikalığı diyerek:) inşallah koca bi albümleri olurBide embriyo fotosuna bakıp duruyorum, dün eşime diyorum baksana nekdr sevimli diye
Benim ilk transferim bir embriyoyduAa 22 iyiymiş bana 25i dedi doktoeum ama ben 22sinde bi test yaparım evde dayanamam :) az kaldı az çok sabırsızlanıyorum valla. Ben baya zorladım çift embriyo için ama doktorum koymadı çok garantici bi doktor. Bakalım nasip neyse o olacak
Ay çok sevindim hayırlısı olsun inşallahKan sonucum cikti 352,5. Cok mutluyum hayal gibi.allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.
Canım benim de çarşamba günü 425di bugün asıl test günümdü 1400 çıkmış ikiz mi acaba yoksa normal mi böyle 3 kat artışBenim çarşamba kese görme inşallah görürüz zaman geçmiyo ya, yarın bi daha kan vercem bende artışım değerim güzel ama benim doktor da üçlemeyi seviyo demek bakalım inşallah yine 3e katlar
Evet ikiz olabilir canım :)) bende dün ikinci kan testimi verdim 580 çıktı kese görmek için bi Bilgi verdi sana doktorAy çok sevindim hayırlısı olsun inşallah
Canım benim de çarşamba günü 425di bugün asıl test günümdü 1400 çıkmış ikiz mi acaba yoksa normal mi böyle 3 kat artış
Ahh inşallahAl benden de o kadar.. ben de bakıyorum ara ara fotosuna ilk vesikalığı diyerek:) inşallah koca bi albümleri olur
İlginç genelde değil bütün doktorlar hemen hemen aynı ilaçları kullanıyor rahim kalınlaştırmak için tedavi şekli farklı demek ki doktorunun canımMerhabalar. Dondurulmuş embriyolarım var. Reglin 2.günü dr a gittim. 6 temmuz transfer günüm. Ama folik asit dışında bir şey vermedi. 1 hafta sonra histereskopi olucam. Böyle estrofemsiz olur mu?
Evet genelde çıkıyor canım ama yine de sen doktorunun dediği test gününü bekleMerhaba kızlar bugün 6. Günüm transferde. 5. Gün embriyosu erken gebelik testi yaptım negatif. Olsa çıkardı değil mi illaki silik de olsa. Dümdüz tek çizgi çıktı
İlaçsız transfer diye birşey var doğal transfer diyorlar sanırım öyle birşey mi uyguluyor acaba doktorunMerhabalar. Dondurulmuş embriyolarım var. Reglin 2.günü dr a gittim. 6 temmuz transfer günüm. Ama folik asit dışında bir şey vermedi. 1 hafta sonra histereskopi olucam. Böyle estrofemsiz olur mu?
Canım benim doktorum iki haftaya verdi randevu hem kese hem kalp atışı içinEvet ikiz olabilir canım :)) bende dün ikinci kan testimi verdim 580 çıktı kese görmek için bi Bilgi verdi sana doktor
Ayy süper ya inşallah ikizdir baya yükselmiş çünkü ben doktoruma sorduğumda en az iki kat artıl bekliyoruz daha fazlası daha güzel bişey falan demişti ama kese görünmeden ikizmi değil mi bilemiyolar sen ne zaman gitceksin keseyeAy çok sevindim hayırlısı olsun inşallah
Canım benim de çarşamba günü 425di bugün asıl test günümdü 1400 çıkmış ikiz mi acaba yoksa normal mi böyle 3 kat artış
2 hafta sonra hem kese hem kalp atışı için çağırdı benim doktor garantici biraz ondan heveslendirmek istemedi bakalım hayırlısı canım sen ne zaman gidiyorsunAyy süper ya inşallah ikizdir baya yükselmiş çünkü ben doktoruma sorduğumda en az iki kat artıl bekliyoruz daha fazlası daha güzel bişey falan demişti ama kese görünmeden ikizmi değil mi bilemiyolar sen ne zaman gitceksin keseye
Hayırlı olsun öncelikle2 hafta sonra hem kese hem kalp atışı için çağırdı benim doktor garantici biraz ondan heveslendirmek istemedi bakalım hayırlısı canım sen ne zaman gidiyorsun
Olabilir. Doktor um işinde uzman güveniyorum bakalım hayırlısıİlginç genelde değil bütün doktorlar hemen hemen aynı ilaçları kullanıyor rahim kalınlaştırmak için tedavi şekli farklı demek ki doktorunun canım
Olabilir. İşe geç kalıyordum o an aklıma gelmedi sormakİlaçsız transfer diye birşey var doğal transfer diyorlar sanırım öyle birşey mi uyguluyor acaba doktorun
Herkesin psikolojisi aynı değil canım maalesef inşallah olurÖyle demeyin kızlar çok önemli sizi bekleyen embriyolarınızn olması. 1 tanesi gitti benim 5. Güne çok üzülüyor insan tekrar aynı süreçler , okdr iğne ilaç
Ben çarşamba gitcem yavru çok heyecanlıyım ya transfer zamanı çabucak geçti şu iki üç gün geçmek bilmiyo, bide yarın da kan vercem bakalım 3 kere istedi doktor, 2 hafta iyi sabretcen sen he ben olsam başka doktora kaçıverir bakardım sonra yine giderdim o doktora haberim yokmuş gibi2 hafta sonra hem kese hem kalp atışı için çağırdı benim doktor garantici biraz ondan heveslendirmek istemedi bakalım hayırlısı canım sen ne zaman gidiyorsun
Hayırlı olsun cnm.Çok güzel artmış değerin istiyorsan inşallah ikizdirAy çok sevindim hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?