- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 30
3.gün embriyosuydu canım olsa çıkardı bence9.gün erken değil mi? 5.gün embriyosu muydu?
Konuşmadım canım test günüm salıydı normalde ama olmadı işte nasipDoktorunla konustun mu canim
Benimki de olmadi wala baya şoktayim.Bi de %70 80 diodu doktorum.Ben soyledim doktoruma ve biraktim ilaclarimi.Heryerim mahfoldu igneden.Zaten 55 kiloyum stresten olanca istahim da gitti.Daha da zayifladim.Konuşmadım canım test günüm salıydı normalde ama olmadı işte nasip
Niye bu kadar acele ediyorsun? 3. Gün embriyosu hemen belli olmazmış kiKonuşmadım canım test günüm salıydı normalde ama olmadı işte nasip
Ya çok üzüldüm canım3.gün embriyosuydu canım olsa çıkardı bence
Yine de bir konuşsan doktorunla acaba :/Konuşmadım canım test günüm salıydı normalde ama olmadı işte nasip
Ay al bendende o kadar bende kilo aldım bu dönem normalde Sigara içiyorum ben bu dönem içmeyince yiyip durdum bıraktım bende ilaçları istemiyorum artık zatenBenimki de olmadi wala baya şoktayim.Bi de %70 80 diodu doktorum.Ben soyledim doktoruma ve biraktim ilaclarimi.Heryerim mahfoldu igneden.Zaten 55 kiloyum stresten olanca istahim da gitti.Daha da zayifladim.
İnşallah seninki tutmuştur canım benimde idrar testlerim negatifti ama işin garibi ben üzülemiyorum zaten hiç Umut bağlamamıştımYa çok üzüldüm canım
Zaten benim de tutmadı sanırım, evde idrarla test yaptım negatif çıktı. Benim de bugün 9.gün transferden sonra. Salı kan vericem.
Kuzum olanların çıkıyo ya boş yere umut etmeye gerek yok doktoru salı arayıp negatif dicem direkYine de bir konuşsan doktorunla acaba :/
Canım valla pozitif olanların hemen belli oluyo bence bişey olmadığı için negatif zaten umudum yoktu hiçNiye bu kadar acele ediyorsun? 3. Gün embriyosu hemen belli olmazmış ki
Yerim seni ben yaaa.10 yas kucuk benKuzum olanların çıkıyo ya boş yere umut etmeye gerek yok doktoru salı arayıp negatif dicem direk
Kuzum senin kaçıncı gündü ikimizde umutsuzduk zaten seninleBenimki de olmadi wala baya şoktayim.Bi de %70 80 diodu doktorum.Ben soyledim doktoruma ve biraktim ilaclarimi.Heryerim mahfoldu igneden.Zaten 55 kiloyum stresten olanca istahim da gitti.Daha da zayifladim.
Sjsjsjs ay napayım bi hırsla girdim bu işe ilk deneme yaş 25 sanki kovalayan var arkada bıraktım valla banane olmasınYerim seni ben yaaa.10 yas kucuk ben
Ya tutanların idrardan bile çıkıyor baksana, sanırım benim de olmadı. 3.tedaviyi maddi manevi kaldıracak güçte de değilim. Gerçekten çıkmazdayım.İnşallah seninki tutmuştur canım benimde idrar testlerim negatifti ama işin garibi ben üzülemiyorum zaten hiç Umut bağlamamıştım
Sjsjsjs ay napayım bi hırsla girdim bu işe ilk deneme yaş 25 sanki kovalayan var arkada bıraktım valla banane olmasın
Ya tutanların idrardan bile çıkıyor baksana, sanırım benim de olmadı. 3.tedaviyi maddi manevi kaldıracak güçte de değilim. Gerçekten çıkmazdayım.
Sana da üzüldüm , keşke şansımız yüzümüze gülseydi
Ya kizlar bi de ben kesin tutcak diye hamileyken yapamam diye gittim botokslarimi yaptirdim,kas konturumu yeniledim,epilasyonu yaptirdim.En az 3 ay idare eder bu beni dedim
Evet ya zaten çok stresliydi benim için ağır geldi yani hayırlısı olsun herkes içincanim inan benim aklimdan geceri yazmissin..daha cok gencsin insallah hayirli zaman da olur..bence de biraz hayatin tadini cikar, 25 cok erken bi yas tup bebek stresi icin
Hiç üzülme canım herşey olcağına varır vardır bir hayır de ben öyle diyorumYa tutanların idrardan bile çıkıyor baksana, sanırım benim de olmadı. 3.tedaviyi maddi manevi kaldıracak güçte de değilim. Gerçekten çıkmazdayım.
Sana da üzüldüm , keşke şansımız yüzümüze gülseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?