Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Çok teşekkür ederim canim

Kesinlikle haklısın biz ne kadar rahat olursak gelicek olan meleğimizde okadar rahat eder..Ben koronadan dolayı ara vermiş oldum şimdi biranönce vakit kaybetmeden başlamak istiyorumAramızda Transfer işlemi yapılırken anestezi alan varmı birde Bunu çok merak ediyorum

Merhabalar. Dondurulmuş embriyolarım var. Reglin 2.günü dr a gittim. 6 temmuz transfer günüm. Ama folik asit dışında bir şey vermedi. 1 hafta sonra histereskopi olucam. Böyle estrofemsiz olur mu?
Ban de historoskopi olacağım ama doktorum bu ay transfer olmayacağını gelecek ay yapacağını söylediben de sadece folik asit kullanıyorum benimki salı günü yapışacak seninki ne zaman?

Normal muayene gibi zaten transfer anesteziye gerek olmuyor ki

Kan sonucum cikti 352,5. Cok mutluyum hayal gibi.allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.
Yaa ne güzel.. Hayırlı olsun.. Benim de tek yumurtam var.. Dün aradılar hareket var diye inşallah gelişir, transferim olur, tutunur, bebeğimiz olur.. Bugün babalar günü, benim canım kocam, bizim embriyomuz var ben de baba olucam diye geziyor ortalıkta.. Bizim için de dua edin lütfen :)

Kızlar crinone jel bende çok karın ağrısı yapıyor ya sizde de oluyor mu

Cok tesekkur ederim amin Allah razı olsun unutur muyum hic ya bu zorlu yolu yasamayan evlat sahibi olmak isteyip mucadele etmek ne demek bilemez omrum boyunca evlat isteyenler hep dualarimda olacak

Doğru söylüyorsun canım ama 38 yaş ve 0.2 amh olunca ümidim tükenmeye başladı
Benim amh degerim 0.03, 3. Gun embriyosu ustelik 2. Kaliteydi doktor %20 sans vermisti kendisi bile sasirdi sonuca ama dun olumlu haber almak nasip oldu nolur umitsizlige dusmeyin. Allah ol derse hersey olur. İmtihan dunyasi iste hepimiz sınanıyoruz

Bundan mı acaba ya böyle gaz sancısı gibi ama değil tuhaf bir ağrı jelden olduğunu düşündüm o yuzden
Benimde aynı şekilde gaz ağrısı gibi değil gibi
İnternetten bakıyorum doktorları dinliyorum . normal diyorlar
Ben jeli gece yatmadan kullanıyorum
Özellikle gece yatmadan yapacaksın dedi doktorum.sen gün içinde mi kullanıyorsun?

Teşekkür ederim canim. Allah size ve isteten herkese nasip etsin. Saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip olsun. Icinizi ferah tutun. Bu con onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…