Allahım inşallah öyle insanlar denk gelmez çünkü ben bana ne derseler yapabilirim o an heyecandanşimdiden kendimi tembihliyorum akıllı hareket et diye
Neleri tecrübe ediyoruz allahım yaikincisinde ben oyleydim
Yaa sağlıkçı değilim ama bu süreçte okuya okuya edindiğim bilgilere göre bir embriyonun anne rahmi dışında gelişiminin son aşaması blastokist. Ama kimi embriyo 5te kimisi 6. Günde o hale ulaşabiliyor. Yanı aslinda senin bebislerin ikisi de sanırım aynı durumda. Bir daniş doktoruna olabiliri var mı diye o en iyisini bilir. Ama nasipte varsa tekler de çift olur. Allahım hayırlısını versinBenim embriyolardan 1 tanesi 5. Gün diğeri 6. Gündoktor istese bile onların ikisi aynı anda koyulmuyor galiba
Evet söylediğin doğru bende senin gibi düşünüyorum 5. Günde yeterli gelişim sağlamadığı için 6. Güne bekletilmisti o güne ulaşınca da 5. Gün olandan daha kaliteli demişlerdi. Tek farkları gelişim hızları sanırım ama 6. Gün oluşundan dolayı onu 5. Günden ayıran özellikleri muhakkak vardır. Ben şansımı denerim, bahçeci için söylüyorum daha bugüne kadar hiç bu kuralı göz ardı edip 2 embriyo koyduklarına rastlamadimYaa sağlıkçı değilim ama bu süreçte okuya okuya edindiğim bilgilere göre bir embriyonun anne rahmi dışında gelişiminin son aşaması blastokist. Ama kimi embriyo 5te kimisi 6. Günde o hale ulaşabiliyor. Yanı aslinda senin bebislerin ikisi de sanırım aynı durumda. Bir daniş doktoruna olabiliri var mı diye o en iyisini bilir. Ama nasipte varsa tekler de çift olur. Allahım hayırlısını versin
Negatif çıktı sonuçBugün mü? Ayyy inşallah güzel haber ver bize
Cok uzuldum canim benim de ilk 2 denemem negatif cikmisti seni anliyorum, uzulme dicem ama ben 2. Negatifte dagilmistim 3 gun toparlanamamistim.. hayirlisi olsun demekten baska bisi gelmiyor maalesef elimizden.. saglikli olmayacakti belki bilmiyorum ki vardir her ser de bir hayir..Negatif çıktı sonuç
Doktorum çok üzüldü çok şaşırdı çok umutluydu
Sağlık olsun ne diyelim ki
verirse bir vermezse bin hayır ...
Öyle tabi bunuda atlatırız Allah'ın izniyleCok uzuldum canim benim de ilk 2 denemem negatif cikmisti seni anliyorum, uzulme dicem ama ben 2. Negatifte dagilmistim 3 gun toparlanamamistim.. hayirlisi olsun demekten baska bisi gelmiyor maalesef elimizden.. saglikli olmayacakti belki bilmiyorum ki vardir her ser de bir hayir..
Ah yaNegatif çıktı sonuç
5.gün ila 6.gün arasında fark nedir bilen varmıBenim embriyolardan 1 tanesi 5. Gün diğeri 6. Gündoktor istese bile onların ikisi aynı anda koyulmuyor galiba
Kıyamam ya Rabbimin bir bildiği vardır canımNegatif çıktı sonuç
Net farkı bilmiyorum fakat benim 6. Gün embriyom 5. Günde olması gereken gelişimi göstermemişti ağır ilerliyordu 6. Gün gelişimini tamamladı ve ağır ilerlemesine rağmen 5. Gün embriyomdan daha kaliteli oldu. Bende o zaman önce 6yı mı transfer edeceksiniz demiştim hayır 5. Gün önceliğimiz demişlerdi5.gün ila 6.gün arasında fark nedir bilen varmıbide okuyorum 5.gün transferi 6.güne göre daha iyi sonuçlanıyormuş. İyice kafam karıştı.
Merhaba... Karışık duygular içindeyim. Kendimi temizliğe verdim. Su içme konusunda ben de kararsızım. İşlem sonrası 1 saat kadar lavaboya gidemeyeceğimizi düşünürsek çok yüklenmemek lazım sanırımsarojo H HUMERT Merhabaa Yarın için heyecan var mı? Aslında bugüne kadar pek heyecan yapmamıştım fakat yarın transfer olacak olmam beni fena yaptı, çok heyecanlıyım. Kliniğe kacta gitmem gerekiyor bana saat vermediler bugün ararlar ya da ben ararım diye düşünüyorum. Bu aşamayı geçirmiş kardeşlerimden, ablalarımdan öneri bekliyorum. Mesela ne kadar su içmeli 1 lt yeter mi yoksa daha mı fazla? İdrara sıkışıkken karından ultrason zor olmuyor mu bu beni çok tedirgin ediyor. Sizlerin bu aşama nasıl geçti çok zorlandınız mı? Birde benim klinik şehirdışında 2 saate yakın yol sürüyor transfer sonrası sıkıntı olur mu ki? Kafamda deli sorular
Benim son transferimde soyle birsey oldu, beni aradilar 2 tane 5. Gun cozdurduk ama birinin kalitesini cok begenmedik eger onayiniz varsa 6. Gun den bi embriyo daha cozecegiz dediler ben de tamam dedim ve bir 5 bir 6. Gun embriyosu transfer edildi. Transfer sonrasi doktorum birinin kaitesini cok begenmedik ama sen hic buna aldirma bu isler hic belli olmuyor neler neler gorduk biz dedi.. ben de tamam dedim, bekliyoruz bakalimNet farkı bilmiyorum fakat benim 6. Gün embriyom 5. Günde olması gereken gelişimi göstermemişti ağır ilerliyordu 6. Gün gelişimini tamamladı ve ağır ilerlemesine rağmen 5. Gün embriyomdan daha kaliteli oldu. Bende o zaman önce 6yı mı transfer edeceksiniz demiştim hayır 5. Gün önceliğimiz demişlerdi
sarojo H HUMERT Merhabaa Yarın için heyecan var mı? Aslında bugüne kadar pek heyecan yapmamıştım fakat yarın transfer olacak olmam beni fena yaptı, çok heyecanlıyım. Kliniğe kacta gitmem gerekiyor bana saat vermediler bugün ararlar ya da ben ararım diye düşünüyorum. Bu aşamayı geçirmiş kardeşlerimden, ablalarımdan öneri bekliyorum. Mesela ne kadar su içmeli 1 lt yeter mi yoksa daha mı fazla? İdrara sıkışıkken karından ultrason zor olmuyor mu bu beni çok tedirgin ediyor. Sizlerin bu aşama nasıl geçti çok zorlandınız mı? Birde benim klinik şehirdışında 2 saate yakın yol sürüyor transfer sonrası sıkıntı olur mu ki? Kafamda deli sorular
Benimde 3 embriyom 6.güne geldi donduruldu. Adetimi bekliyorum bende bir kaçgüne olurum. Sonra transfer hazırlına başlıcaz inşallah. Herşeyi merak ediyor insan araştırıyorum bende araştırdıkça bişey çıkıyo. Gerçekten yoruldum. Ama Ne olur ki 6.gün embriyosu 1.kalite dedi doktorum.Net farkı bilmiyorum fakat benim 6. Gün embriyom 5. Günde olması gereken gelişimi göstermemişti ağır ilerliyordu 6. Gün gelişimini tamamladı ve ağır ilerlemesine rağmen 5. Gün embriyomdan daha kaliteli oldu. Bende o zaman önce 6yı mı transfer edeceksiniz demiştim hayır 5. Gün önceliğimiz demişlerdi
5.gun embriyosu salı günü transfer oldum pazar günü kan verdim
Bu topik uğurlu topik olmuşsarojo beni de listeye ekler mısın şans getirsin bana da yarın23 haziranda 5.gun embriyosu taze transfer olacağım. Sanırım tek embriyo transfer eder doktorum
ekliyorum canim, hayirli olsun insallahBeni de listeye ekleyin bugün transferin 7.günündeyim çarşamba günü test günüm ben de sizler gibi pozitif görürüm inşallah ilk tedavim taze 5.gün embriyosu transfer edildi
Saol Allah razı olsunekliyorum canim, hayirli olsun insallah
Evt dondurulmuş embriyomasallah canim hayirli olsun. dondurulmus enbriyo muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?