Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Evet doktor ne diyorsa öyle yaparım ısrarcı olmam canım

Ya affedersin hem üzüldüm hem güldüm sürahiyi dökmek iyiymiş ama zorlandığın için üzüldüm. Evet çok çabuk gelir o yüzden bende elimden geldiğince az içeceğim ya bu konunun lafını yapmak bile wc ihtiyacı doğuruyor bende gerisini sen düşün

Evet doktor ne diyorsa öyle yaparım ısrarcı olmam canım
İşin aslı bende ikiz olsun isterdim. 2 tane koymayacaklarina göre allahım diyorum bi mucize olsunda 2ye bölünsün Hayal işte daha tutup tutamayacağı belli değilken ikiz olsa ne güzel olur diyorum kendi kendime

İşin aslı bende ikiz olsun isterdim. 2 tane koymayacaklarina göre allahım diyorum bi mucize olsunda 2ye bölünsün Hayal işte daha tutup tutamayacağı belli değilken ikiz olsa ne güzel olur diyorum kendi kendime
Yaa neden olmasın belki bölünür iki tane olur sen de şansını deneyip doktora sorabilirsin yarın belki esnek davranır, koyar iki tane

Tam bir rezillikti. cok şükür gecti bitti

Hasta bakici da tam suratsizdi. Ictikce icirdi. Cok zor olmustu

Arkadaslar , progestan igne kullanan var mi aranizda ? Lutfen kusura bakmayin , biraz acik yaziyorum cunku durum bu Bunun sonucunda , cok afedersiniz idrarinizin kokusunda degisiklik hissettiniz mi ?

Arkadaslar , progestan igne kullanan var mi aranizda ? Lutfen kusura bakmayin , biraz acik yaziyorum cunku durum bu Bunun sonucunda , cok afedersiniz idrarinizin kokusunda degisiklik hissettiniz mi ?
Ben kullanıyorum, koku farklılığı hissetmedim ama bağırsakları inanılmaz hareketlendiriyor diye düşünüyorum. Crinone jelde kullanıyorum o da progestan takviyesi. Afedersin akıntı oluyor fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…