- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.341
KIZLARRRR neguel 5 haziran ve tam 9 tane hamisss...bu cok guzel..hepinizi ALLAH korusun ve hamilelyiniz 9 ay problemsiz ve guzel gecsin...peki bebeginin cinsiyetini merak eden varmi???varsa yardimci ola bilirim,,,sata ve dogum yilina gore kromosom hesaplamasi 95% dogruluk orani var...kendi topigimde hesapladim ve birkaz yalnisi cikmakla herkezde dogru cikti hatta gecmise donuk hesaplamada dogru cikti...bir bayan 2 cocugum var cinsiyetini soylermisin dedi,bende hesaplayib 2 kiz dedim,oda haklisin 2 tane cadim var dedi...ve bunun gibi bicok bayan...yanin isteyene hesaplaya bilirim...halada kendi topigimde hamilelere hesapliyorum...merak edene ve eylenmek isteyene ultrasona kadar soyleye bilirim...
canım biz temmuza odaklanıyoruz şimdi
Gerçektenmi?????? ben tabiki isterim.nasil oluyor,yardımcı olurmusun??cok heycanlandimmm
canim sat ve dogum gunu ayi ve yilini yaz...
Vallahi SAT nedir bilmiyorumnedir????
Kuzum sat 04.05.2012
doğum günüm 26.02.1987
canim sen galiba pembe elbiseler alicaksin...KIZ...INSALLAH ultrason sonrasi haber edersin...
Vallahi SAT nedir bilmiyorumnedir????
gercektenmi sirine??? son adet tarihin ne zaman??en son ne zaman adet gordun onu ve dogum gununu,yilini yaz...
Ohhh sağolasın öğrenmis oldum,ben ingilizceden kısaltma diye olmadik uydurma şeyler tahminde etmiştim
14 mayıs son adet tarihim
01.07.1978 doğum tarihim
:) :) :) :)
Canım tavsiyen için teşekkürler,peki Acıbademde, veya Memorial Şişliden bildiğin varmı?
Canım Bakırköy de Lale Zeynep KANMAZ var, arkadaşımın doktorydu.
Çok tatlı dilli ve iletişimi çok kuvvetli bir kadın Tavsiye ederim. Ama sana uzak gelebilir Bakırköy.Yine de ara görüş derim belki muayenehanesi dışında hizmet verdiği hastane vardır...
Canım Bakırköy de Lale Zeynep KANMAZ var, arkadaşımın doktorydu.
Çok tatlı dilli ve iletişimi çok kuvvetli bir kadın Tavsiye ederim. Ama sana uzak gelebilir Bakırköy.Yine de ara görüş derim belki muayenehanesi dışında hizmet verdiği hastane vardır...
kuzum inş konya da da bildiğiniz güzel bir doktor vardır ben pek memnun değilim
Ohhh sağolasın öğrenmis oldum,ben ingilizceden kısaltma diye olmadik uydurma şeyler tahminde etmiştim
14 mayıs son adet tarihim
01.07.1978 doğum tarihim
:) :) :) :)
Kuzum yok ama hemen öğrenirim. Konyada Selçuk Üni.de kuzenim uzmanlığını yapıyor Kadın doğum üzerine.Hocalarından öğreniriz hiç dert etme
canim sanirim mayisin sonu hamile kalmissin..KIZ...eyer dollenme gecikip hazirana kalmadiysan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?