HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Canim hayirli uğurlu olsunnn:) umarim sağlıcakla kucağına alırsın:) tahmini dogum tarihin nedir.Bide BAT ın kaçtı?

canım benim yeni gördüm mesajını... çok teşekkür ederim senin de hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğumunu yapıp büyütürsün bebeğini... çok sewindim yaa çok mutlu oldum bilmiyorum çok farklı bişey... en son 6 mayısta adet oldum ,2 haziran da batımdı. yani 3 gün geçti test yaptım. tahmini doğum da 10 şubat gösteriyo.. yani 4 hafta 2 günlükmüş. yani 5. haftadayım. senin nasıl?

canım keşke bende olmasını çok isterdim sizede güzel haberleri vermek isterdim ama bugun adet oldum çok üzüldüm, dünki test nie öle çıktı bilmiyorum

Canım ellimi sallasam,saçımı salllasam Ateş Karateke ye çarpıyo:) Şart oldu galiba bu doktor gitmek:) ama karşıda o bana uzak,avrupa yakasında bildiğiniz başka bi doktor varmı?teşekkürlerrr

bende istanbulda yaşıyorum hangi yakadan bakıyorsun ona göre tavsiyede bulunabilirim

Canım ellimi sallasam,saçımı salllasam Ateş Karateke ye çarpıyo:) Şart oldu galiba bu doktor gitmek:) ama karşıda o bana uzak,avrupa yakasında bildiğiniz başka bi doktor varmı?teşekkürlerrr

benim doğumumu seçil günay avcı yaptırdı memnun kaldım ama şimdi kendi yeri var ama hastaneden olsun dersen medicana bahçelievler eylem hanım diyorlar yada florancenightingale banu hanım
eylem hanıma kendim gitmiştim memnun kaldım

Canım tavsiyen için teşekkürler,peki Acıbademde, veya Memorial Şişliden bildiğin varmı?

canım keşke bende olmasını çok isterdim sizede güzel haberleri vermek isterdim ama bugun adet oldum çok üzüldüm, dünki test nie öle çıktı bilmiyorum

olsun üzülme. demekki daha zamanın var. Allah hayırlı, sağlıklı bir bebiş versin.

VE ayrica ELIFCIM...benim kizmam suki,sen bana tesekkur edip bu hepimizin topigi derken,,,diyer arkadas bana elife saygi duymadin onun topiginde liste guncelledin dedi...benim ve herkezin kalbindeki,sadece ALLAH bilir...neyse canim en iyisi bu konulari kapatmak...

Sagolasın canım,benim 17 şubat doğum,benim daha 5 gün var BAT ıma( gülme) ben 7 gün kala test yaptım orda silik çizgi çıkmıştı,bugun hemen net çift çizgiyi gördüm.Ben dün anlamıştım canım,ateşim 37,7 idi ve Miyomum var 4 cm lik o östrojenden ağrı yapmaya başlamıstı,yanı ilk hamileliğimden tecrübeliyim.Doktora da 6-7 haftalık olmadan gitmeyi planmamiyorum,geçen hamileliğimde 5 doktora gittim ve benim için çok zordu.Neyse uzattım baya,İnşallah sağlıcakla alıcaz kucağımıza:)

,

aile hekimliğine geçildiyse şehrinde, çabucak gitmen gerekiyormuş (gerçi onların başı yanıyormuşta).aşı vs bişiyler dedilerdi.

aile hekimliğine geçildiyse şehrinde, çabucak gitmen gerekiyormuş (gerçi onların başı yanıyormuşta).aşı vs bişiyler dedilerdi.

Farketmedim derim:) ama aile hekimimide çok severim,evlenirken o evraklardan ve koşuşturmadan onun sayesinde kurtulmuştum.Haftaya gider bi kan veririm o zaman.Sağolasın canım:)

Farketmedim derim:) ama aile hekimimide çok severim,evlenirken o evraklardan ve koşuşturmadan onun sayesinde kurtulmuştum.Haftaya gider bi kan veririm o zaman.Sağolasın canım:)

tabi fark etmedim seçeneğini atlamışım.

beni okadar tembihledi ki anlatamam. hem ebe hem doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…