Bence yerleşme kanamasıdır(yani inşallah). Benim de 5. günüm ben de bekliyorum, olursa öyle bi lekelenmem yerleşiyor diye sevineceğim ama o da yokkizlar yaa bugun benim transferimin 5. Gunu va kahverengi lekenmem oldu bugun, bu durumu yasayan var mi?
Yok bian nedense kendimi buraya yazmis buldumDoktoruna sorabildin mi peki? Ben net bir cevap bilmiyorum bu konuyla fakat sağlık ocağındaki hemşire bana transfer olduktan sonra kahve pembe lekeler gelebilir korkma birşey olmaz demişti. Tabii yine de doktora sormalısın, belkide yerleşme kanamasıdır
Ay insallahBence yerleşme kanamasıdır(yani inşallah). Benim de 5. günüm ben de bekliyorum, olursa öyle bi lekelenmem yerleşiyor diye sevineceğim ama o da yoktest günün ne zaman?
off öyle mi diyosun bugün de negatif çıktı sabahİnşallah pozitiftir baya erken yapmasın üç günde neler olur neler
Senin ne zaman?Ay insallahBu arada kendimi bu belirtilere kaptirmayi da cok istemiyorum ne olur ne olmaz ama iste icimiz bisi diyor disimiz bisi yapiyor 30 haziran test gunum ama nasil beklicem bilmiyorum valla
Ben de yaşadım onu ama benim pembeydi. Doktoruma sordum, normal dedi :)kizlar yaa bugun benim transferimin 5. Gunu va kahverengi lekenmem oldu bugun, bu durumu yasayan var mi?
İnşallah canım benimYok bian nedense kendimi buraya yazmis buldumsimdi yazdim doktoruma da ama insallah dedigin gibidir
Ben de aynı durumdayım test günüm Çarşamba, bu sabah evde yaptım negatif çıktı. Ama hem pembe lekelenmem oldu iki defa hem de sürekli uyuyorum sinirlerim bozuldu artık kafamı kaldıramıyorum. Bunlar hem belirti hem değil insanın kafası çok karışıyor :)Ay insallahBu arada kendimi bu belirtilere kaptirmayi da cok istemiyorum ne olur ne olmaz ama iste icimiz bisi diyor disimiz bisi yapiyor 30 haziran test gunum ama nasil beklicem bilmiyorum valla
Ne! Sonda mı ağlıcam şimdiYa bu su olayının ortasını tutturmam lazım ben istiyorum ki hem rahim kolay görünsün hem yatarken zorlanmıyım çok mu şey istiyorum neyse sonda beni korkuttu, az içmiyim çokta içmiyim yarın ola hayır ola birşeyler yaparım artık çorap fikri iyiymiş çok üşüyen biriyim zaten ve tamam çıkın diyene kadar yatacağımm
Aminnn aminnnKesinlikle öyle. Biz elimizden geleni yaptık rabbim hayırlı ise evlat sahibi yapsın inşallah bizleri
Doktorla konustum simdi sorun yok takip et sadece artarsa haberim olsun dedi..Ben de yaşadım onu ama benim pembeydi. Doktoruma sordum, normal dedi :)
Ayyy insallahİnşallah canım benimBebeğin sana sarılıyordur kocaman kocaman.
Gercekten oyle bide aldigimiz hormonlarda dengemizi bozdu, insallah pozitif cikar sonucun ve belirtiler anlamini bulurBen de aynı durumdayım test günüm Çarşamba, bu sabah evde yaptım negatif çıktı. Ama hem pembe lekelenmem oldu iki defa hem de sürekli uyuyorum sinirlerim bozuldu artık kafamı kaldıramıyorum. Bunlar hem belirti hem değil insanın kafası çok karışıyor :)
İyi düşün iyi olsun canımAy insallahBu arada kendimi bu belirtilere kaptirmayi da cok istemiyorum ne olur ne olmaz ama iste icimiz bisi diyor disimiz bisi yapiyor 30 haziran test gunum ama nasil beklicem bilmiyorum valla
Senin ne zaman test gunun?Bence yerleşme kanamasıdır(yani inşallah). Benim de 5. günüm ben de bekliyorum, olursa öyle bi lekelenmem yerleşiyor diye sevineceğim ama o da yoktest günün ne zaman?
Ayy hadi bakalim insallah pozitifler havada ucussunİyi düşün iyi olsun canım27si ama ben cuma gitmeyi düşünüyorum yasaktan dolayı.
kizlar yaa bugun benim transferimin 5. Gunu va kahverengi lekenmem oldu bugun, bu durumu yasayan var mi?
Negatif cnm benim sonuçta.off öyle mi diyosun bugün de negatif çıktı sabahbakalım Çarşambaya çook az kaldı. Sen ne yaptın?
Hayırlısı olsun canımNegatif cnm benim sonuçta.
Ben öncesinde zaten yapmamıştım test
Ayın 15.de transferim yapıldı bugünde test gunumdu olmadı
Bir hafta bitiminde belli oluyorHayırlısı olsun canımniye bu kadar erkene verdiler test gününü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?