Nasipte varsa bir taneyle de olur artık bu süreç bana benim plânlarımın tamamen boş olduğunu gösterdiMaalesef yasin minimum 35 olmasi laizm ya da ilk 2 denemenin negatif sonuclanmasi lazim canim, istege gore yapilmiyor(
Evet doktor ne diyorsa öyle yaparım ısrarcı olmam canımAa öyle mi benimde ilk denemem gerçekten heyecanda zirve yaptımİnşallah hayırlısı ile atlatırız yarını 35 yaş altı ve ilk denemeye 2 embriyo transfer yasak bazı yerler yasağı gözardı ediyor istersen bir şansını dene ama doktorun tek uygun gördüyse o şekilde devam etmek daha doğru olur diye düşünüyorum
Ya affedersin hem üzüldüm hem güldüm sürahiyi dökmek iyiymişCabuk tuvaletin geliyorsa cok icme. Benim transferimde ordaki gorevli cok sıkısik olmalisin strese soktu ve acele ettirdi beni. 2 sürahi su getirdi. Ictim ictim midem bir de heyecandan midem bulandi istifra ettim sonra dayanamadim yaptımsonra yine su. Cok zor gecti. Bunda sürahideki suyun yarisini caktirmadan lavaboya döktüm. Cok su icmedim. Zaten ameliyathanede beklerken heyecandan artiyor
İşin aslı bende ikiz olsun isterdim. 2 tane koymayacaklarina göre allahım diyorum bi mucize olsunda 2ye bölünsünEvet doktor ne diyorsa öyle yaparım ısrarcı olmam canım
Hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin.Kızlar günaydın 12.gün Değerim 490 çıktı.İnşallah katlanarak devam eder.Erken gebelik testi yapmıştım 7. Günde pozitif çıkmıştı.Rabbim herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun5.gun embriyosu salı günü transfer oldum pazar günü kan verdim
hayırlı olsun canımKan verdim canim 352 çikti
Çok tşk ederim cnmHayirli olsun. Allah tamamina erdirsin.
Hayırlı olsun cnmKizlar merhaba benimde test günüm carsambaydi ama ben dayanamadım kan verdim 64 çıktı sonucun sizce doktoru aramalimiyim test gununumu beklemeliyim
Yaa neden olmasın belki bölünür iki tane olurİşin aslı bende ikiz olsun isterdim. 2 tane koymayacaklarina göre allahım diyorum bi mucize olsunda 2ye bölünsünHayal işte daha tutup tutamayacağı belli değilken ikiz olsa ne güzel olur diyorum kendi kendime
Tam bir rezillikti.Ya affedersin hem üzüldüm hem güldüm sürahiyi dökmek iyiymişama zorlandığın için üzüldüm. Evet çok çabuk gelir o yüzden bende elimden geldiğince az içeceğim ya bu konunun lafını yapmak bile wc ihtiyacı doğuruyor bende gerisini sen düşün
Cok şükür geçti ya darısı başıma inşallah bende geçti bitti derimTam bir rezillikti.cok şükür gecti bitti
Hasta bakici da tam suratsizdi. Ictikce icirdi. Cok zor olmustuYa affedersin hem üzüldüm hem güldüm sürahiyi dökmek iyiymişama zorlandığın için üzüldüm. Evet çok çabuk gelir o yüzden bende elimden geldiğince az içeceğim ya bu konunun lafını yapmak bile wc ihtiyacı doğuruyor bende gerisini sen düşün
Bruksel canimCok şükür geçti ya darısı başıma inşallah bende geçti bitti derimnerde tedavi olmuştun?
Benim embriyolardan 1 tanesi 5. Gün diğeri 6. GünYaa neden olmasın belki bölünür iki tane olursen de şansını deneyip doktora sorabilirsin yarın belki esnek davranır, koyar iki tane
Hasta bakici da tam suratsizdi. Ictikce icirdi. Cok zor olmustu
Allahım inşallah öyle insanlar denk gelmez çünkü ben bana ne derseler yapabilirim o an heyecandanBruksel canim
Ben kullanıyorum, koku farklılığı hissetmedim ama bağırsakları inanılmaz hareketlendiriyor diye düşünüyorum. Crinone jelde kullanıyorum o da progestan takviyesi. Afedersin akıntı oluyor fazlaArkadaslar , progestan igne kullanan var mi aranizda ? Lutfen kusura bakmayin , biraz acik yaziyorum cunku durum buBunun sonucunda , cok afedersiniz idrarinizin kokusunda degisiklik hissettiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?