Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Herkese merhaba

Benim tedavim adetin 3. Gunu basladi ve son kontrolumu dun oldum. İgnelerim dun bitti ve catlatma ignesinide aksam 10 da vurdum.
yarin yumurtalar toplanacak. İnsallah kalitelidir yumurtalar. Benim ilk tup bebek deneyimim. Allah isteyen herkese ve bana nasip etsin insallah heyecanli gunler basliyor artik

Heyecanımızı evlat kavuşmasıyla taçlandırsın rabbim. Güzel haberler bekliyoruz

Kızlar daha tedavinin başındayım. 3 gün oldu estrofem kullanalı ama mide bulantısı ve kasık ağrım var. Daha transfer olmadan bunlar normal mi
Estrofemi ilk kullandigimda bende cok gaz sancisi, kabizlik asiri sislinlik ve bas agrisi yapmisti ostrajen hormonu veriliyor vucuda doktorum bana olabilir demisti ama yine de bi doktoruna sor bence arkadasim

Transferde
Anestezi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü anestezi altında ısrarımızı tutamayız

Estrofemi ilk kullandigimda bende cok gaz sancisi, kabizlik asiri sislinlik ve bas agrisi yapmisti ostrajen hormonu veriliyor vucuda doktorum bana olabilir demisti ama yine de bi doktoruna sor bence arkadasim
Salı günü randevum var şikayetim devam ederse söyleyeceğim. Sağol canım

Kızlar daha tedavinin başındayım. 3 gün oldu estrofem kullanalı ama mide bulantısı ve kasık ağrım var. Daha transfer olmadan bunlar normal mi
Ben estrofeme başladığım ilk hafta benzer belirtileri yaşadım. Dahası bende yorgunluk da yapmıştı. Ama 3.kutuya başladım nispeten daha iyiyim, alışıyor galiba vücut

Anestezi yapmıyorlar transfer öncesi çünkü embriyonun doğru yere konabilmesi için su içip şişkin olmak gerekiyor. Ama çok kısa süren bir süreç, anesteziye hiç gerek yok gerçekten

Arkadaşım aynı gün transfer olmuşuz, bende dün dediğin gibiydim çok fenaydım ama bugün daha rahatım. Arada adet olacakmış gibi kasıklarımda hafif ağrı oluyor ara ara o kadar

Ben anestezi ile yaptrimadim ama benden önceki bayan anestezi ile yaptırdı

Ben anestezi ile yaptrimadim ama benden önceki bayan anestezi ile yaptırdı
Ozmn biz boşuna sıkışık giriyoruz on saniyelik bir işlem uyusmaya gerek yok bence bn o anı görmek istiyorum ultrason dan doktor gösteriyor güzel bı duygu uyumak yerine seyretmek daha güzel

Ban de historoskopi olacağım ama doktorum bu ay transfer olmayacağını gelecek ay yapacağını söylediben de sadece folik asit kullanıyorum benimki salı günü yapışacak seninki ne zaman?
Histereskopi 29 haziran. transfer 6 temmuzda. Heralde doğal siklusla transfer yapıcak. Çünkü sadece folik asit verdi.yumurta takibi yaptığındada rahmin iyi demişti.

Ozmn biz boşuna sıkışık giriyoruz on saniyelik bir işlem uyusmaya gerek yok bence bn o anı görmek istiyorum ultrason dan doktor gösteriyor güzel bı duygu uyumak yerine seyretmek daha güzel ❣
Ben stresten sanırım hiç biseye bakamadım goerimi kapayıp yattım sadece konuşulanları dinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…