Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kesin ikiz senin bende ikiz çok istiyorum ya bide bu gebeliğimizi son adet tarihimizden mi hesaplıyoruz kızlar ?

Rabbim nasip etsin inşallah bebeğin sımsıkı tutunur canım, inan her an dilimde bebek isteyenler bu süreçleri yaşamış çok ağlamış biri olarak hiç eksik etmem dualarımı Bende şöyle belirtiler oldu transfer sonrası pek bişey yoktu ara ara çok hafif kasık ağrılarından başka, şöyle bi 7-8. günden sonra falan akşamları aşırı uyku halleri, ateş basması, su gibi akıntı ve yine hafif ağrılarım oldu bi ara çok şiddetlendi korkmuştum çok ama herkeste farklı belirtiler olabiliyo arama hiç dua et inşallah tutunacak kalbini ferah tut

Kesin ikiz senin bende ikiz çok istiyorum ya bide bu gebeliğimizi son adet tarihimizden mi hesaplıyoruz kızlar ?
Transfer gününde iki haftalık olarak başlıyomuş hayata bebiklerimiz canım, tüp bebek gebelik hesaplama yaz nete ordan transfer gününğ yazıo otomatik hesaplanıyo bende ordan yapmıştım

Kizlar bugun test gunumdu 127.5 cikti degerim Allaha bin sukur guzel haber almak nasip oldu. Darısı tum isteyen bekleyen arkadaslarima insallah bu arada değer nasil sizce ?
Hayırlı olsun cnm. Tebrik ederim. Değerin çok güzel. Kat kat katlansın cnm

Teşekkür ederim. İlkinde ki gibi belirtiler var diye acaba yine mi tutmadı diye çok gerginim
Bu yüzden bu tutan arkadaşlar biraz yaşadıkları belirtileri anlatırsa gerçekten çok faydası olacak.
her mesajı okudum geçtiğimiz haftalarda anlatanlar vardı ama hangilerinin tuttu bilemiyorum.

Moralim düşük, inşallah bu sefer olsun dilerim

Pozitif düşün pozitif olsun inşallah canım, akılına bırak belirti arama hiç hem az kalmış bak testine dinlen bol protein al, herşey Allahtan, stres yapma

Herkesin belirtisi farklı hiç ona kafanı takma canım hep olumlu düşün en önemlisi bu :)) benim vücut ısım yükseliyordu arada ateşim varmış gibi bide gazım vardı ve hala devam ediyor

Ay çok sevindim hayırlısı olsun inşallah

Canım benim de çarşamba günü 425di bugün asıl test günümdü 1400 çıkmış ikiz mi acaba yoksa normal mi böyle 3 kat artış
Arkadaşlar cikolata kisti olup adeti yoğun olan var mi 3 aydır adetim çok yoğun oluyor halsiz kalıyorum ağustosta transferim olcak böyle olan arkadaşlar var mı acaba

Transfer gününde iki haftalık olarak başlıyomuş hayata bebiklerimiz canım, tüp bebek gebelik hesaplama yaz nete ordan transfer gününğ yazıo otomatik hesaplanıyo bende ordan yapmıştım

Tamam canım yaptım adetle arasında zaten çok bi fark olmuyor dört gün sadede hemen hemen aynı hesaba geliyormuş

Herkesin belirtisi farklı hiç ona kafanı takma canım hep olumlu düşün en önemlisi bu :)) benim vücut ısım yükseliyordu arada ateşim varmış gibi bide gazım vardı ve hala devam ediyor

Benim transferden beri karın ağrım var, ama büyük ihtimalle kullanılan ilaçlardan. 2-3 gündür de adet sancım var, ama adet görmedim. Ağrısı var ara ara.
Bir öncekinde de bunlar olmuştu ve tutmamıştı. Ondan yine tutmadı galiba modundayım

Aklına hiç getirme diğer transferini buna odaklan canım olumlu düşün hep stresde etkiliyor beyinden vücuda negatif sinyaller gitmesin :))

İyi yaparsın canım cihazdan cihaza fark ediyormuş çünkü Bakalım ya benim ikisi de kabulümdür zaten betaya göre belli olmuyormuş bak senin de tek embriyo ama değerin ikiz gibi benim de ikiz gibi değer ama belki tektir en garanti ultrason
Hayırlısı canım umut vermeyeyim dediler dün hastaneye gidince kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…