- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.301
aminn canlarımm heyecanla bekliyorum bu değerim yükselir inş değil mi
aminn canlarımm heyecanla bekliyorum bu değerim yükselir inş değil mi
canim tabiki yukselir hergunde yukelicek..onemli olan cikmasiydi oda cikti...artik kan degerim yuselicek falan dusunme sadece bebisi dusun...o suan kalemin ucu kucukluyunde...
sağ olasın kuzummm motive ettin beniii
teşekkür ederim
canim senin adetin ne zamandi???bat...
selam kızlar vvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeee sonunda oldu bende hamileyim darısı bu yazıyı okuyan herkezin başına inşallah
selam kızlar vvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeee sonunda oldu bende hamileyim darısı bu yazıyı okuyan herkezin başına inşallah
folik asit kullaniyormusun canim???kullanmadiysan hemen basla...
burdaki tum hamileler folik asti kullaniyormu???baslamayanlar varsa hemen baslasinlar,,,ustelik vitamin kompleksleri polivitaminler,pregnazon kullanirsan dahada iyi olur...
bakalım bu topik bende de işe yarayacak mı:) batım 10 ya da 11 haziran, beni de listeye ekler misiniz?
elifcim ben kırmızıları yediğimde bilgi vermiştim ama hala bilgi verilmedi ve listede hala 2 yerde mevcutum hazirana kaldı umutlar demiştim tatlımm balımbat 24 haziran yani haber verilmedi değil vereli çoookkkk oldu düzeltirsen sevinirim tatlımmm
Oooooooo maaşaallah hamişler çoğalmış allah nazardan korusun
benimde bu ay geçti olmadı bugun itibariyle
bişey sorcam dün evde test yaptım 3 liralık testlerden ilk 10 dk çıkmadı bişey biraz zaman geçtikten sonra 3-4 saat kadar eşim ölesine bi bakınca silik bi çizgi olduğunu söledi ama testlerin ilk yarım saatte doğru sonuç verir die biliorum bugunde kırmızı hertaraf teste çıkan acaba doğrumuydu? Sadece onu merak ettim
Arkadaşlar,hamile ve hamile olmak isteyen kişilerden bi ricam olucak, benim doktor sıkıntım vargüvenebileceğim doktor ariyorum.İstanbul da yaşıyorum,güvendiğiniz,doğum ve kadın hastalıkları ve diğer konularda (yani sadece doğurtan değil) uzman bi doktor arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?