Hepimizde ayni umutİnşallah tutunuyordur onun ağrısıdır. İnsan sürekli belirti olsun istiyo. Benimde 3. Günüm . Belirti olması imkansız ama insan bi umut bekliyor
Heyecanımızı evlat kavuşmasıyla taçlandırsın rabbim. Güzel haberler bekliyoruzHerkese merhaba
Benim tedavim adetin 3. Gunu basladi ve son kontrolumu dun oldum. İgnelerim dun bitti ve catlatma ignesinide aksam 10 da vurdum.
yarin yumurtalar toplanacak. İnsallah kalitelidir yumurtalar. Benim ilk tup bebek deneyimim. Allah isteyen herkese ve bana nasip etsin insallahheyecanli gunler basliyor artik
Estrofemi ilk kullandigimda bende cok gaz sancisi, kabizlik asiri sislinlik ve bas agrisi yapmistiKızlar daha tedavinin başındayım. 3 gün oldu estrofem kullanalı ama mide bulantısı ve kasık ağrım var. Daha transfer olmadan bunlar normal mi
Anestezi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü anestezi altında ısrarımızı tutamayızKesinlikle haklısın biz ne kadar rahat olursak gelicek olan meleğimizde okadar rahat eder..Ben koronadan dolayı ara vermiş oldum şimdi biranönce vakit kaybetmeden başlamak istiyorumAramızda Transfer işlemi yapılırken anestezi alan varmı birde Bunu çok merak ediyorum
AminnnnnHeyecanımızı evlat kavuşmasıyla taçlandırsın rabbim. Güzel haberler bekliyoruz
Salı günü randevum var şikayetim devam ederse söyleyeceğim. Sağol canımEstrofemi ilk kullandigimda bende cok gaz sancisi, kabizlik asiri sislinlik ve bas agrisi yapmistiostrajen hormonu veriliyor vucuda doktorum bana olabilir demisti ama yine de bi doktoruna sor bence arkadasim
Ben estrofeme başladığım ilk hafta benzer belirtileri yaşadım. Dahası bende yorgunluk da yapmıştı. Ama 3.kutuya başladım nispeten daha iyiyim, alışıyor galiba vücutKızlar daha tedavinin başındayım. 3 gün oldu estrofem kullanalı ama mide bulantısı ve kasık ağrım var. Daha transfer olmadan bunlar normal mi
Evet yorgunluk bende de varBen estrofeme başladığım ilk hafta benzer belirtileri yaşadım. Dahası bende yorgunluk da yapmıştı. Ama 3.kutuya başladım nispeten daha iyiyim, alışıyor galiba vücut
Anestezi yapmıyorlar transfer öncesi çünkü embriyonun doğru yere konabilmesi için su içip şişkin olmak gerekiyor. Ama çok kısa süren bir süreç, anesteziye hiç gerek yok gerçektenKesinlikle haklısın biz ne kadar rahat olursak gelicek olan meleğimizde okadar rahat eder..Ben koronadan dolayı ara vermiş oldum şimdi biranönce vakit kaybetmeden başlamak istiyorumAramızda Transfer işlemi yapılırken anestezi alan varmı birde Bunu çok merak ediyorum
İlk başta 2 idi sonra 4 oldu, şimdi de 3 tane alıyorum.bunca sentetik hormon aldığımıza değer inşallahEvet yorgunluk bende de vargünde kaç tane kullanıyorsun
Arkadaşım aynı gün transfer olmuşuz, bende dün dediğin gibiydim çok fenaydım ama bugün daha rahatım. Arada adet olacakmış gibi kasıklarımda hafif ağrı oluyor ara ara o kadarArkadaşlar merhaba
16 haziranda transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün feci durumdayım gaz sancısı gibi kasıklarım patlayacak şekilde inanılmaz ağrım var çok endişeliyim
Büyük abdest yapamama gibi bi ağrı
Böyle sorun yaşayan var mı
Acaba bebekler tutunamadı mı çok korkuyorum yardım edin nolur
Benim de 3 tane inşallah yaaa ilk denemem bu nasibimizde varsa görelim o günleriİlk başta 2 idi sonra 4 oldu, şimdi de 3 tane alıyorum.bunca sentetik hormon aldığımıza değer inşallah
Ben anestezi ile yaptrimadim ama benden önceki bayan anestezi ile yaptırdıKesinlikle haklısın biz ne kadar rahat olursak gelicek olan meleğimizde okadar rahat eder..Ben koronadan dolayı ara vermiş oldum şimdi biranönce vakit kaybetmeden başlamak istiyorumAramızda Transfer işlemi yapılırken anestezi alan varmı birde Bunu çok merak ediyorum
Test günüm ne zaman?doktorumla görüştüm progestan I keselim dedi
Sizlerde de böyle progestan kesip farklı şiyetler oldu mu kanama felan progestanı bırakmaya cesaret edemiyorum
Ozmn biz boşuna sıkışık giriyoruzBen anestezi ile yaptrimadim ama benden önceki bayan anestezi ile yaptırdı
Kesinlikle o ana şahit olmak lazımOzmn biz boşuna sıkışık giriyoruzon saniyelik bir işlem uyusmaya gerek yok bence bn o anı görmek istiyorum ultrason dan doktor gösteriyor güzel bı duygu uyumak yerine seyretmek daha güzel
Histereskopi 29 haziran. transfer 6 temmuzda. Heralde doğal siklusla transfer yapıcak. Çünkü sadece folik asit verdi.yumurta takibi yaptığındada rahmin iyi demişti.Ban de historoskopi olacağım ama doktorum bu ay transfer olmayacağını gelecek ay yapacağını söylediben de sadece folik asit kullanıyorum benimki salı günü yapışacak seninki ne zaman?
6 temmuz kaçıncı gününe denk geliyor.?Histereskopi 29 haziran. transfer 6 temmuzda. Heralde doğal siklusla transfer yapıcak. Çünkü sadece folik asit verdi.yumurta takibi yaptığındada rahmin iyi demişti.
Ben stresten sanırım hiç biseye bakamadım goerimi kapayıp yattım sadece konuşulanları dinledimOzmn biz boşuna sıkışık giriyoruzon saniyelik bir işlem uyusmaya gerek yok bence bn o anı görmek istiyorum ultrason dan doktor gösteriyor güzel bı duygu uyumak yerine seyretmek daha güzel ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?