Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ortak bir öneri varsa o da az su iç bunu çok iyi anladım tamam bende az içeceğim inşallah çoğu gün geçmiş kaldı 5 gün hayırlı haberler verirsin inşallah
Transferden önce ultrason ile muayene edip aıkışıklığınızı kontrol ediyorlar zaten, yeterli değil ise o sırada söylerler, hayırlısıyla olumlu sonuç alın inşallah

Transferden önce ultrason ile muayene edip aıkışıklığınızı kontrol ediyorlar zaten, yeterli değil ise o sırada söylerler, hayırlısıyla olumlu sonuç alın inşallah
Uf cidden ne sıkıntılı süreçler. İnşallah ya çok teşekkür ederim.❤ Tedavi sürecinde en çok embriyo gelişim sürecinde zorlanmıştım diğer zorlandığımsa sonuç bekleme süreci olacak galiba

Takma birşeyi ya beklemek.evet zor ama yapcak birşey yok kuzu. Bnm otuz yumosum vardı beşinci güne üç kldi. O ay okdr çok yumurta toplandık i hamile kalır kalmaz çok aşırı sancı lar çektim. Bide tek embriyok bölünmüş ikiz olmuş tu. Üstünde bir sene geçmiş. İşte demekki insan sabredebiliyor

Hadii ya Çok haklısın insan yaşadıklarını gözden geçirince buna da sabretmişim bunu da zorda olsa yasayıp bitirmişim diyor biliyorum bugünlerimizde geçecek ama zor ama kolay bir şekilde geçecek rabbim sonumuzu güzel yazmıştır inşallah

Kızlar günaydın 12.gün Değerim 490 çıktı.İnşallah katlanarak devam eder.Erken gebelik testi yapmıştım 7. Günde pozitif çıkmıştı.Rabbim herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı bir şekilde ilerleyip kucağına alman nasip olsunBaya uğurlu geldi bu başlık biçoğumuza, inşallah bizlere de öyle olur İlk başlarda bir belirti yaşamadım diye üzülmüştün, ama bak şükür sonuç güzel olmuş. Benim de transferde 5. günüm ve bende ara sıra giren kasık ağrısından başka birşey yok. O da ilaçlardan sanırım. Yerleşme kanaması diyebileceğim bir lekelenmem de olmadıherkesin olmuyormuş sanırım. Bu arada senin olmuş muydu?

Çok tşk ederim cnm bnm .İlk başlarda çok üzülmüştüm gerçekten bide daha öncesi düşükle sonuçlanınca biraz bu sefer daha stresliydim.Ama çok sevinemedim.O kadar aşama var ki önümde.2 ye katlanması kese ,kalp❣Diğerinde herkese söylemiştik olunca şimdi çok az kişiyle paylaştım.Çok korkuyorumRabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHepiniz dualarımdasınız . Ama son iki gündür.Kasıklarında bir gerilme kaşıntı gibi şeyler hissediyorum.Arada ateş basıyor.Ve ayaklarım üşüyor.Ama adet dönemim tam acaba ondanmı acaba diye de düşündüm.

Çok yumurta toplandığı için içim.hala yaraydi o transfer olmamaliydi diyorum ama şimdi ikitane embriyom var olucak bn inanıyorum çünkü rahimde bir bozukluk yok yeme içme düzenimide düzelttim herşey yolunda çok şükür. Herşey iyi olucak inşallah bn bu ay hpimizden umutluyum

Benim embriyoların birin kalitesi kötüydü cnm .Bakalım nasıl ileryecek süreç.Sakin (ben çok kalamıyorum gerçi)kalıp dinlenmek ama devamlı yatmak değil iyi geliyor.
Sürekli yatağa bağlı kalma ama beş on dakika lik yürüyüş yap evin içinde çok yorma kndini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…