HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

burdaki tum hamileler folik asti kullaniyormu???baslamayanlar varsa hemen baslasinlar,,,ustelik vitamin kompleksleri polivitaminler,pregnazon kullanirsan dahada iyi olur...

selam kızlar vvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeee sonunda oldu bende hamileyim darısı bu yazıyı okuyan herkezin başına inşallah

ayyy ayyyy canım yaaaa şansa bak bende öylesine bakıyordum çok sevindim yaaa nasıl gelişti anlatsana çok çok maşallah sana rabbim nazardan korusunn derlerdi zaten mayıs haziran hamilelik ayıymış diyeee tedavi filan görüyormuydunuz kendiliğinden mi oluverdi
selam kızlar vvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeee sonunda oldu bende hamileyim darısı bu yazıyı okuyan herkezin başına inşallah

burdaki tum hamileler folik asti kullaniyormu???baslamayanlar varsa hemen baslasinlar,,,ustelik vitamin kompleksleri polivitaminler,pregnazon kullanirsan dahada iyi olur...

doktor bana hamilelikten önce yarım tablet verdi folik asidi. 2 ay oluyor.

hamilelikten öncede kullanılmalı diye duymuştum. doğrudur dimi?

yeni hamişler varmış oh ohh. sırayla herkez hamiş. çok bereketli bu ay.

KIZLAR...
Şuan dışardayım eve gidince daha detaylı yazacagım ama sizden ricam lütfen sakin olun.
Burası hepişmizin topiği.Ben bu topicte hiç bir zaman patronluk taslamadım.Burası benimdir diye bir tavır sergilemedim.Her zaman BİZ dedim.HEPİMİZ dedim.
Aksine ben yokken listeleri düzenleyın dedim yardım edenlere tesekkür ettim.

Minure: Sana tekrar teşekür ederim.Cok yardımcı oldun sağolasın iyi niyetle yaptın. Ama neticede burada her an bilgisayar başında olma şansımız yok herkesin bir hayatı işi gücü var. 24 saat burada olamayız.Olmadığımız dönemler içinde aksamalar olabilir.
Bu al,ksamaları göstermek tabiki incelik ama her defasında "ELİF BU NEDEN GÖZÜNDEN KAÇTI" gibi bir cümle çok hoş durmuyor.Ben buranın maaşlı çalışanı da değilim 24 saatimi burda geçirmek gibi bir zorunluluğumda yok. Her duamda sizleri dilimden düşürmezken benim hamilelik dönemimde -melek olmadığımı- vurgulaman çok kırıcı gerçekten....
Şu dönemimde bile yeni gelen hamile haberlerinde kendime sevindiğimden daha çok seviniyorum.Burda durup diğer kızlara destek olmak beni daha da mutlu ediyor.Dolayısıyla senin her aksama da ELİF NEDEN cümlelerini kurman beni de üzüyor açıkçası.Burda senden önce de çok aksama oldu.Çok zaman bazı arkadaşların gücendiği oldu ama hepsini hallettik çünkü herkes durumun farkında.Dolayısyla Herkes anlayışlı olmak zorunda.Burda paylaşım için varız birbirimizi denetlemek için değil...

İlknurcum: Hassas dönemindesin,sakin ol arkadaşım.Hepimiz ortak amaçla buradayız seni anlıyor ve hak veriyorum elbette ama Minure de sen de sakin olmalısınız.Lütfen birbirimizi kırmayalım.
Ben hepinizi arkadaş kabul ettim dost bildim.Lütfen bu topiğe nazar değdirmeyelim.

Diğer arkadaşlarında konuya hassasiyet göstermelerini taraf olmamalarını ve topiğimizin güzel sıcak ortamını bozmamalarını rica ediyorum.
Hepimizin özel-hassas dönemleri olabiliyor birbirimize karşı anlayışlı olmazsak burda olmannın bu kadar can ciğer olmamaızın hiç anlamı yok.....

Sizi seviyorum...

Oooooooo maaşaallah hamişler çoğalmış allah nazardan korusun
benimde bu ay geçti olmadı bugun itibariyle
bişey sorcam dün evde test yaptım 3 liralık testlerden ilk 10 dk çıkmadı bişey biraz zaman geçtikten sonra 3-4 saat kadar eşim ölesine bi bakınca silik bi çizgi olduğunu söledi ama testlerin ilk yarım saatte doğru sonuç verir die biliorum bugunde kırmızı hertaraf teste çıkan acaba doğrumuydu? Sadece onu merak ettim

bakalım bu topik bende de işe yarayacak mı:) batım 10 ya da 11 haziran, beni de listeye ekler misiniz?

ekliyorum tatlım Allah gönlüne göre versin inş. (11 diye yazdım garantili olsun diye 1 gün opsiyon :)

Tamamdır hayatım yoktum biliyrsun bir hafta kadardır karışıklıklar olmuş hemen düzeltiyorum kusuruma bakmayın uyarın için teşekkür

Canım benim.. Allah elini ayağını kalbini aklını sağlıklı etsin tebrik ederim. Gözün aydın olsun

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne-----------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20-----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek-----------------------> HAMİŞ

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
aysunsedat----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
nevra000-------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
cikolta------------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)

2. HAFTA GRUBU
leydim_01-----------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
sila84-----------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
18eylul---------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
evasude-------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
efsunn07------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
ffakem---------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll------------------------------> 6 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
Tülay------------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012------------------> 8 Haziran
kardelen44------------------------> 10 Haziran
41zeynep--------------------------> 10 Haziran
edbe-------------------------------> 11 Haziran
MINURE---------------------------> 11 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh----------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu----------------------------> 15 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
mania------------------------------> 24 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran
canobebek-------------------------> 27 Haziran
dilem_------------------------------> 28 Haziran
northstar---------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07-------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 9 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm

Arkadaşlar,hamile ve hamile olmak isteyen kişilerden bi ricam olucak, benim doktor sıkıntım var güvenebileceğim doktor ariyorum.İstanbul da yaşıyorum,güvendiğiniz,doğum ve kadın hastalıkları ve diğer konularda (yani sadece doğurtan değil) uzman bi doktor arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler

Canım silikte olsa çizgi varsa çok büyük ihtimalle pozitiftir ilk gün benimde öyle çıkmıştı geç döllenmelerde oyle oluyor.
Bugun gecti artık yarın sabah aç karnına ilk idrarınla idrar testini tekrarla derim.
Sabah ilk idrarda tüm üre,şeker ve hormonlar birikirmiş.Öyle dedi dayım (Eczacıdır) Bende gerçekten ertesi gün ilk idrarla yaptığımda daha da koyu çıktı test sonucu.
İnş güzel haberler ver bize

Canım ben istanbulluyum doğma büyüme ama artık istanbulda değilim evlilik dolayısıyla.
Dr. Ateş Karateke var çok uzman bir doktordur annemin doktoru. ben ist.da olsam kesin ona giderdim biraz pahalıdır vizitesi ama çok ünlü ve garantici bir doktor anneme 40 tyaşında süper bir hamilelik ve doğum yaşattı.

Prof olması lazım. Ateş KARATEKE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…