- 23 Kasım 2019
- 181
- 239
- 33
- 40
Hayırlı olsun cnm .Çok güzel artmış değerin3. Testimi yaptım 4975 çıktı beta hcg çok şükür artışım güzel ikiz olabilirmi acaba inşallah öyledir ya çok isterim
Kesin ikiz senin bende ikiz çok istiyorum yaBaya artmış canım iki embriyo olsa kesin ikiz derdiminşallah istiyorsan ikiz olur benim de
15 Haziran 166
17 Haziran 425
19 Haziran 1400 çıkınca ikiz mi acaba dedim ama kese görülmeden belli olmuyor dediler değişebiliyormuş benim çift embriyo çünkü
Hayırlı olsunKizlar bugun test gunumdu 127.5 cikti degerimAllaha bin sukur guzel haber almak nasip oldu. Darısı tum isteyen bekleyen arkadaslarima insallah bu arada değer nasil sizce ?
Rabbim nasip etsin inşallah bebeğin sımsıkı tutunur canım, inan her an dilimde bebek isteyenler bu süreçleri yaşamış çok ağlamış biri olarak hiç eksik etmem dualarımıMerhabalar, benim transferim de 11 Haziran'da oldu. 23 Haziran test günüm. 2. denemem. Çok gerginim.
Tutan arkadaşlar var ne mutlu size ama tutanlardan rica ediyorum ne gibi belirtileri oldu, biraz bahsetseniz. Hiç görmüyorum bunlardan bahseden.
Lütfen biraz bahseder misiniz?
Hem dilimdesiniz canım duyacaz sizden de güzel haberleri inanıyorumHayırlı olsun cnm .Çok güzel artmış değerinRabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Transfer gününde iki haftalık olarak başlıyomuş hayata bebiklerimiz canım, tüp bebek gebelik hesaplama yaz nete ordan transfer gününğ yazıo otomatik hesaplanıyo bende ordan yapmıştımKesin ikiz senin bende ikiz çok istiyorum yabide bu gebeliğimizi son adet tarihimizden mi hesaplıyoruz kızlar ?
Hayırlı olsun cnm. Tebrik ederim. Değerin çok güzel. Kat kat katlansın cnmKizlar bugun test gunumdu 127.5 cikti degerimAllaha bin sukur guzel haber almak nasip oldu. Darısı tum isteyen bekleyen arkadaslarima insallah bu arada değer nasil sizce ?
Pozitif düşün pozitif olsun inşallah canım, akılına bırak belirti arama hiç hem az kalmış bak testine dinlen bol protein al, herşey Allahtan, stres yapmaTeşekkür ederim. İlkinde ki gibi belirtiler var diye acaba yine mi tutmadı diye çok gerginim
Bu yüzden bu tutan arkadaşlar biraz yaşadıkları belirtileri anlatırsa gerçekten çok faydası olacak.
her mesajı okudum geçtiğimiz haftalarda anlatanlar vardı ama hangilerinin tuttu bilemiyorum.
Moralim düşük, inşallah bu sefer olsun dilerim
Herkesin belirtisi farklı hiç ona kafanı takma canım hep olumlu düşün en önemlisi bu :)) benim vücut ısım yükseliyordu arada ateşim varmış gibi bide gazım vardı ve hala devam ediyorTeşekkür ederim. İlkinde ki gibi belirtiler var diye acaba yine mi tutmadı diye çok gerginim
Bu yüzden bu tutan arkadaşlar biraz yaşadıkları belirtileri anlatırsa gerçekten çok faydası olacak.
her mesajı okudum geçtiğimiz haftalarda anlatanlar vardı ama hangilerinin tuttu bilemiyorum.
Moralim düşük, inşallah bu sefer olsun dilerim
Arkadaşlar cikolata kisti olup adeti yoğun olan var mi 3 aydır adetim çok yoğun oluyor halsiz kalıyorum ağustosta transferim olcak böyle olan arkadaşlar var mı acabaAy çok sevindim hayırlısı olsun inşallah
Canım benim de çarşamba günü 425di bugün asıl test günümdü 1400 çıkmış ikiz mi acaba yoksa normal mi böyle 3 kat artış
Transfer gününde iki haftalık olarak başlıyomuş hayata bebiklerimiz canım, tüp bebek gebelik hesaplama yaz nete ordan transfer gününğ yazıo otomatik hesaplanıyo bende ordan yapmıştım
Teşekkür ederimPozitif düşün pozitif olsun inşallah canım, akılına bırak belirti arama hiç hem az kalmış bak testine dinlen bol protein al, herşey Allahtan, stres yapma
Herkesin belirtisi farklı hiç ona kafanı takma canım hep olumlu düşün en önemlisi bu :)) benim vücut ısım yükseliyordu arada ateşim varmış gibi bide gazım vardı ve hala devam ediyor
Aklına hiç getirme diğer transferini buna odaklan canım olumlu düşün hep stresde etkiliyor beyinden vücuda negatif sinyaller gitmesin :))Benim transferden beri karın ağrım var, ama büyük ihtimalle kullanılan ilaçlardan. 2-3 gündür de adet sancım var, ama adet görmedim. Ağrısı var ara ara.
Bir öncekinde de bunlar olmuştu ve tutmamıştı. Ondan yine tutmadı galiba modundayım
Getirmemeye çalışacağım, teşekkür ederim.Aklına hiç getirme diğer transferini buna odaklan canım olumlu düşün hep stresde etkiliyor beyinden vücuda negatif sinyaller gitmesin :))
Aminn cok tesekkur ederim. Hepiniz dualarimdasiniz kizlarÇok güzel canım degerin❤ Hayırlı olsunn kat kat artsın sağlıkla gelsin bebeğin inşallah Darısı başımıza
Demi ama cok ugurlu olduAyyy canım hayırlı olsunbu sekiz haziran bize uğurlu geldi hep pozitif
Sagol canim cok tesekkurler hepimize saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallahHayırlı olsun cnm. Tebrik ederim. Değerin çok güzel. Kat kat katlansın cnm
İyi yaparsın canım cihazdan cihaza fark ediyormuş çünküEnem senin çiftmiydi oyy maşallah ya valla süper inşallah bana da bi süpriz olur hayatımın süprizi hemdeÇarşamba burdaki doktoruma gitcektim ama en iyisi zeki beye gidiyim dedim diyarbakıra yoldan çekiniyodum 1buçuk saat diye ama dinlene dinlene gideriz artık daha ayrıntılı görürüz hem
Hayırlısı canım umut vermeyeyim dediler dün hastaneye gidince kısmet artıkKesin ikiz senin bende ikiz çok istiyorum yabide bu gebeliğimizi son adet tarihimizden mi hesaplıyoruz kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?