Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Anladım canım Allah razı olsun. Daha az kişiye söyleyince çok daha rahat oluyor kesinlikle, çünkü hamile kaldığında ya da kalmadığında başkasına sanki hesap vermek zorundaymışsın gibi hissediyorsun ve olmazsa bunu bi de sanki senin suçunmuş gibi anlatmaya utanmaktan korkuyorsun. İçini ferah tut, aynısını yaşayacaksın diye birşey yok.doktorun da daha temkinli yaklaşır ona göre tedbirler alınır. Şuan tutunmasıyla en büyük aşamayı geçtiğini düşün, anneliğe bize kıyasla daha yakınsın. Değerin çok iyi bence, 2 gün önce bunun yarısıymıştır, bugün katlanmış halidir öyle düşüninşallah ilerleyen haftalarda pıt pıt sesiyle merhaba der bebişin anneciğine

Benden 13 yumurta toplandı doktorum rahim eski haline gelsin ilaçlar vücudundan atılsın ve embriyonun tutunma oranı artsın diye rahim dinlendirme önermişti 2 ay. İyi ki önermiş diyorum gerçi araya virüs girdi ben 4 aydır bekliyorum ama böylesi daha iyi oldu diye düşünüyorum. Inşallah bu defa güzel haberler alırsın allahım yüzünü güldürdün inşallah bu topikte baya pozitif alan var, görünce umutlanıyorum bizde onlardan oluruz inşallah ❤

Ne güzel söyledin cnm bnm allah razı olsun en kısa zamanda sende de güzel haberler alalım inşallah.Kısmetse ne zaman?

Ne güzel söyledin cnm bnm allah razı olsun en kısa zamanda sende de güzel haberler alalım inşallah.Kısmetse ne zaman?
Aminnn inşallahCumartesi canım aslında ama ben bu sokağa çıkma yasağından dolayı merkeze gidemeyeceğim için testi başka yerde de yaptırmayayım diye cuma günü yaptırmayı düşünüyorum. Varsa zaten birşekilde bir değer görürüz sanırım.

İyiki.rahim dinlendirme yapmışsın cnm.bn okdr ağrı cektimki aklıma glince icim sızlıyor

Bu topik uğurlu topik olmuş sarojo beni de listeye ekler mısın şans getirsin bana da yarın23 haziranda 5.gun embriyosu taze transfer olacağım. Sanırım tek embriyo transfer eder doktorum
Oo yarın transfer olacaklar olarak 4 kişi olduk desene Hayırlısı olsun inşallah

Oo yarın transfer olacaklar olarak 4 kişi olduk desene Hayırlısı olsun inşallah
Eveet hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah. Benim ilk denemem doktorum sabah haber verince transfer için çok heyecanlandım. Umarım herşey yolunda gider.
Senin de tekembriyo transferi değil mi, doktorumla yarın konuşsam o sırada bana da çift koyar mı acaba yaşım 28 ama şansım artsın istiyorum.

Maalesef yasin minimum 35 olmasi laizm ya da ilk 2 denemenin negatif sonuclanmasi lazim canim, istege gore yapilmiyor (

merhaba, bunun icin bi ilac var.Bana da doktorum aldirmisti , okadar iyi geldi ki her gun 1 olcek yoksa cok cekiyoruz bu progesteron yuzunden oluyor kabizlik ve gaz sancilari

Aa öyle mi benimde ilk denemem gerçekten heyecanda zirve yaptım İnşallah hayırlısı ile atlatırız yarını 35 yaş altı ve ilk denemeye 2 embriyo transfer yasak bazı yerler yasağı gözardı ediyor istersen bir şansını dene ama doktorun tek uygun gördüyse o şekilde devam etmek daha doğru olur diye düşünüyorum

Cabuk tuvaletin geliyorsa cok icme. Benim transferimde ordaki gorevli cok sıkısik olmalisin strese soktu ve acele ettirdi beni. 2 sürahi su getirdi. Ictim ictim midem bir de heyecandan midem bulandi istifra ettim sonra dayanamadim yaptım sonra yine su. Cok zor gecti. Bunda sürahideki suyun yarisini caktirmadan lavaboya döktüm. Cok su icmedim. Zaten ameliyathanede beklerken heyecandan artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…