Ben çarşamba gitcem yavru çok heyecanlıyım ya transfer zamanı çabucak geçti şu iki üç gün geçmek bilmiyo, bide yarın da kan vercem bakalım 3 kere istedi doktor, 2 hafta iyi sabretcen sen he ben olsam başka doktora kaçıverir bakardım sonra yine giderdim o doktora haberim yokmuş gibi
Ayy hadi inşallah hep beraber görelim bebişlerimiziAslimuu93 banada bir hafta sonraya keseyi görmek için gün verdi :))
Yaa evet doktorum sa öyle dedi sakın erken bakma sonra uğraşıyoruz diye. Mantıklı buldum ama dayanamayabilirimBenim ilk transferim bir embriyoydu
Onda da sekizinci gün baktık sonuca
Önce pozitif çıktı sonra değerlerin düştü
Yani 22 sinde seninki de benimki de belli olur.
Haaa şöyle bişey var erken değil üç gün sonra bakmış olsaydım direk düşük olan Değeri görürdüm belki bu kdr sevinip üstüne bu kadar üzülmezdim
Ben adet günümü bekliyorm listeye.al.beni
Ben iki kere verdim kan daha istemedi haftaya cumayı iple çekiyorumAyy hadi inşallah hep beraber görelim bebişlerimizisen kaç kere kan verdin canım vercekmisin bidaha
Aboo senin te haftaya ben şu üç günü nasıl geçircem bakalım 2 seneyi devirdim bekleye bekleye 2gün zor geldi vallaBen iki kere verdim kan daha istemedi haftaya cumayı iple çekiyorumhayırlısıyla bi görelim de
Benide listeye ekler misin bu liste uğurlu gibi epey:) ama benim transfer belli degil ne zaman olacagi :)canim belli oldu mu transfer gunun?
Benimde 18 haziran çift embriyoMerhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
(Listede yazdim ama olmak istemezseniz silerim...insallah guzel haberlerle dolar burasi)
- @Mucizem33 -Haziran 1-tek embriyo transfer
- @hanabi -Haziran 1- cift embriyo transfer
- @ygmrk -Haziran 2-
- @Ylel- Haziran 2
- @sunshine__ -Haziran 2
- @edmur -Haziran 3- Tek embriyo
- @Pitircigim06 -Haziran 3- 6.gun embriyosu-
- @av.esen Haziran 3- 5.gun embriyosu-
_Nur_ -Haziran 6 - @asude38 -Haziran 6
- M Mest000 -Haziran 8 cift embriyo transfer
Aslimuu93 -Haziran 8 - K kafakarisik -Haziran 8
- 3 3A3 Haziran 9- Cift Embriyo transfer
- @ayse vera - Haziran 10
- P Pinar2019 -Haziran 10
- @Yasampinarim45 -Haziran 10 cift embriyo transfer
- @Lemoncake -Haziran 13- embriyo transfer
- A afrartis -Haziran 15 embriyo transfer
- @sunflower71 -Haziran 15 cift embriyo transfer
- @Sademm16- Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @ebrurosa -Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Karam7 -Haziran 17
- @Miracle baby -Haziran 17
- @MirAy92 -Haziran 18 taze embriyo transfer
- @meraklisivas -Haziran 22
sarojo -Haziran 23- cift embriyo transfer - @HUMERT -Haziran 23 cift embriyo transfer -
- @Pembeumutlar -Haziran 23
- @Nameless Warrior -Haziran 26
- @Sultanhsyn
Yap bı tahlil rahatlaYaa evet doktorum sa öyle dedi sakın erken bakma sonra uğraşıyoruz diye. Mantıklı buldum ama dayanamayabilirim
Bugün bende gittim 26 cıktı değerim. 9. Gün olmasına rağmen. Bende salı günü tekrar vericem erken verdiğim içinÇıkar cnm inşallah. Aynı gün transfer olmuşuz. 10 hazirandün verdim kan çok şükür gördüm kanda da. Ama doktorum erken vermişsin gününü bekle tekrar kan ver dedi. Çarşamba tekrar kan vericem.
Benide listeye ekler misin bu liste uğurlu gibi epey:) ama benim transfer belli degil ne zaman olacagi :)
Evet canim.olabilir fakat doktor bana dondurulmus olmayacak dedi ben daha opu asamasina gelemedim sanirim o asamaya gelince transfer bellu olur:)Insallah ugur getirir ekledim canim. Dondurulmus embriyolar da sans daha yuksek galiba ondan
Evet canim.olabilir fakat doktor bana dondurulmus olmayacak dedi ben daha opu asamasina gelemedim sanirim o asamaya gelince transfer bellu olur:)
Benim çifti teşekkür ederimHayırlı olsun önceliklesağsalim doğsun. Sizin tek miydi embriyo?
Galiba ben de önümüzdeki hafta evimin çevresinde bir doktora giderim merak ediyorum tek mi çift mi diyeBen çarşamba gitcem yavru çok heyecanlıyım ya transfer zamanı çabucak geçti şu iki üç gün geçmek bilmiyo, bide yarın da kan vercem bakalım 3 kere istedi doktor, 2 hafta iyi sabretcen sen he ben olsam başka doktora kaçıverir bakardım sonra yine giderdim o doktora haberim yokmuş gibi
teşekkür ederim her ikisine de razıyım canımHayırlı olsun cnm.Çok güzel artmış değerin istiyorsan inşallah ikizdir
Ayyy çok heyecanlıAslimuu93 banada bir hafta sonraya keseyi görmek için gün verdi :))
Bide benim 3. Gun embriyosu diye gec tutunma olur belki diye de dusundum. Sen naptin canim tekrardan pazartesi mi kan vereceksinCanim gününü beklemek en iyisi. Ilkinde ben beklememistim cok yipraniyor insan test gününü beklerken. Cizgiyi gormeyince insan uzülüyor olacagi varsa da olmuyor.
Olabilir canim. Ben sabirsiz bir sekilde pazartesiyi bekliyorumBide benim 3. Gun embriyosu diye gec tutunma olur belki diye de dusundum. Sen naptin canim tekrardan pazartesi mi kan vereceksin
Çok güzel canım niye üzüldün, bak benim de 12 yum vardı ama 8 tane toplayabildiler, 3 tanesi embriyo oldu, çok şükür tuttu diğer ikisi de donduruldu bekliyoKızlar aradılar bu sabah 8 tanesine işlem yapabilmişler 15 toplamışlardı 7 tanesinde döllenme olmuş pazartesi tekrar arayacaklar nasıl ?
İşte çok korkuyorum kuzum ya bir aksilik olacak diye boş mu cıktı dedim hayır sadece tam olgun değillerdi dedi hoca da demişti zaten 20 ye yakın toplicaz ama 10 tanesi falan işimize yarıcak diye pazartesi arayacaklar tekrar insallah kalırlar 5.gune kadar sizin kaç tanesi döllenmişti başta çok korkuyorum ben yaÇok güzel canım niye üzüldün, bak benim de 12 yum vardı ama 8 tane toplayabildiler, 3 tanesi embriyo oldu, çok şükür tuttu diğer ikisi de donduruldu bekliyoinşallah senin de ilk de olur kafan rahat olur merak etme içini ferah tut bol dua♥
Benim 5 tane döllendi, 2si 5.güne, 1i 3. güne gitti canım, normal bu durumlar korkma hiç, nasipte varsa bi tanecikle de olur, 40taneyle de olmaz belli olmaz, Allaha bırak üzülme zaten genel olarak rakamlar hep böyle oluyo normal yani seninki canımİşte çok korkuyorum kuzum ya bir aksilik olacak diye boş mu cıktı dedim hayır sadece tam olgun değillerdi dedi hoca da demişti zaten 20 ye yakın toplicaz ama 10 tanesi falan işimize yarıcak diye pazartesi arayacaklar tekrar insallah kalırlar 5.gune kadar sizin kaç tanesi döllenmişti başta çok korkuyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?