Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar benim transfer oldu Rabbim hayırlısı ile ol desin guzel yavrularimiz olsun cümle isteyenlere aminnn
Bu arada ben hasta bezi de götürdüm bi arkadas tavsiye etti transfer sonrasi normalde kalkiyordum dayanamayip tuvalete diğer tip bebeklerimde bunda doktor da dedi sakin kalkma bez versinler diye olur ya bilmeyen olursa yazayım dedim

Sabah akşam kullanıyorum canım transfer hazırlığı Allah nasip ederse carsamba transferim vat

Arkadaşlar merhaba
16 haziranda transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün feci durumdayım gaz sancısı gibi kasıklarım patlayacak şekilde inanılmaz ağrım var çok endişeliyim
Büyük abdest yapamama gibi bi ağrı
Böyle sorun yaşayan var mı
Acaba bebekler tutunamadı mı çok korkuyorum yardım edin nolur

Kızlar daha tedavinin başındayım. 3 gün oldu estrofem kullanalı ama mide bulantısı ve kasık ağrım var. Daha transfer olmadan bunlar normal mi

Kızlar daha tedavinin başındayım. 3 gün oldu estrofem kullanalı ama mide bulantısı ve kasık ağrım var. Daha transfer olmadan bunlar normal mi
Bende öyle sorunlar olmadı fakat bünyeden bünyeye fark eder sanırım çok geçmiş olsun
Emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

Benimde transfer sonrası oldu soda içiyorum yemeklerin yanına. Bide kabız olmamak için kuru kayısı yemeye başladım düzenli tuvalete gidince rahatladım baya.

Canım kasık ağrısı çok olmadı bende ama ilk bir hafta çok mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı bende yeni yeni geçiyor. Yan etkilerini oku zaten sık görülen yan etkilerindenmiş

doktorumla görüştüm progestan I keselim dedi
Sizlerde de böyle progestan kesip farklı şiyetler oldu mu kanama felan progestanı bırakmaya cesaret edemiyorum

hayirli olsun canim. donmus embriyo transferi miydi?
İnşallah canım güzel haberler alırız hepimizde
İlk iki transferim donmuş embriyoydu
Şimdiki yani 3. Denemeyi taze tercih ettik
5 yumurta toplandı 2 si bölündü embriyo oldu. İkisinide koydurduk

İnşallah canım güzel haberler alırız hepimizde
İlk iki transferim donmuş embriyoydu
Şimdiki yani 3. Denemeyi taze tercih ettik
5 yumurta toplandı 2 si bölündü embriyo oldu. İkisinide koydurduk

Amin...Insallah cok guzel ilerler canim

Çok sevindim adınıza. Allah kucağınıza almayı nasip etsin
kaçıncı denemenizdi ve ne gibi belirtileriniz oldu?
Benim 2.denemem, ilki tutmayınca enerjim biraz düştü maalesef. Ve aynı ilkindeki belirtileri yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…