- 23 Kasım 2019
- 181
- 239
- 33
- 40
Yok cnm kalmıyorum yazarken yanlış yazmışım .Devamlı yatamam zaten ben çok sıkılırım.Sürekli yatağa bağlı kalma ama beş on dakika lik yürüyüş yap evin içinde çok yorma kndini.
Anladım canım Allah razı olsun. Daha az kişiye söyleyince çok daha rahat oluyor kesinlikle, çünkü hamile kaldığında ya da kalmadığında başkasına sanki hesap vermek zorundaymışsın gibi hissediyorsun ve olmazsa bunu bi de sanki senin suçunmuş gibi anlatmaya utanmaktan korkuyorsun. İçini ferah tut, aynısını yaşayacaksın diye birşey yok.doktorun da daha temkinli yaklaşır ona göre tedbirler alınır. Şuan tutunmasıyla en büyük aşamayı geçtiğini düşün, anneliğe bize kıyasla daha yakınsın. Değerin çok iyi bence, 2 gün önce bunun yarısıymıştır, bugün katlanmış halidir öyle düşünÇok tşk ederim cnm bnm .İlk başlarda çok üzülmüştüm gerçekten bide daha öncesi düşükle sonuçlanınca biraz bu sefer daha stresliydim.Ama çok sevinemedim.O kadar aşama var ki önümde.2 ye katlanması kese ,kalp❣Diğerinde herkese söylemiştik olunca şimdi çok az kişiyle paylaştım.Çok korkuyorumRabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Hepiniz dualarımdasınız . Ama son iki gündür.Kasıklarında bir gerilme kaşıntı gibi şeyler hissediyorum.Arada ateş basıyor.Ve ayaklarım üşüyor.Ama adet dönemim tam acaba ondanmı acaba diye de düşündüm.
Benden 13 yumurta toplandı doktorum rahim eski haline gelsin ilaçlar vücudundan atılsın ve embriyonun tutunma oranı artsın diye rahim dinlendirme önermişti 2 ay. İyi ki önermiş diyorum gerçi araya virüs girdi ben 4 aydır bekliyorum ama böylesi daha iyi oldu diye düşünüyorum. Inşallah bu defa güzel haberler alırsın allahım yüzünü güldürdün inşallahÇok yumurta toplandığı için içim.hala yaraydi o transfer olmamaliydi diyorum ama şimdi ikitane embriyom var olucak bn inanıyorum çünkü rahimde bir bozukluk yok yeme içme düzenimide düzelttim herşey yolunda çok şükür. Herşey iyi olucak inşallah bn bu ay hpimizden umutluyum
Ne güzel söyledin cnm bnm allah razı olsunAnladım canım Allah razı olsun. Daha az kişiye söyleyince çok daha rahat oluyor kesinlikle, çünkü hamile kaldığında ya da kalmadığında başkasına sanki hesap vermek zorundaymışsın gibi hissediyorsun ve olmazsa bunu bi de sanki senin suçunmuş gibi anlatmaya utanmaktan korkuyorsun. İçini ferah tut, aynısını yaşayacaksın diye birşey yok.doktorun da daha temkinli yaklaşır ona göre tedbirler alınır. Şuan tutunmasıyla en büyük aşamayı geçtiğini düşün, anneliğe bize kıyasla daha yakınsın. Değerin çok iyi bence, 2 gün önce bunun yarısıymıştır, bugün katlanmış halidir öyle düşüninşallah ilerleyen haftalarda pıt pıt sesiyle merhaba der bebişin anneciğine
Aminnn inşallahNe güzel söyledin cnm bnm allah razı olsunen kısa zamanda sende de güzel haberler alalım inşallah.Kısmetse ne zaman?
İyiki.rahim dinlendirme yapmışsın cnm.bn okdr ağrı cektimki aklıma glince icim sızlıyorBenden 13 yumurta toplandı doktorum rahim eski haline gelsin ilaçlar vücudundan atılsın ve embriyonun tutunma oranı artsın diye rahim dinlendirme önermişti 2 ay. İyi ki önermiş diyorum gerçi araya virüs girdi ben 4 aydır bekliyorum ama böylesi daha iyi oldu diye düşünüyorum. Inşallah bu defa güzel haberler alırsın allahım yüzünü güldürdün inşallahbu topikte baya pozitif alan var, görünce umutlanıyorum bizde onlardan oluruz inşallah ❤
Gayet iyi değerin canım hayırlı olsunKizlar merhaba benimde test günüm carsambaydi ama ben dayanamadım kan verdim 64 çıktı sonucun sizce doktoru aramalimiyim test gununumu beklemeliyim
Kaçıncı günün bugunKizlar merhaba benimde test günüm carsambaydi ama ben dayanamadım kan verdim 64 çıktı sonucun sizce doktoru aramalimiyim test gununumu beklemeliyim
Sağol teşekkür edrrim rabbim tüm isteyenlere nasip etsinGayet iyi değerin canım hayırlı olsun ❣❣
5.gun embriyosu salı günü transfer oldum pazar günü kan verdimKaçıncı günün bugun
Kıyamam ya geçti o günler inşallah birdaha tekrarlanmaz.İyiki.rahim dinlendirme yapmışsın cnm.bn okdr ağrı cektimki aklıma glince icim sızlıyor
Oo yarın transfer olacaklar olarak 4 kişi olduk deseneBu topik uğurlu topik olmuşsarojo beni de listeye ekler mısın şans getirsin bana da yarın23 haziranda 5.gun embriyosu taze transfer olacağım. Sanırım tek embriyo transfer eder doktorum
Eveet hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah. Benim ilk denemem doktorum sabah haber verince transfer için çok heyecanlandım. Umarım herşey yolunda gider.Oo yarın transfer olacaklar olarak 4 kişi olduk deseneHayırlısı olsun inşallah
Cnm transfer gününe göre gayet iyi değerin, tebrik ederim.5.gun embriyosu salı günü transfer oldum pazar günü kan verdim
Maalesef yasin minimum 35 olmasi laizm ya da ilk 2 denemenin negatif sonuclanmasi lazim canim, istege gore yapilmiyorEveet hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah. Benim ilk denemem doktorum sabah haber verince transfer için çok heyecanlandım. Umarım herşey yolunda gider.
Senin de tekembriyo transferi değil mi, doktorumla yarın konuşsam o sırada bana da çift koyar mı acaba yaşım 28 ama şansım artsın istiyorum.
merhaba, bunun icin bi ilac var.Bana da doktorum aldirmisti , okadar iyi geldi ki her gun 1 olcek yoksa cok cekiyoruz bu progesteron yuzunden oluyor kabizlik ve gaz sancilariArkadaşlar merhaba
16 haziranda transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün feci durumdayım gaz sancısı gibi kasıklarım patlayacak şekilde inanılmaz ağrım var çok endişeliyim
Büyük abdest yapamama gibi bi ağrı
Böyle sorun yaşayan var mı
Acaba bebekler tutunamadı mı çok korkuyorum yardım edin nolur
Aa öyle mi benimde ilk denemem gerçekten heyecanda zirve yaptımEveet hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah. Benim ilk denemem doktorum sabah haber verince transfer için çok heyecanlandım. Umarım herşey yolunda gider.
Senin de tekembriyo transferi değil mi, doktorumla yarın konuşsam o sırada bana da çift koyar mı acaba yaşım 28 ama şansım artsın istiyorum.
Cabuk tuvaletin geliyorsa cok icme. Benim transferimde ordaki gorevli cok sıkısik olmalisin strese soktu ve acele ettirdi beni. 2 sürahi su getirdi. Ictim ictim midem bir de heyecandan midem bulandi istifra ettim sonra dayanamadim yaptımsarojo @HUMERT Merhabaa Yarın için heyecan var mı? Aslında bugüne kadar pek heyecan yapmamıştım fakat yarın transfer olacak olmam beni fena yaptı, çok heyecanlıyım. Kliniğe kacta gitmem gerekiyor bana saat vermediler bugün ararlar ya da ben ararım diye düşünüyorum. Bu aşamayı geçirmiş kardeşlerimden, ablalarımdan öneri bekliyorum. Mesela ne kadar su içmeli 1 lt yeter mi yoksa daha mı fazla? İdrara sıkışıkken karından ultrason zor olmuyor mu bu beni çok tedirgin ediyor. Sizlerin bu aşama nasıl geçti çok zorlandınız mı? Birde benim klinik şehirdışında 2 saate yakın yol sürüyor transfer sonrası sıkıntı olur mu ki? Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?