Haziranda embriyo transfer yapacaklar

İnsallah benimkiler de kalır hayırlısıyla

bugun benimde kontrolum vardi, 9mm dedi kalinliga. Esrodiol a devam, bebe aspirini, 3 tanede farkli 3 gunluk haplar ve progestron ignesine bu aksam baslicam. Kendim yapicam igneyi popodan..
Transfer öncesi mi iğne verdi acaba. Yoksa transfer oldunuz mu

3. Testimi yaptım 4975 çıktı beta hcg çok şükür artışım güzel ikiz olabilirmi acaba inşallah öyledir ya çok isterim
Maşallah canım çok güzel artmış 2 gün arayla mı vermiştin?

Kızlar aradılar bu sabah 8 tanesine işlem yapabilmişler 15 toplamışlardı 7 tanesinde döllenme olmuş pazartesi tekrar arayacaklar nasıl ?
Canım sayı çok iyi. Bir anlık şok yaşıyorsun muhtemelen. Pozitif ol ve dua et.
Bnm 17 yumurta toplandı 6 si işleme alındı ve dollendi 2 si 5.güne gitti ve 1 tane transfer oldu ve pozitifi gördük.
Sayılara takılma moralini yüksek tut. En büyük etken bu.

Döllenme sayısına takılma bence çünkü 20 tane döllenmiş olur 5. Güne gitmez 1 tane döllenir o 5. Güne gider gerçekten bu işler nasip. Kendini yıpratma bunların hesabını yaparak kuzum

Kizlar bugun test gunumdu 127.5 cikti degerim Allaha bin sukur guzel haber almak nasip oldu. Darısı tum isteyen bekleyen arkadaslarima insallah bu arada değer nasil sizce ?
Çok güzel canım degerin ❤ Hayırlı olsunn kat kat artsın sağlıkla gelsin bebeğin inşallah Darısı başımıza

15 haziran 333
17 haziran test günüm 876
20 haziran 4975
Böyle canım aralıkları nasıl
Baya artmış canım iki embriyo olsa kesin ikiz derdim inşallah istiyorsan ikiz olur benim de
15 Haziran 166
17 Haziran 425
19 Haziran 1400 çıkınca ikiz mi acaba dedim ama kese görülmeden belli olmuyor dediler değişebiliyormuş benim çift embriyo çünkü

Merhabalar, benim transferim de 11 Haziran'da oldu. 23 Haziran test günüm. 2. denemem. Çok gerginim.

Tutan arkadaşlar var ne mutlu size ama tutanlardan rica ediyorum ne gibi belirtileri oldu, biraz bahsetseniz. Hiç görmüyorum bunlardan bahseden.
Lütfen biraz bahseder misiniz?

Ayy allah kolaylık ve sabır versin çok heyecanlandımmm senin adına Benimde salı günü olacak önerilere benimde ihtiyacım var

Kızlar aradılar bu sabah 8 tanesine işlem yapabilmişler 15 toplamışlardı 7 tanesinde döllenme olmuş pazartesi tekrar arayacaklar nasıl ?
Güzel düşünün güzel olsun. Benim hep zar zor oluştu. 16.gün 7tane toplandı 4 tane döllendi. İşallah iyi sonuçlar alıcaksınız

Enem senin çiftmiydi oyy maşallah ya valla süper inşallah bana da bi süpriz olur hayatımın süprizi hemde Çarşamba burdaki doktoruma gitcektim ama en iyisi zeki beye gidiyim dedim diyarbakıra yoldan çekiniyodum 1buçuk saat diye ama dinlene dinlene gideriz artık daha ayrıntılı görürüz hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…