- 29 Kasım 2014
- 482
- 570
- 103
- 37
Sabah yap dedi bana gün içinde hareket ettikçe emilsin dediBenimde aynı şekilde gaz ağrısı gibi değil gibi
İnternetten bakıyorum doktorları dinliyorum . normal diyorlar
Ben jeli gece yatmadan kullanıyorum
Özellikle gece yatmadan yapacaksın dedi doktorum.sen gün içinde mi kullanıyorsun?
Ayni dert bende de var
Gulermisin ağlarmisin bilmem de transfer anında bişey olacak diye çok korktum
Estrofem ve jel kullanıyorum galiba bunlar yapiyor
Sabah akşam kullanıyorum canım transfer hazırlığı Allah nasip ederse carsamba transferim vatBenimde aynı şekilde gaz ağrısı gibi değil gibi
İnternetten bakıyorum doktorları dinliyorum . normal diyorlar
Ben jeli gece yatmadan kullanıyorum
Özellikle gece yatmadan yapacaksın dedi doktorum.sen gün içinde mi kullanıyorsun?
Bende öyle sorunlar olmadı fakat bünyeden bünyeye fark eder sanırım çok geçmiş olsunKızlar daha tedavinin başındayım. 3 gün oldu estrofem kullanalı ama mide bulantısı ve kasık ağrım var. Daha transfer olmadan bunlar normal mi
Benimde transfer sonrası oldu soda içiyorum yemeklerin yanına. Bide kabız olmamak için kuru kayısı yemeye başladım düzenli tuvalete gidince rahatladım baya.Arkadaşlar merhaba
16 haziranda transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün feci durumdayım gaz sancısı gibi kasıklarım patlayacak şekilde inanılmaz ağrım var çok endişeliyim
Büyük abdest yapamama gibi bi ağrı
Böyle sorun yaşayan var mı
Acaba bebekler tutunamadı mı çok korkuyorum yardım edin nolur
Bende kayısı yiyorum düzenli ama yok böyle bi ağrı geçmiyorBenimde transfer sonrası oldu soda içiyorum yemeklerin yanına. Bide kabız olmamak için kuru kayısı yemeye başladım düzenli tuvalete gidince rahatladım baya.
İnşallah tutunuyordur onun ağrısıdır. İnsan sürekli belirti olsun istiyo. Benimde 3. Günüm . Belirti olması imkansız ama insan bi umut bekliyorBende kayısı yiyorum düzenli ama yok böyle bi ağrı geçmiyor
Teşekkür ederim canım
İnşallah bebeklerimizi kucağimıza alırız emeklerimiz boşa gitmezİnşallah tutunuyordur onun ağrısıdır. İnsan sürekli belirti olsun istiyo. Benimde 3. Günüm . Belirti olması imkansız ama insan bi umut bekliyor
Belki de tedirgin oldum. Teşekkür ederim hepimiz inşallahBende öyle sorunlar olmadı fakat bünyeden bünyeye fark eder sanırım çok geçmiş olsun
Emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Canım kasık ağrısı çok olmadı bende ama ilk bir hafta çok mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı bende yeni yeni geçiyor. Yan etkilerini oku zaten sık görülen yan etkilerindenmişKızlar daha tedavinin başındayım. 3 gün oldu estrofem kullanalı ama mide bulantısı ve kasık ağrım var. Daha transfer olmadan bunlar normal mi
Arkadaşlar merhaba
16 haziranda transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün feci durumdayım gaz sancısı gibi kasıklarım patlayacak şekilde inanılmaz ağrım var çok endişeliyim
Büyük abdest yapamama gibi bi ağrı
Böyle sorun yaşayan var mı
Acaba bebekler tutunamadı mı çok korkuyorum yardım edin nolur
doktorumla görüştüm progestan I keselim dedi
Sizlerde de böyle progestan kesip farklı şiyetler oldu mu kanama felan progestanı bırakmaya cesaret edemiyorum
hayirli olsun canim. donmus embriyo transferi miydi?doktorumla görüştüm progestan I keselim dedi
Sizlerde de böyle progestan kesip farklı şiyetler oldu mu kanama felan progestanı bırakmaya cesaret edemiyorum
İnşallah canım güzel haberler alırız hepimizdehayirli olsun canim. donmus embriyo transferi miydi?
İnşallah canım güzel haberler alırız hepimizde
İlk iki transferim donmuş embriyoydu
Şimdiki yani 3. Denemeyi taze tercih ettik
5 yumurta toplandı 2 si bölündü embriyo oldu. İkisinide koydurduk
Çok sevindim adınıza. Allah kucağınıza almayı nasip etsinBenim amh degerim 0.03, 3. Gun embriyosu ustelik 2. Kaliteydi doktor %20 sans vermisti kendisi bile sasirdi sonuca ama dun olumlu haber almak nasip oldu nolur umitsizlige dusmeyin. Allah ol derse hersey olur. İmtihan dunyasi iste hepimiz sınanıyoruz
Amin inşallahAmin...Insallah cok guzel ilerler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?