- 29 Kasım 2014
- 482
- 570
- 103
- 37
Çok teşekkür ederim canimSu alabilirsin. İdrara sıkışık giriyosun transfere. Ama aşırı içmene gerek yok. Ben ilkinde çok içtim çıkınca aşırı tuvaletim gelmişti. Rahat üstünü değiştirebileceğin kıyafet giyebilirsin. Ben ilkinde pantolon giymiştim bu sefer elbiseyle gittim. Saçımı toplamak için toka aldım bide yanıma. Başka hiçbişeye ihtiyacım olmadı. Kolonya almıstım dezenfeksiyon için ama heryerde dezenfektan vardı gerek kalmadı kullanmama☺
Kesinlikle haklısın biz ne kadar rahat olursak gelicek olan meleğimizde okadar rahat eder..Ben koronadan dolayı ara vermiş oldum şimdi biranönce vakit kaybetmeden başlamak istiyorumMerhabalar
Mesajınızı yeni gördüm. Yaklaşık 2 ay var 2 transferim arasında. Bence hiç zaman kaybetmeyin. Ilk transferde ister istemez stres yapıyoruz neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Ama 2. Transfer daha rahat oluyor. Bebeklerimiz icin bizler cesur olmaliyiz
Ban de historoskopi olacağım ama doktorum bu ay transfer olmayacağını gelecek ay yapacağını söylediMerhabalar. Dondurulmuş embriyolarım var. Reglin 2.günü dr a gittim. 6 temmuz transfer günüm. Ama folik asit dışında bir şey vermedi. 1 hafta sonra histereskopi olucam. Böyle estrofemsiz olur mu?
Normal muayene gibi zaten transfer anesteziye gerek olmuyor kiKesinlikle haklısın biz ne kadar rahat olursak gelicek olan meleğimizde okadar rahat eder..Ben koronadan dolayı ara vermiş oldum şimdi biranönce vakit kaybetmeden başlamak istiyorumAramızda Transfer işlemi yapılırken anestezi alan varmı birde Bunu çok merak ediyorum
Yaa ne güzel.. Hayırlı olsun.. Benim de tek yumurtam var.. Dün aradılar hareket var diye inşallah gelişir, transferim olur, tutunur, bebeğimiz olur.. Bugün babalar günü, benim canım kocam, bizim embriyomuz var ben de baba olucam diye geziyor ortalıkta.. Bizim için de dua edin lütfen :)Kan sonucum cikti 352,5. Cok mutluyum hayal gibi.allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.
Yaptın mı tahlilSanırım pazar sabahı yapacağım artık ama pazartesiyi de bekleyebilirim bakalım sabahki durumuma göre
Cok tesekkur ederim amin Allah razı olsunYaa çok sevindim adına gerçekten, bu güzel haberler umut oluyor insana sahiden☺Sağlığıyla hayırlısıyla kucağına almak da nasip olsun.Duanda unutma hiç bizleri de olur mu, inşallah aynı sevinci bizlere de yaşamak nasip olur
Benim amh degerim 0.03, 3. Gun embriyosu ustelik 2. Kaliteydi doktor %20 sans vermisti kendisi bile sasirdi sonuca ama dun olumlu haber almak nasip oldu nolur umitsizlige dusmeyin. Allah ol derse hersey olur. İmtihan dunyasi iste hepimiz sınanıyoruzDoğru söylüyorsun canım ama 38 yaş ve 0.2 amh olunca ümidim tükenmeye başladı
Jeli sıktıktan sonra yürüyor musun? 5 dk yatıyorum sonra tam 15 dk evin içinde yürüyorum bende çok ağrı yapmadı, hafif hafif oluyor arada sadeceKızlar crinone jel bende çok karın ağrısı yapıyor ya sizde de oluyor mu
Sebebinin ne olduğunu bilmiyorum ama dün gün boyu karnım çok ağrıdıKızlar crinone jel bende çok karın ağrısı yapıyor ya sizde de oluyor mu
Bundan mı acaba ya böyle gaz sancısı gibi ama değil tuhaf bir ağrı jelden olduğunu düşündüm o yuzdenSebebinin ne olduğunu bilmiyorum ama dün gün boyu karnım çok ağrıdı
Yürüyorum kuzum ya 10 dk yatıyorum 15 dk yürüyorumJeli sıktıktan sonra yürüyor musun? 5 dk yatıyorum sonra tam 15 dk evin içinde yürüyorum bende çok ağrı yapmadı, hafif hafif oluyor arada sadece
İlaçlardan hangisi yapıyor bilmiyorum ama aşırı gaz oluyor o ağrı yapıyor bendeBundan mı acaba ya böyle gaz sancısı gibi ama değil tuhaf bir ağrı jelden olduğunu düşündüm o yuzden
Benimde aynı şekilde gaz ağrısı gibi değil gibiBundan mı acaba ya böyle gaz sancısı gibi ama değil tuhaf bir ağrı jelden olduğunu düşündüm o yuzden
Ayni dert bende de varİlaçlardan hangisi yapıyor bilmiyorum ama aşırı gaz oluyor o ağrı yapıyor bende
Ay aynen walla bende de çok gaz oluyorİlaçlardan hangisi yapıyor bilmiyorum ama aşırı gaz oluyor o ağrı yapıyor bende
Teşekkür ederim canim. Allah size ve isteten herkese nasip etsin. Saglikli sihhatli kucagimiza almak nasip olsun. Icinizi ferah tutun. Bu con onemliYaa ne güzel.. Hayırlı olsun.. Benim de tek yumurtam var.. Dün aradılar hareket var diye inşallah gelişir, transferim olur, tutunur, bebeğimiz olur.. Bugün babalar günü, benim canım kocam, bizim embriyomuz var ben de baba olucam diye geziyor ortalıkta.. Bizim için de dua edin lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?