- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
MaşallahKızlar günaydın 12. Değerim 490 çıktı.İnşallah katlanarak devam eder.Erken gebelik testi yapmıştım 7. Günde pozitif çıkmıştı.Rabbim herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Canım hayırlısıyla bebeğini al gel.sarojo @HUMERT Merhabaa Yarın için heyecan var mı? Aslında bugüne kadar pek heyecan yapmamıştım fakat yarın transfer olacak olmam beni fena yaptı, çok heyecanlıyım. Kliniğe kacta gitmem gerekiyor bana saat vermediler bugün ararlar ya da ben ararım diye düşünüyorum. Bu aşamayı geçirmiş kardeşlerimden, ablalarımdan öneri bekliyorum. Mesela ne kadar su içmeli 1 lt yeter mi yoksa daha mı fazla? İdrara sıkışıkken karından ultrason zor olmuyor mu bu beni çok tedirgin ediyor. Sizlerin bu aşama nasıl geçti çok zorlandınız mı? Birde benim klinik şehirdışında 2 saate yakın yol sürüyor transfer sonrası sıkıntı olur mu ki? Kafamda deli sorular
Kuzum simdi bana da haber geldi 3.gun bugün çok şükür 7 embriyom da gelişime devam ediyormuş sadece 3 tanesi orta kaliteymiş 4 tanesi iyi kaliteymiş iyi dimi bu sayı çok şükürCanım hayırlısıyla bebeğini al gel.
Ben yarım litre su içtim yeterli olmuştu. Çok içme tuvalet ihtiyacı hemen oluşmasın. Yol gitmende sorun olmaz sanırım yavaş yavaş giderdiniz eve fazla sarsılmadan. İçini ferah tut, bol bol dua et, eşinin desteği, sakinliği önemli seni telkin eder.
Amiin ya inşallahCanım hayırlısıyla bebeğini al gel.
Ben yarım litre su içtim yeterli olmuştu. Çok içme tuvalet ihtiyacı hemen oluşmasın. Yol gitmende sorun olmaz sanırım yavaş yavaş giderdiniz eve fazla sarsılmadan. İçini ferah tut, bol bol dua et, eşinin desteği, sakinliği önemli seni telkin eder.
Kan verdim canim 352 çikti[QUOTjaE="afrartis, post: 64230468, member: 997190"]
Ayyy var var
Hayırlı olsun, değerin kat kat katlansın cnm.Kızlar günaydın 12.gün Değerim 490 çıktı.İnşallah katlanarak devam eder.Erken gebelik testi yapmıştım 7. Günde pozitif çıkmıştı.Rabbim herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Çok şükür kuzum sayı çok güzel orta kalite olanlarda yavaş ilerleyip sonradan iyi kalite olanları geçip daha kaliteli olabiliyor böyle bir ihtimal de var. Bizde öyle olmuştu heran hersey olabilir masallah miniklereKuzum simdi bana da haber geldi 3.gun bugün çok şükür 7 embriyom da gelişime devam ediyormuş sadece 3 tanesi orta kaliteymiş 4 tanesi iyi kaliteymiş iyi dimi bu sayı çok şükür ☺
hayırlı olsun canımKan verdim canim 352 çikti
Üzülmeyin benimde durumlar aynı olumlu düşünerek bunları aşacağızben de az önce idrarla test yaptım, negatif çıktı. 11 haziran'da 3.gün transferiydi iki adet. moralimi düşürmeyeyim diyorum ama ister istemez düşüyor.
Sizleri gördükçe umutlanıyorumBenim amh degerim 0.03, 3. Gun embriyosu ustelik 2. Kaliteydi doktor %20 sans vermisti kendisi bile sasirdi sonuca ama dun olumlu haber almak nasip oldu nolur umitsizlige dusmeyin. Allah ol derse hersey olur. İmtihan dunyasi iste hepimiz sınanıyoruz
Bugün mü? Ayyy inşallah güzel haber ver bizeSabah inşallah
Çok tşk ederim inşallah katlanarak devam ederMaşallahRabbim sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin aynı şekilde sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah
Çok tşk ederim cnm bnm allah razı olsunHayırlı olsun, değerin kat kat katlansın cnm.
Aynen öyle bn kuzenimlede refakatçi olarak gttigimde haftaya bn gelicem demiştim çok su içme demişti zate yatırıyoruz geri kalkmak zorunda kalmassin demişti.ama sen bilirsin yinede60 kiloyum benya o zaman şey yapiyim bende az içiyim yetmezse biraz daha içerim idrara sıkışık olma durumu gerçekten aşırı tedirgin ediyor
Gözün aydın canım ❣❣❣Çok tşk ederim inşallah katlanarak devam ederRabbim herkese nasip etsin
Taze embriyo muydu yoksa dondurulmuş embriyo muydu seninkiKızlar günaydın 12.gün Değerim 490 çıktı.İnşallah katlanarak devam eder.Erken gebelik testi yapmıştım 7. Günde pozitif çıkmıştı.Rabbim herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Çok sağol cnm.İnşallah rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.Hiç kolay değil yaşadıklarımız.Birbirimize umut oluyoruz burdaGözün aydın canım ❣❣❣umut oldun bizeeee
Çift embriyo dondurulmuş cnmTaze embriyo muydu yoksa dondurulmuş embriyo muydu seninki
Yok yok içmem bende o zamanAynen öyle bn kuzenimlede refakatçi olarak gttigimde haftaya bn gelicem demiştim çok su içme demişti zate yatırıyoruz geri kalkmak zorunda kalmassin demişti.ama sen bilirsin yinede❣
Gayet iyi canım taze transfer mi olacaksın canımKuzum simdi bana da haber geldi 3.gun bugün çok şükür 7 embriyom da gelişime devam ediyormuş sadece 3 tanesi orta kaliteymiş 4 tanesi iyi kaliteymiş iyi dimi bu sayı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?