Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Aslimuu93 banada bir hafta sonraya keseyi görmek için gün verdi :))

Yaa evet doktorum sa öyle dedi sakın erken bakma sonra uğraşıyoruz diye. Mantıklı buldum ama dayanamayabilirim

Ben iki kere verdim kan daha istemedi haftaya cumayı iple çekiyorum hayırlısıyla bi görelim de
Aboo senin te haftaya ben şu üç günü nasıl geçircem bakalım 2 seneyi devirdim bekleye bekleye 2gün zor geldi valla bebiklerimiz iyi olsun da gerisi boş

Benimde 18 haziran çift embriyo

Çıkar cnm inşallah. Aynı gün transfer olmuşuz. 10 haziran dün verdim kan çok şükür gördüm kanda da. Ama doktorum erken vermişsin gününü bekle tekrar kan ver dedi. Çarşamba tekrar kan vericem.
Bugün bende gittim 26 cıktı değerim. 9. Gün olmasına rağmen. Bende salı günü tekrar vericem erken verdiğim için

erken old

Hayırlı olsun öncelikle sağsalim doğsun. Sizin tek miydi embriyo?
Benim çifti teşekkür ederim
Galiba ben de önümüzdeki hafta evimin çevresinde bir doktora giderim merak ediyorum tek mi çift mi diye
Hayırlı olsun cnm.Çok güzel artmış değerin istiyorsan inşallah ikizdir
teşekkür ederim her ikisine de razıyım canım
Aslimuu93 banada bir hafta sonraya keseyi görmek için gün verdi :))
Ayyy çok heyecanlı

Canim gününü beklemek en iyisi. Ilkinde ben beklememistim cok yipraniyor insan test gününü beklerken. Cizgiyi gormeyince insan uzülüyor olacagi varsa da olmuyor.
Bide benim 3. Gun embriyosu diye gec tutunma olur belki diye de dusundum. Sen naptin canim tekrardan pazartesi mi kan vereceksin

Reactions: 3A3
Kızlar aradılar bu sabah 8 tanesine işlem yapabilmişler 15 toplamışlardı 7 tanesinde döllenme olmuş pazartesi tekrar arayacaklar nasıl ?

Kızlar aradılar bu sabah 8 tanesine işlem yapabilmişler 15 toplamışlardı 7 tanesinde döllenme olmuş pazartesi tekrar arayacaklar nasıl ?
Çok güzel canım niye üzüldün, bak benim de 12 yum vardı ama 8 tane toplayabildiler, 3 tanesi embriyo oldu, çok şükür tuttu diğer ikisi de donduruldu bekliyo inşallah senin de ilk de olur kafan rahat olur merak etme içini ferah tut bol dua

İşte çok korkuyorum kuzum ya bir aksilik olacak diye boş mu cıktı dedim hayır sadece tam olgun değillerdi dedi hoca da demişti zaten 20 ye yakın toplicaz ama 10 tanesi falan işimize yarıcak diye pazartesi arayacaklar tekrar insallah kalırlar 5.gune kadar sizin kaç tanesi döllenmişti başta çok korkuyorum ben ya

Benim 5 tane döllendi, 2si 5.güne, 1i 3. güne gitti canım, normal bu durumlar korkma hiç, nasipte varsa bi tanecikle de olur, 40taneyle de olmaz belli olmaz, Allaha bırak üzülme zaten genel olarak rakamlar hep böyle oluyo normal yani seninki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…