- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 23
- 35
Ban de historoskopi olacağım ama doktorum bu ay transfer olmayacağını gelecek ay yapacağını söylediben de sadece folik asit kullanıyorum benimki salı günü yapışacak seninki ne zaman?
Transfer olduktan sonra ağır iş yapmamak için mi giriştin temizliğeMerhaba... Karışık duygular içindeyim. Kendimi temizliğe verdim. Su içme konusunda ben de kararsızım. İşlem sonrası 1 saat kadar lavaboya gidemeyeceğimizi düşünürsek çok yüklenmemek lazım sanırımRabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin....
Aa demek ki biri 6. Gün diğeri 5. Gün transfer olabiliyormuş bende bunu merak ediyordum. İnan bana 3. Gün 5. Gün yada 6. Günmüş muhabbetlerine hiç kafa yormaya degmez gerçekten nasip çok kaliteli olur 5. Gün olur tutunmaz 2. Gün olur orta kalite olur tutunur ki örneklerini de gördük bence kafanı bu kısma takmamaya calış. Doktorun en doğru kararı vermiştir. Strese girmemek zor ama kendini rahatlatacak şeylerle meşgul ol nacizene tavsiyem.Benim son transferimde soyle birsey oldu, beni aradilar 2 tane 5. Gun cozdurduk ama birinin kalitesini cok begenmedik eger onayiniz varsa 6. Gun den bi embriyo daha cozecegiz dediler ben de tamam dedim ve bir 5 bir 6. Gun embriyosu transfer edildi. Transfer sonrasi doktorum birinin kaitesini cok begenmedik ama sen hic buna aldirma bu isler hic belli olmuyor neler neler gorduk biz dedi.. ben de tamam dedim, bekliyoruz bakalim
Ay çok şükür ya. Benim babam da 3 ay önce covide yakalandı 1 ay entübe edildi yoğunbakımda, çok şükür iyileşti ölümden döndü. Tüp bebek kliniğinden covidle ilgili sorular soruyorlardı yakınınızda oldu mu gibisinden babamı anlattım ay azdadaha transferim yine ertelenecekti çok korkmuştumOlmaz mi hem heyecan var hem de kaygi..rabbim herkese nasip etsin insallah iyi haberler ile donmeyi... bana cumartesi Covid19 testi yapildi, transfer oncesi sarttti. onda bile stres oldum, ya belirtisi olmazsa da virus varsa diye. cok sukur negatifti. Sonra doktor aradi sali 12:30 da isleme alinacksiniz, gun icinde susuz kalmayin ve gelmeden 20 dakika once bir bardakta su icin, transfere hazir olursunuz dedi. bekliyoruz buyuk gunu
Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz bak ne güzel 1. Kalite demiş fazla araştırma strese sokuyor insanı, biliyorum elinde değil ama engel ol kendine. Tutunma şansı bile düşebilir çok stresli olursak. Ayrıca benim embriyom 5. Gün ama 1. Kalite degil. Bunu kafama takmıyorum nasibimde varsa olacak çünküBenimde 3 embriyom 6.güne geldi donduruldu. Adetimi bekliyorum bende bir kaçgüne olurum. Sonra transfer hazırlına başlıcaz inşallah. Herşeyi merak ediyor insan araştırıyorum bende araştırdıkça bişey çıkıyo. Gerçekten yoruldum. Ama Ne olur ki 6.gün embriyosu 1.kalite dedi doktorum.
Ay çok şükür ya. Benim babam da 3 ay önce covide yakalandı 1 ay entübe edildi yoğunbakımda, çok şükür iyileşti ölümden döndü. Tüp bebek kliniğinden covidle ilgili sorular soruyorlardı yakınınızda oldu mu gibisinden babamı anlattım ay azdadaha transferim yine ertelenecekti çok korkmuştumsonra bir sakınca görmediler babam taburcu olalı 2 ay olduğu için ve onunla hastayken temasta hiç bulunmadığım için. Bu arada beni arayacaklardı daha arayan olmadı saat verecekler henüz kacta gitmem gerekiyor bilmiyorum çünkü. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kuzum ❤
Ben de transfer oncesi çok heyecanlıydım biz de iki saat yol gittik canım ama transferden iki saat once bize gelin dediler yatisim oldu transferden bi saat önce su içmeye başladım bana bi litre yetti çok sıkışık olunca rahim daha rahat gözüküyormuş hoş ben fazla sıkışmıştımsarojo H HUMERT Merhabaa Yarın için heyecan var mı? Aslında bugüne kadar pek heyecan yapmamıştım fakat yarın transfer olacak olmam beni fena yaptı, çok heyecanlıyım. Kliniğe kacta gitmem gerekiyor bana saat vermediler bugün ararlar ya da ben ararım diye düşünüyorum. Bu aşamayı geçirmiş kardeşlerimden, ablalarımdan öneri bekliyorum. Mesela ne kadar su içmeli 1 lt yeter mi yoksa daha mı fazla? İdrara sıkışıkken karından ultrason zor olmuyor mu bu beni çok tedirgin ediyor. Sizlerin bu aşama nasıl geçti çok zorlandınız mı? Birde benim klinik şehirdışında 2 saate yakın yol sürüyor transfer sonrası sıkıntı olur mu ki? Kafamda deli sorular
Allah razı olsun, zor bir süreçti bizim için. 1 ay babamı hiç göremedik uyutuldu ve durumu ağırdı baya hergun hastaneden ya kötü haber gelirse diye geçirdik günleri. İşte benimde tedavim ertelenmişti nasip diyorum eğer transfer olsaydım ve babamın hastalığı ortaya çıksaydı o stresle olacağı varsa da tutmazdı o bebekcok gecmis olsun canim, allah beterinden korusun...
Çok teşekkür ederiimBen de transfer oncesi çok heyecanlıydım biz de iki saat yol gittik canım ama transferden iki saat once bize gelin dediler yatisim oldu transferden bi saat önce su içmeye başladım bana bi litre yetti çok sıkışık olunca rahim daha rahat gözüküyormuş hoş ben fazla sıkışmıştımultrasyom biraz zorladi ama fazla uzun sürmüyor şükür sonra hasta bezi kullandım iki saat hic kalkmadan yatirdilar Allah yardimcin olsun simdiden
Sivastan kayseri acibadem e gidip geldik canım aynen bi yarım saatte de biz oyaladık derken zaten doktorum bana kesinlikle kalkmak yok iki saat dedi az sıkışayım ki yatayım diye de düşünme rahmi ne kadar iyi görürlerse o kadar rahat transfer yapıyor doktorlar ben ikici tüp bebegimde o hataya düştüm doktor rahmi tam göremeyince bana sonda taktı iki dakkada suyu bastiÇok teşekkür ederiimNerede tedavi oldunuz? ben kocaeliden istanbula gidiyorum tedavi için Anlaşıldı bende 1 lt civarı içeyim o yeter diye düşünüyorum Baya uzun uzun yatırmışlar bizim merkezde o kadar yatırmıyorlar galiba
Aynen öyleTransfer olduktan sonra ağır iş yapmamak için mi giriştin temizliğebende öyle yaptımda Bakma gülüyorum ama çok tedirginim ya dediğin gibi duygular karmaşık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ne! Sonda mı ağlıcam şimdiSivastan kayseri acibadem e gidip geldik canım aynen bi yarım saatte de biz oyaladık derken zaten doktorum bana kesinlikle kalkmak yok iki saat dedi az sıkışayım ki yatayım diye de düşünme rahmi ne kadar iyi görürlerse o kadar rahat transfer yapıyor doktorlar ben ikici tüp bebegimde o hataya düştüm doktor rahmi tam göremeyince bana sonda taktı iki dakkada suyu basti
Ayagina corap götür transfer sonrası hemen giyin üşütme hasta bezini de tak
biri çıkın diyene kadar yat
İyi yapmışsın ya eline sağlık.Aynen öyleYattığım yerde işler batmasın bana Bak şimdi heyecan yaptım
Aynenn canim, artik beklemekten ve dua etmekten baska care yokAa demek ki biri 6. Gün diğeri 5. Gün transfer olabiliyormuş bende bunu merak ediyordum. İnan bana 3. Gün 5. Gün yada 6. Günmüş muhabbetlerine hiç kafa yormaya degmez gerçekten nasip çok kaliteli olur 5. Gün olur tutunmaz 2. Gün olur orta kalite olur tutunur ki örneklerini de gördük bence kafanı bu kısma takmamaya calış. Doktorun en doğru kararı vermiştir. Strese girmemek zor ama kendini rahatlatacak şeylerle meşgul ol nacizene tavsiyem.
Kesinlikle öyle. Biz elimizden geleni yaptık rabbim hayırlı ise evlat sahibi yapsın inşallah bizleriAynenn canim, artik beklemekten ve dua etmekten baska care yok❤
İnşallah seninde hayırlısıyla tutunur. Duam hepinizeAllah'ın izniyle hiçbirşey olmaz bak ne güzel 1. Kalite demiş fazla araştırma strese sokuyor insanı, biliyorum elinde değil ama engel ol kendine. Tutunma şansı bile düşebilir çok stresli olursak. Ayrıca benim embriyom 5. Gün ama 1. Kalite degil. Bunu kafama takmıyorum nasibimde varsa olacak çünkü
Allah razı olsunİnşallah seninde hayırlısıyla tutunur. Duam hepinize
Ayy İnşallahİyi yapmışsın ya eline sağlık.Uf bugünde bitti bak akşam oldu yarın bebeleri alacağızzz
Doktoruna sorabildin mi peki? Ben net bir cevap bilmiyorum bu konuyla fakat sağlık ocağındaki hemşire bana transfer olduktan sonra kahve pembe lekeler gelebilir korkma birşey olmaz demişti. Tabii yine de doktora sormalısın, belkide yerleşme kanamasıdırkizlar yaa bugun benim transferimin 5. Gunu va kahverengi lekenmem oldu bugun, bu durumu yasayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?