Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim embriyolardan 1 tanesi 5. Gün diğeri 6. Gün doktor istese bile onların ikisi aynı anda koyulmuyor galiba
Yaa sağlıkçı değilim ama bu süreçte okuya okuya edindiğim bilgilere göre bir embriyonun anne rahmi dışında gelişiminin son aşaması blastokist. Ama kimi embriyo 5te kimisi 6. Günde o hale ulaşabiliyor. Yanı aslinda senin bebislerin ikisi de sanırım aynı durumda. Bir daniş doktoruna olabiliri var mı diye o en iyisini bilir. Ama nasipte varsa tekler de çift olur. Allahım hayırlısını versin

Evet söylediğin doğru bende senin gibi düşünüyorum 5. Günde yeterli gelişim sağlamadığı için 6. Güne bekletilmisti o güne ulaşınca da 5. Gün olandan daha kaliteli demişlerdi. Tek farkları gelişim hızları sanırım ama 6. Gün oluşundan dolayı onu 5. Günden ayıran özellikleri muhakkak vardır. Ben şansımı denerim, bahçeci için söylüyorum daha bugüne kadar hiç bu kuralı göz ardı edip 2 embriyo koyduklarına rastlamadim Dediğin gibi nasibimizde varsa olur tabiki. Rabbim versin yeterki❤

Negatif çıktı sonuç
Doktorum çok üzüldü çok şaşırdı çok umutluydu
Sağlık olsun ne diyelim ki
verirse bir vermezse bin hayır ...
Cok uzuldum canim benim de ilk 2 denemem negatif cikmisti seni anliyorum, uzulme dicem ama ben 2. Negatifte dagilmistim 3 gun toparlanamamistim.. hayirlisi olsun demekten baska bisi gelmiyor maalesef elimizden.. saglikli olmayacakti belki bilmiyorum ki vardir her ser de bir hayir..

Öyle tabi bunuda atlatırız Allah'ın izniyle
Zaten sürekli kötü rüyalar görüyordum
Bugünde ruyamda sabaha kdr test yaptım hep negatif cikti

Negatif çıktı sonuç
Ah ya çok üzgünüm sana üzülme diyemem üzüntünü de yaşa fakat sonra toparla kendini, herşey bitmiş değil Allah tez vakitte nasip etsin inşallah.

Negatif çıktı sonuç
Kıyamam ya Rabbimin bir bildiği vardır canım
O ol der ve olur inşallah 3. De pozitifi göreceksin dua edelim birbirimize
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sabır versin inşallah

5.gün ila 6.gün arasında fark nedir bilen varmı bide okuyorum 5.gün transferi 6.güne göre daha iyi sonuçlanıyormuş. İyice kafam karıştı.
Net farkı bilmiyorum fakat benim 6. Gün embriyom 5. Günde olması gereken gelişimi göstermemişti ağır ilerliyordu 6. Gün gelişimini tamamladı ve ağır ilerlemesine rağmen 5. Gün embriyomdan daha kaliteli oldu. Bende o zaman önce 6yı mı transfer edeceksiniz demiştim hayır 5. Gün önceliğimiz demişlerdi

Merhaba... Karışık duygular içindeyim. Kendimi temizliğe verdim. Su içme konusunda ben de kararsızım. İşlem sonrası 1 saat kadar lavaboya gidemeyeceğimizi düşünürsek çok yüklenmemek lazım sanırım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin....

Benim son transferimde soyle birsey oldu, beni aradilar 2 tane 5. Gun cozdurduk ama birinin kalitesini cok begenmedik eger onayiniz varsa 6. Gun den bi embriyo daha cozecegiz dediler ben de tamam dedim ve bir 5 bir 6. Gun embriyosu transfer edildi. Transfer sonrasi doktorum birinin kaitesini cok begenmedik ama sen hic buna aldirma bu isler hic belli olmuyor neler neler gorduk biz dedi.. ben de tamam dedim, bekliyoruz bakalim

Olmaz mi hem heyecan var hem de kaygi..rabbim herkese nasip etsin insallah iyi haberler ile donmeyi... bana cumartesi Covid19 testi yapildi, transfer oncesi sarttti. onda bile stres oldum, ya belirtisi olmazsa da virus varsa diye. cok sukur negatifti. Sonra doktor aradi sali 12:30 da isleme alinacksiniz, gun icinde susuz kalmayin ve gelmeden 20 dakika once bir bardakta su icin, transfere hazir olursunuz dedi. bekliyoruz buyuk gunu

Benimde 3 embriyom 6.güne geldi donduruldu. Adetimi bekliyorum bende bir kaçgüne olurum. Sonra transfer hazırlına başlıcaz inşallah. Herşeyi merak ediyor insan araştırıyorum bende araştırdıkça bişey çıkıyo. Gerçekten yoruldum. Ama Ne olur ki 6.gün embriyosu 1.kalite dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…