- 19 Nisan 2019
- 180
- 170
- 103
- 34
Cok tesekkur ederimHayırlı olsunkaçıncı gün değeriniz?Cnm kaç olduğu değil katlanması önemli
Hadi hayırlısı olsun inşallah gönlümüzden geçen olsun haberleşelim yine çarşamba yazarım ben yineİyi yaparsın canım cihazdan cihaza fark ediyormuş çünküBakalım ya benim ikisi de kabulümdür zaten betaya göre belli olmuyormuş bak senin de tek embriyo ama değerin ikiz gibi benim de ikiz gibi değer ama belki tektir en garanti ultrason
Hayırlısı canım umut vermeyeyim dediler dün hastaneye gidince kısmet artık
Yaa çok sevindim adına gerçekten, bu güzel haberler umut oluyor insana sahidenKizlar bugun test gunumdu 127.5 cikti degerimAllaha bin sukur guzel haber almak nasip oldu. Darısı tum isteyen bekleyen arkadaslarima insallah bu arada değer nasil sizce ?
İnsalkah 5.gune de kalırlar hayırlısıylaBenim 26 yumurta toplanmıştı 14 ü işleme alınmadı içini rahat tut gayet iyi sayın
Bu ay transfer olanların geneli pozitif sonuç aldı sanırım ne bereketli ne şanslı bir ay bizde pozitifi görenlerden oluruz umarım
Canım aynen çok şaşkınlık korku her şey var ben de ayan sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum insallah ben de pozitifi görürüm hayırlısıylaCanım sayı çok iyi.Bir anlık şok yaşıyorsun muhtemelen. Pozitif ol ve dua et.
Bnm 17 yumurta toplandı 6 si işleme alındı ve dollendi 2 si 5.güne gitti ve 1 tane transfer oldu ve pozitifi gördük.
Sayılara takılma moralini yüksek tut. En büyük etken bu.
Cnm bn 2 embriyo kaldığını öğrenince oturdum ağladım nasıl üzüldüm. Eşim kızdı saçmalama 2 tane embriyomuz iyi nasıl ağlarsın onlar bizi bekliyor diye.Canım aynen çok şaşkınlık korku her şey var ben de ayan sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum insallah ben de pozitifi görürüm hayırlısıylaKalırlarsa carsamba transferim var insallah
Canlar transfere giderken yanımıza neler almayız fikir verecek olan var mı benim ki yarınmış pazartesi diyorlardı aradılar yarına almışlar 8 yumuş um da şimdilik duruyormuş
Allahimmm öyle garib stresleyim ki deli gibiyim yaa
4. Günde 5 embriyom donduruldu canım. 2 si kasımda transfer edildi negatif oldu. 3 üde çarşamba çözdürüldü perşembe 5. Güne giden iyi 2 tanesi transfer edildi. Beklemedeyim şimdiİnsalkah 5.gune de kalırlar hayırlısıyla
Hayırlı olsunn inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın cnm.. bi sorum olucak ilk transferinle 2.transferin arasındaki süre ne kadar benim ilki negatif 2.transfer için hala cesaret toplayamadım yardımlarınızı bekliyorumMerhaba arkadaşlar
Benim 10 haziranda 2. Transferim yapıldı. Çift embriyo transfer edildi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptim. Sonuç böyle cıktı. Gözlerime inanamadım
Su alabilirsin. İdrara sıkışık giriyosun transfere. Ama aşırı içmene gerek yok. Ben ilkinde çok içtim çıkınca aşırı tuvaletim gelmişti. Rahat üstünü değiştirebileceğin kıyafet giyebilirsin. Ben ilkinde pantolon giymiştim bu sefer elbiseyle gittim. Saçımı toplamak için toka aldım bide yanıma. Başka hiçbişeye ihtiyacım olmadı. Kolonya almıstım dezenfeksiyon için ama heryerde dezenfektan vardı gerek kalmadı kullanmamaCanlar transfere giderken yanımıza neler almayız fikir verecek olan var mı benim ki yarınmış pazartesi diyorlardı aradılar yarına almışlar 8 yumuş um da şimdilik duruyormuş
Allahimmm öyle garib stresleyim ki deli gibiyim yaa
Ben aralıkta negatif olduktan sonra nisanı beklemeye karar verdim. Ramazanda ayın yarısı boş oluyorum. Rahat olur dinlenirim diye düşünmüştüm. Ama korona çıktı hazirana kaldı. Keşke daha önce yaptrsaydım diye düşünmedim değil. Biz ne kadar plan yapsak her ayrıntısını düşünsekte elimizde değil hiçbişey bunu gördüm. Daha fazla zaman kaybetmeyeyim deyip bu ay 2. Transferi oldum. Senin ne kadar oldu negatifi alalıHayırlı olsunn inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın cnm.. bi sorum olucak ilk transferinle 2.transferin arasındaki süre ne kadar benim ilki negatif 2.transfer için hala cesaret toplayamadım yardımlarınızı bekliyorum
Cok sevindim canim. Hayirli olsunKizlar bugun test gunumdu 127.5 cikti degerimAllaha bin sukur guzel haber almak nasip oldu. Darısı tum isteyen bekleyen arkadaslarima insallah bu arada değer nasil sizce ?
Kuzum bir de şeyi sorudan ya bu crinone jeli biz sabah yaptık esim yaptı ama kapağını açınca dışarı çıktı jel biraz bir şey olur mu kiCnm bn 2 embriyo kaldığını öğrenince oturdum ağladım nasıl üzüldüm. Eşim kızdı saçmalama 2 tane embriyomuz iyi nasıl ağlarsın onlar bizi bekliyor diye.
Hep olumlu ol, stres yapma herşey Allahtan. Inan pozitifi göreceksin.
Olmaz cnm bnmde hep kapağı açınca birazı fırlıyor. Hatta tam yapamadım kaldı mi içinde diye tedirgin oluyordum. Sıkıntı olmadi çok şükür.Kuzum bir de şeyi sorudan ya bu crinone jeli biz sabah yaptık esim yaptı ama kapağını açınca dışarı çıktı jel biraz bir şey olur mu ki
9.gün erken değil mi? 5.gün embriyosu muydu?Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım 9.gündü 1.65 çıktı sonuç negatif yani
Doktorunla konustun mu canimKızlar ben bugün kan testi yaptırdım 9.gündü 1.65 çıktı sonuç negatif yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?