- 11 Kasım 2015
- 552
- 366
- 103
- 28
Bnm ikinci deneme olacağı için sakinim o transfer anında ne olur bilememBen stresten sanırım hiç biseye bakamadım goerimi kapayıp yattım sadece konuşulanları dinledim
Ben bugün yaptım ama baya öğle vakti sıkışık değilken falan yaptım negatif çıktı. Şimdi sabah yapıcam bakalım :) benim test günüm çarşamba aslındaYaptın mı tahlil
Ben cesaret edemedim
Yarın test gunum zatn beklemeye kadar verdim
Benimde ikinciydiBnm ikinci deneme olacağı için sakinim o transfer anında ne olur bilemem
İnşallah pozitiftir baya erken yapmasın üç günde neler olur nelerBen bugün yaptım ama baya öğle vakti sıkışık değilken falan yaptım negatif çıktı. Şimdi sabah yapıcam bakalım :) benim test günüm çarşamba aslında
ayın 28 i canım senin ne zaman inşallah hayırlı haber alıcazTest günüm ne zaman?
Bu ağrılar çok fena daha önce 2 transferde böyle sorunlar yaşamamıştım ilk transferim pozitif oldu ikiz gebelik sebepsiz 2 aylık kalpleri durdu korkuyorum inşallah en hayırlısından olsunArkadaşım aynı gün transfer olmuşuz, bende dün dediğin gibiydim çok fenaydım ama bugün daha rahatım. Arada adet olacakmış gibi kasıklarımda hafif ağrı oluyor ara ara o kadar
Sabah inşallahayın 28 i canım senin ne zaman inşallah hayırlı haber alıcaz
Reglin 1.gününden itibaren sayarsak 20.gün transfer6 temmuz kaçıncı gününe denk geliyor.?
Ben anestezi ile transfer oldum iyi ki de öyle olmuşumKesinlikle haklısın biz ne kadar rahat olursak gelicek olan meleğimizde okadar rahat eder..Ben koronadan dolayı ara vermiş oldum şimdi biranönce vakit kaybetmeden başlamak istiyorumAramızda Transfer işlemi yapılırken anestezi alan varmı birde Bunu çok merak ediyorum
Ben ilk kez duydum anestezi alarak transfer olani, ağrılı mi oluyorki acabaBen anestezi ile transfer oldum iyi ki de öyle olmuşum
Ben normal muayene olurken bile rahatsız oluyorum ilk transferimde anestezi almadım çok kasıldım bacaklarımı kollarımı tutmak zorunda kaldılar baya kötüydüBen ilk kez duydum anestezi alarak transfer olani, ağrılı mi oluyorki acaba
Anladimm :) sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun insallahBen normal muayene olurken bile rahatsız oluyorum ilk transferimde anestezi almadım çok kasıldım bacaklarımı kollarımı tutmak zorunda kaldılar baya kötüydüO yüzden anestezi almayı tercih ettim zaten çok düşük doz veriyorlar bayılmayla ayılmak bir oluyor hiç zor değil diyenler var kişiden kişiye değişir
Çok teşekkür ederimK kafakarisik hayırlı olsun, sağlıkla kucagına almak nasip olsun. Çok sevindim benimde tek embriyom ve bikaç gündür ruhsal olarak dipteyim. Çok sevindim sonucuna , dualarında unutma bizide
Amin sağolun. 3 yılda tek embriyo oluşturabildik bi havuz oluşturmaya çok çalıştık ama olmadı. tek embriyo tek umut o umutta %20 idi. ama güzel haber aldık bin şükür. belirti olayına çok takılmıştım bende herkese soruyodum nasıl belirtin oldu diye, bu konuyla ilgili çok fazlada video izledim. benim ara ara kasık ağrım oluyodu, bide testten bikaç gün önce bi bel ağrısı oluştu, tam işe başladığım sıralara denk geldi bel ağrısının oluşumu ben hani evde yatmaya alıştım işe gelince belim ağrıdı diye düşündüm ama belirtide olabiliyormuş bu. yalnız izlediğim videolarda aynen şöyle diyodu ilaçların yan etkisi genellikle belirti sanılır, belirtim var diyeninki negatif olup, hiçbişey hissetmeyeninki pozitif olabilir, zaten betahcg daha çok yeni yükseldiği için bu aşamada belirti hissedilmez, hissedilen ilaçların yan etkisidir diyodu. inşallah olumlu haberini alırız sen moralli olmaya çalış. Bide hergün Meryem Suresi dinledim kızlar ben manevi olarak çok rahatlık verdiÇok sevindim adınıza. Allah kucağınıza almayı nasip etsin
kaçıncı denemenizdi ve ne gibi belirtileriniz oldu?
Benim 2.denemem, ilki tutmayınca enerjim biraz düştü maalesef. Ve aynı ilkindeki belirtileri yaşıyorum
Zayıf bir kadınsan canım.cok su icmene gerek yok bn yarım.litre içtim doktorum.dedi Allah tan zayifsin rahim ultrason da gözüküyor demişti. Çokta içme yani bnmde senin gbi üç saatlik yol.gtmem.gerkiyor.sarojo H HUMERT Merhabaa Yarın için heyecan var mı? Aslında bugüne kadar pek heyecan yapmamıştım fakat yarın transfer olacak olmam beni fena yaptı, çok heyecanlıyım. Kliniğe kacta gitmem gerekiyor bana saat vermediler bugün ararlar ya da ben ararım diye düşünüyorum. Bu aşamayı geçirmiş kardeşlerimden, ablalarımdan öneri bekliyorum. Mesela ne kadar su içmeli 1 lt yeter mi yoksa daha mı fazla? İdrara sıkışıkken karından ultrason zor olmuyor mu bu beni çok tedirgin ediyor. Sizlerin bu aşama nasıl geçti çok zorlandınız mı? Birde benim klinik şehirdışında 2 saate yakın yol sürüyor transfer sonrası sıkıntı olur mu ki? Kafamda deli sorular
Yani yinede sen bilirsinsarojo H HUMERT Merhabaa Yarın için heyecan var mı? Aslında bugüne kadar pek heyecan yapmamıştım fakat yarın transfer olacak olmam beni fena yaptı, çok heyecanlıyım. Kliniğe kacta gitmem gerekiyor bana saat vermediler bugün ararlar ya da ben ararım diye düşünüyorum. Bu aşamayı geçirmiş kardeşlerimden, ablalarımdan öneri bekliyorum. Mesela ne kadar su içmeli 1 lt yeter mi yoksa daha mı fazla? İdrara sıkışıkken karından ultrason zor olmuyor mu bu beni çok tedirgin ediyor. Sizlerin bu aşama nasıl geçti çok zorlandınız mı? Birde benim klinik şehirdışında 2 saate yakın yol sürüyor transfer sonrası sıkıntı olur mu ki? Kafamda deli sorular
Yani yinede sen bilirsiniç ama çok aşırıya gtme
60 kiloyum benZayıf bir kadınsan canım.cok su icmene gerek yok bn yarım.litre içtim doktorum.dedi Allah tan zayifsin rahim ultrason da gözüküyor demişti. Çokta içme yani bnmde senin gbi üç saatlik yol.gtmem.gerkiyor.
Benimde 2. transfer olacak inşallah bizde görürüzMerhaba arkadaşlar
Benim 10 haziranda 2. Transferim yapıldı. Çift embriyo transfer edildi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptim. Sonuç böyle cıktı. Gözlerime inanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?