Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim ilk transferim bir embriyoydu
Onda da sekizinci gün baktık sonuca
Önce pozitif çıktı sonra değerlerin düştü
Yani 22 sinde seninki de benimki de belli olur.
Haaa şöyle bişey var erken değil üç gün sonra bakmış olsaydım direk düşük olan Değeri görürdüm belki bu kdr sevinip üstüne bu kadar üzülmezdim

Kan sonucum cikti 352,5. Cok mutluyum hayal gibi.allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.
Ay çok sevindim hayırlısı olsun inşallah
Benim çarşamba kese görme inşallah görürüz zaman geçmiyo ya, yarın bi daha kan vercem bende artışım değerim güzel ama benim doktor da üçlemeyi seviyo demek bakalım inşallah yine 3e katlar
Canım benim de çarşamba günü 425di bugün asıl test günümdü 1400 çıkmış ikiz mi acaba yoksa normal mi böyle 3 kat artış

Merhaba kızlar bugün 6. Günüm transferde. 5. Gün embriyosu erken gebelik testi yaptım negatif. Olsa çıkardı değil mi illaki silik de olsa. Dümdüz tek çizgi çıktı

Eklentiler

• IMG_20200619_185214.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 56
Merhabalar. Dondurulmuş embriyolarım var. Reglin 2.günü dr a gittim. 6 temmuz transfer günüm. Ama folik asit dışında bir şey vermedi. 1 hafta sonra histereskopi olucam. Böyle estrofemsiz olur mu?

Canım benim de çarşamba günü 425di bugün asıl test günümdü 1400 çıkmış ikiz mi acaba yoksa normal mi böyle 3 kat artış
Evet ikiz olabilir canım :)) bende dün ikinci kan testimi verdim 580 çıktı kese görmek için bi Bilgi verdi sana doktor

Merhabalar. Dondurulmuş embriyolarım var. Reglin 2.günü dr a gittim. 6 temmuz transfer günüm. Ama folik asit dışında bir şey vermedi. 1 hafta sonra histereskopi olucam. Böyle estrofemsiz olur mu?
İlginç genelde değil bütün doktorlar hemen hemen aynı ilaçları kullanıyor rahim kalınlaştırmak için tedavi şekli farklı demek ki doktorunun canım

Merhaba kızlar bugün 6. Günüm transferde. 5. Gün embriyosu erken gebelik testi yaptım negatif. Olsa çıkardı değil mi illaki silik de olsa. Dümdüz tek çizgi çıktı
Evet genelde çıkıyor canım ama yine de sen doktorunun dediği test gününü bekle

İlaçsız transfer diye birşey var doğal transfer diyorlar sanırım öyle birşey mi uyguluyor acaba doktorun

Evet ikiz olabilir canım :)) bende dün ikinci kan testimi verdim 580 çıktı kese görmek için bi Bilgi verdi sana doktor
Canım benim doktorum iki haftaya verdi randevu hem kese hem kalp atışı için

Ayy süper ya inşallah ikizdir baya yükselmiş çünkü ben doktoruma sorduğumda en az iki kat artıl bekliyoruz daha fazlası daha güzel bişey falan demişti ama kese görünmeden ikizmi değil mi bilemiyolar sen ne zaman gitceksin keseye

2 hafta sonra hem kese hem kalp atışı için çağırdı benim doktor garantici biraz ondan heveslendirmek istemedi bakalım hayırlısı canım sen ne zaman gidiyorsun

Öyle demeyin kızlar çok önemli sizi bekleyen embriyolarınızn olması. 1 tanesi gitti benim 5. Güne çok üzülüyor insan tekrar aynı süreçler , okdr iğne ilaç
Herkesin psikolojisi aynı değil canım maalesef inşallah olurYa ben olmazsa ara vercem ilk denemem daha çift embriyo transfer edildi nedense umudum yok Gerçi ben çok negatifim bu konularda belki ondan

2 hafta sonra hem kese hem kalp atışı için çağırdı benim doktor garantici biraz ondan heveslendirmek istemedi bakalım hayırlısı canım sen ne zaman gidiyorsun
Ben çarşamba gitcem yavru çok heyecanlıyım ya transfer zamanı çabucak geçti şu iki üç gün geçmek bilmiyo, bide yarın da kan vercem bakalım 3 kere istedi doktor, 2 hafta iyi sabretcen sen he ben olsam başka doktora kaçıverir bakardım sonra yine giderdim o doktora haberim yokmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…