Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar günaydın 12. Değerim 490 çıktı.İnşallah katlanarak devam eder.Erken gebelik testi yapmıştım 7. Günde pozitif çıkmıştı.Rabbim herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Maşallah Rabbim sağlıklı bir hamilelik süreci nasip etsin aynı şekilde sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah

Canım hayırlısıyla bebeğini al gel.
Ben yarım litre su içtim yeterli olmuştu. Çok içme tuvalet ihtiyacı hemen oluşmasın. Yol gitmende sorun olmaz sanırım yavaş yavaş giderdiniz eve fazla sarsılmadan. İçini ferah tut, bol bol dua et, eşinin desteği, sakinliği önemli seni telkin eder.

Kuzum simdi bana da haber geldi 3.gun bugün çok şükür 7 embriyom da gelişime devam ediyormuş sadece 3 tanesi orta kaliteymiş 4 tanesi iyi kaliteymiş iyi dimi bu sayı çok şükür

Amiin ya inşallah Öneriler için çok teşekkür ederim, az su içme olayını aklımda inşallah orda bana çok iç falan demezler dediğin gibi sakin sakin geliriz eve zaten normal zamanda bile hızlı araba kullanan biri değil eşim, umarım sorun olmaz. İnşallah hayırlısı ile geçer süreç

Kızlar günaydın 12.gün Değerim 490 çıktı.İnşallah katlanarak devam eder.Erken gebelik testi yapmıştım 7. Günde pozitif çıkmıştı.Rabbim herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun, değerin kat kat katlansın cnm.

Kuzum simdi bana da haber geldi 3.gun bugün çok şükür 7 embriyom da gelişime devam ediyormuş sadece 3 tanesi orta kaliteymiş 4 tanesi iyi kaliteymiş iyi dimi bu sayı çok şükür ☺
Çok şükür kuzum sayı çok güzel orta kalite olanlarda yavaş ilerleyip sonradan iyi kalite olanları geçip daha kaliteli olabiliyor böyle bir ihtimal de var. Bizde öyle olmuştu heran hersey olabilir masallah miniklere Buyuyup gelissinler annesine can olsunlar inşallah.

60 kiloyum ben ya o zaman şey yapiyim bende az içiyim yetmezse biraz daha içerim idrara sıkışık olma durumu gerçekten aşırı tedirgin ediyor
Aynen öyle bn kuzenimlede refakatçi olarak gttigimde haftaya bn gelicem demiştim çok su içme demişti zate yatırıyoruz geri kalkmak zorunda kalmassin demişti.ama sen bilirsin yinede

Aynen öyle bn kuzenimlede refakatçi olarak gttigimde haftaya bn gelicem demiştim çok su içme demişti zate yatırıyoruz geri kalkmak zorunda kalmassin demişti.ama sen bilirsin yinede
Yok yok içmem bende o zaman normalde çok su içen biri değilim bi anda 1 lt falan yüklenirsem çok kötü şeyler olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…