Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Konuşmadım canım test günüm salıydı normalde ama olmadı işte nasip
Benimki de olmadi wala baya şoktayim.Bi de %70 80 diodu doktorum.Ben soyledim doktoruma ve biraktim ilaclarimi.Heryerim mahfoldu igneden.Zaten 55 kiloyum stresten olanca istahim da gitti.Daha da zayifladim.

Benimki de olmadi wala baya şoktayim.Bi de %70 80 diodu doktorum.Ben soyledim doktoruma ve biraktim ilaclarimi.Heryerim mahfoldu igneden.Zaten 55 kiloyum stresten olanca istahim da gitti.Daha da zayifladim.
Ay al bendende o kadar bende kilo aldım bu dönem normalde Sigara içiyorum ben bu dönem içmeyince yiyip durdum bıraktım bende ilaçları istemiyorum artık zaten

Ya çok üzüldüm canım
Zaten benim de tutmadı sanırım, evde idrarla test yaptım negatif çıktı. Benim de bugün 9.gün transferden sonra. Salı kan vericem.
İnşallah seninki tutmuştur canım benimde idrar testlerim negatifti ama işin garibi ben üzülemiyorum zaten hiç Umut bağlamamıştım

Kuzum senin kaçıncı gündü ikimizde umutsuzduk zaten seninle

İnşallah seninki tutmuştur canım benimde idrar testlerim negatifti ama işin garibi ben üzülemiyorum zaten hiç Umut bağlamamıştım
Ya tutanların idrardan bile çıkıyor baksana, sanırım benim de olmadı. 3.tedaviyi maddi manevi kaldıracak güçte de değilim. Gerçekten çıkmazdayım.
Sana da üzüldüm , keşke şansımız yüzümüze gülseydi

Sjsjsjs ay napayım bi hırsla girdim bu işe ilk deneme yaş 25 sanki kovalayan var arkada bıraktım valla banane olmasın

canim inan benim aklimdan geceri yazmissin..daha cok gencsin insallah hayirli zaman da olur..bence de biraz hayatin tadini cikar , 25 cok erken bi yas tup bebek stresi icin

canim insallah hayirli zamanda seninle olur bebislerin...uzulmeni cok iyi anliyorum, benim de 2 negatifim var onceden...

Ya kizlar bi de ben kesin tutcak diye hamileyken yapamam diye gittim botokslarimi yaptirdim,kas konturumu yeniledim,epilasyonu yaptirdim.En az 3 ay idare eder bu beni dedim

canim inan benim aklimdan geceri yazmissin..daha cok gencsin insallah hayirli zaman da olur..bence de biraz hayatin tadini cikar , 25 cok erken bi yas tup bebek stresi icin
Evet ya zaten çok stresliydi benim için ağır geldi yani hayırlısı olsun herkes için

Hiç üzülme canım herşey olcağına varır vardır bir hayır de ben öyle diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…