- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
İnsallah benimkiler de kalır hayırlısıylaBenim 5 tane döllendi, 2si 5.güne, 1i 3. güne gitti canım, normal bu durumlar korkma hiç, nasipte varsa bi tanecikle de olur, 40taneyle de olmaz belli olmaz, Allaha bırak üzülme zaten genel olarak rakamlar hep böyle oluyo normal yani seninki canım
Transfer öncesi mi iğne verdi acaba. Yoksa transfer oldunuz mubugun benimde kontrolum vardi, 9mm dedi kalinliga. Esrodiol a devam, bebe aspirini, 3 tanede farkli 3 gunluk haplar ve progestron ignesine bu aksam baslicam. Kendim yapicam igneyi popodan..
Canım çok iyi üzülmene gerek yokKızlar aradılar bu sabah 8 tanesine işlem yapabilmişler 15 toplamışlardı 7 tanesinde döllenme olmuş pazartesi tekrar arayacaklar nasıl ?
Benim 26 yumurta toplanmıştı 14 ü işleme alınmadı içini rahat tut gayet iyi sayınKızlar aradılar bu sabah 8 tanesine işlem yapabilmişler 15 toplamışlardı 7 tanesinde döllenme olmuş pazartesi tekrar arayacaklar nasıl ?
Maşallah canım çok güzel artmış 2 gün arayla mı vermiştin?3. Testimi yaptım 4975 çıktı beta hcg çok şükür artışım güzel ikiz olabilirmi acaba inşallah öyledir ya çok isterim
Canım sayı çok iyi.Kızlar aradılar bu sabah 8 tanesine işlem yapabilmişler 15 toplamışlardı 7 tanesinde döllenme olmuş pazartesi tekrar arayacaklar nasıl ?
15 haziran 333Maşallah canım çok güzel artmış 2 gün arayla mı vermiştin?
Çok iyi çıkmış beta maşallah cnm.3. Testimi yaptım 4975 çıktı beta hcg çok şükür artışım güzel ikiz olabilirmi acaba inşallah öyledir ya çok isterim
Döllenme sayısına takılma bence çünkü 20 tane döllenmiş olur 5. Güne gitmez 1 tane döllenir o 5. Güne gider gerçekten bu işler nasip. Kendini yıpratma bunların hesabını yaparak kuzumİşte çok korkuyorum kuzum ya bir aksilik olacak diye boş mu cıktı dedim hayır sadece tam olgun değillerdi dedi hoca da demişti zaten 20 ye yakın toplicaz ama 10 tanesi falan işimize yarıcak diye pazartesi arayacaklar tekrar insallah kalırlar 5.gune kadar sizin kaç tanesi döllenmişti başta çok korkuyorum ben ya
Ayy nasıl isterim varya inşallah allahım hepimize çifter çifter nasip etsinÇok iyi çıkmış beta maşallah cnm.Istiyorsan ve hayirlisiysa inşallah ikizdir
Çok güzel canım degerinKizlar bugun test gunumdu 127.5 cikti degerimAllaha bin sukur guzel haber almak nasip oldu. Darısı tum isteyen bekleyen arkadaslarima insallah bu arada değer nasil sizce ?
Baya artmış canım iki embriyo olsa kesin ikiz derdim15 haziran 333
17 haziran test günüm 876
20 haziran 4975
Böyle canım aralıkları nasıl
Ayy allah kolaylık ve sabır versin çok heyecanlandımmm senin adınaCanlar transfere giderken yanımıza neler almayız fikir verecek olan var mı benim ki yarınmış pazartesi diyorlardı aradılar yarına almışlar 8 yumuş um da şimdilik duruyormuş
Allahimmm öyle garib stresleyim ki deli gibiyim yaa
Ayyy canım hayırlı olsunKizlar bugun test gunumdu 127.5 cikti degerimAllaha bin sukur guzel haber almak nasip oldu. Darısı tum isteyen bekleyen arkadaslarima insallah bu arada değer nasil sizce ?
Güzel düşünün güzel olsun. Benim hep zar zor oluştu. 16.gün 7tane toplandı 4 tane döllendi. İşallah iyi sonuçlar alıcaksınızKızlar aradılar bu sabah 8 tanesine işlem yapabilmişler 15 toplamışlardı 7 tanesinde döllenme olmuş pazartesi tekrar arayacaklar nasıl ?
Enem senin çiftmiydi oyy maşallah ya valla süper inşallah bana da bi süpriz olur hayatımın süprizi hemdeBaya artmış canım iki embriyo olsa kesin ikiz derdiminşallah istiyorsan ikiz olur benim de
15 Haziran 166
17 Haziran 425
19 Haziran 1400 çıkınca ikiz mi acaba dedim ama kese görülmeden belli olmuyor dediler değişebiliyormuş benim çift embriyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?