- 20 Haziran 2020
- 33
- 15
- 38
Doğru söylüyorsun canım ama 38 yaş ve 0.2 amh olunca ümidim tükenmeye başladıHiç üzülme canım herşey olcağına varır vardır bir hayır de ben öyle diyorum
Teşekkürler arkadaşımcanim insallah hayirli zamanda seninle olur bebislerin...uzulmeni cok iyi anliyorum, benim de 2 negatifim var onceden...
Rabbim ol derse olur inşallahDoğru söylüyorsun canım ama 38 yaş ve 0.2 amh olunca ümidim tükenmeye başladı
Yok bırakmayın bence deAy kızlar doktorumu aradım ben ya dedim 9.günüm sonuç 1.65 negatif ilaçları bırakıyorum diye o da bana belki geç tutunmuştur muallak bi değer salı gününü bekleyin ilaçlarınıza devam edin salı tekrar kan verin dediOf ben direk bırakcaktım ne güzel
Şimdi 2-3 gün daha boşu boşuna ilaç alcamYok bırakmayın bence de
Evet ama sadece biz değiliz tek etkilenen tüm dünya etkilendi öyle düşünmemiz lazım..ben 21 martta negatif aldım 3 ay olduBen aralıkta negatif olduktan sonra nisanı beklemeye karar verdim. Ramazanda ayın yarısı boş oluyorum. Rahat olur dinlenirim diye düşünmüştüm. Ama korona çıktı hazirana kaldı. Keşke daha önce yaptrsaydım diye düşünmedim değil. Biz ne kadar plan yapsak her ayrıntısını düşünsekte elimizde değil hiçbişey bunu gördüm. Daha fazla zaman kaybetmeyeyim deyip bu ay 2. Transferi oldum. Senin ne kadar oldu negatifi alalı☹
Ne güzel daha bir sürü dondurulmuşumuz varmış. Her negatif üzücü evet ama en azından opu olayı olmayacak sizin tutmasa bile. İnşallah 2. Transferiniz tutar ama. Benim bunlar sondu.Evet ama sadece biz değiliz tek etkilenen tüm dünya etkilendi öyle düşünmemiz lazım..ben 21 martta negatif aldım 3 ay oldu8 tane dondurulmuş 3.gün embriyom var haftaya gidip doktorumla görüşmeyi planlıyorum yeni harita için
Benim de maalesef başka yumurtam yok... zaten zar zor olmuştu yumurtam her iki opuda da, burda “şu kadar yumurtam var” diyenler gerçekten çok şanslılar. Tutsun da inşallah her isteyeninNe güzel daha bir sürü dondurulmuşumuz varmış. Her negatif üzücü evet ama en azından opu olayı olmayacak sizin tutmasa bile. İnşallah 2. Transferiniz tutar ama. Benim bunlar sondu. ☹Başlamayı düşünüyosanız adetliyken gidin görüşmeye
Ben cesaret edip test yapamayacak gibiyimCanım valla pozitif olanların hemen belli oluyo bence bişey olmadığı için negatif zaten umudum yoktu hiç
Benimde yaş 37 amh 0.98 di. Ama doktorum herşey çok iyi diyor şu an.1 kızım var 15 yaşında iki ay öncede ilk transferim olmustuDoğru söylüyorsun canım ama 38 yaş ve 0.2 amh olunca ümidim tükenmeye başladı
İnşallah bu sefer tutsun arkadaşımBen cesaret edip test yapamayacak gibiyim
Test günü geldi sayılır ama cesaretim yok
Benimde yaş 37 amh 0.98 di. Ama doktorum herşey çok iyi diyor şu an.1 kızım var 15 yaşında iki ay öncede ilk transferim olmustu
Önce pozitif çıktı sonuç daha sonra düştü.simdi ise kan vermeye gitmeye cesaretim yok
Rabbim inşallah sanada nasip etsin en yakın zamandaİnşallah bu sefer tutsun arkadaşım
Rahatsızlığın nedir? Benimde yumurta az hatta yokBenim de maalesef başka yumurtam yok... zaten zar zor olmuştu yumurtam her iki opuda da, burda “şu kadar yumurtam var” diyenler gerçekten çok şanslılar. Tutsun da inşallah her isteyenin
İnşallah tutar isteyen herkese rabbim bu yolda üzmeden yormadan isteklerini verirNe güzel daha bir sürü dondurulmuşumuz varmış. Her negatif üzücü evet ama en azından opu olayı olmayacak sizin tutmasa bile. İnşallah 2. Transferiniz tutar ama. Benim bunlar sondu. ☹Başlamayı düşünüyosanız adetliyken gidin görüşmeye
Aynen benim de yumurtam ha bitti ha bitecek. 0.2 amh. Ve de embriyo olmuyor. Yani ilk transferde 2 yumurtam vardı biri döllendi, transfer edildi tutmadı. 2.tedavide 2 tane embriyo oldu, 2 si transfer oldu, salı kan vericem işte bakalım. Yine tutmazsa 3. Bir tedavi. Artık maddi manevi çöktük. Allah yardımcımız olsunRahatsızlığın nedir? Benimde yumurta az hatta yok
Zarla zorla bı dünya ilaçla
Amin amin inşallahAynen benim de yumurtam ha bitti ha bitecek. 0.2 amh. Ve de embriyo olmuyor. Yani ilk transferde 2 yumurtam vardı biri döllendi, transfer edildi tutmadı. 2.tedavide 2 tane embriyo oldu, 2 si transfer oldu, salı kan vericem işte bakalım. Yine tutmazsa 3. Bir tedavi. Artık maddi manevi çöktük. Allah yardımcımız olsun
Kaçtane toplandı kaçı döllendi acabsBen de dün toplattim öğlen bu sabah 10 gibi doktorum arayıp haber verdi. Bir gün sonra arıyorlar canim
Merhaba doktorunuz kim antlaya ivf de kemal özgür muYine bu forumda bi topicte okumuştum, ağrı vs yaşamayanların biçoğu da olumlu sonuç almış.benim de senden bir gün sonraydı transferim, ben de ara ara oluyor sancı ama daha çok gaz sancısı gibi.İnsanın herşeyi birşeye yorası geliyormuş meğer bu süreçte. Ne diyim Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın.
MerhabalarHayırlı olsunn inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın cnm.. bi sorum olucak ilk transferinle 2.transferin arasındaki süre ne kadar benim ilki negatif 2.transfer için hala cesaret toplayamadım yardımlarınızı bekliyorum
Sanırım pazar sabahı yapacağım artık ama pazartesiyi de bekleyebilirim bakalım sabahki durumuma göreYap bı tahlil rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?