Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ay kızlar doktorumu aradım ben ya dedim 9.günüm sonuç 1.65 negatif ilaçları bırakıyorum diye o da bana belki geç tutunmuştur muallak bi değer salı gününü bekleyin ilaçlarınıza devam edin salı tekrar kan verin dedi Of ben direk bırakcaktım ne güzel

Yok bırakmayın bence de

Evet ama sadece biz değiliz tek etkilenen tüm dünya etkilendi öyle düşünmemiz lazım..ben 21 martta negatif aldım 3 ay oldu 8 tane dondurulmuş 3.gün embriyom var haftaya gidip doktorumla görüşmeyi planlıyorum yeni harita için

Ne güzel daha bir sürü dondurulmuşumuz varmış. Her negatif üzücü evet ama en azından opu olayı olmayacak sizin tutmasa bile. İnşallah 2. Transferiniz tutar ama. Benim bunlar sondu. Başlamayı düşünüyosanız adetliyken gidin görüşmeye

Benim de maalesef başka yumurtam yok... zaten zar zor olmuştu yumurtam her iki opuda da, burda “şu kadar yumurtam var” diyenler gerçekten çok şanslılar. Tutsun da inşallah her isteyenin

Canım valla pozitif olanların hemen belli oluyo bence bişey olmadığı için negatif zaten umudum yoktu hiç
Ben cesaret edip test yapamayacak gibiyim
Test günü geldi sayılır ama cesaretim yok
Doğru söylüyorsun canım ama 38 yaş ve 0.2 amh olunca ümidim tükenmeye başladı
Benimde yaş 37 amh 0.98 di. Ama doktorum herşey çok iyi diyor şu an.1 kızım var 15 yaşında iki ay öncede ilk transferim olmustu
Önce pozitif çıktı sonuç daha sonra düştü.simdi ise kan vermeye gitmeye cesaretim yok

İnşallah bu sefer tutsun arkadaşım

İnşallah tutar isteyen herkese rabbim bu yolda üzmeden yormadan isteklerini verir çok zor negatif görmek ben çok zor toparlandım manevi olarak ama tüm işlemler çok kolay gerçekleşti ne acı ne ağrı hiçbirşey hissetmedim umarım bu seferde öyle olurBende adetliyken gitmeyi düşünmüştüm doktoruma yazdım öncesinde gel dedi nedendir bilmiyorum haftaya gidicem bakalım

Rahatsızlığın nedir? Benimde yumurta az hatta yok
Zarla zorla bı dünya ilaçla
Aynen benim de yumurtam ha bitti ha bitecek. 0.2 amh. Ve de embriyo olmuyor. Yani ilk transferde 2 yumurtam vardı biri döllendi, transfer edildi tutmadı. 2.tedavide 2 tane embriyo oldu, 2 si transfer oldu, salı kan vericem işte bakalım. Yine tutmazsa 3. Bir tedavi. Artık maddi manevi çöktük. Allah yardımcımız olsun

Amin amin inşallah
Ben ergenlik döneminde kendiliginden adet olmadım hep ilaçlarla oldum.ilac kullanmazsam asla olmuyorum.yumurtalarim normalden cok çok çok ufak ve az.
Doktorum muhteşem bı insan
İlk kızımda onun tedavisiyle oldu.

Merhaba doktorunuz kim antlaya ivf de kemal özgür mu

Merhabalar
Mesajınızı yeni gördüm. Yaklaşık 2 ay var 2 transferim arasında. Bence hiç zaman kaybetmeyin. Ilk transferde ister istemez stres yapıyoruz neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Ama 2. Transfer daha rahat oluyor. Bebeklerimiz icin bizler cesur olmaliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…