HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ben ewet normalde bu topiği misafir olarak geliyorum.. elif in durumuyla ilk yazmıştım onu okuduğumda yüreğim pırpır olmuştu gebelik var inşAllah diye ki hamile maşaAllah bu akşamda senin yazdığını okuyunca içim bir tuhaf oldu bazen insan kendini çaresiz hissettiği en büyük anlardan bir tanesi bu zaman.. içinde birşey var rahmin içinde mi dışında mı düşüncesi..insan o kadar enteresanki benimde değerim 2000 di ilk testde ben hemen bir doktoru aradım bu benden geri gider mi dedim yok gebesin dedi ne demek o geri gitmesi dedi.. ve gitti.. düşük falan olamdı kendiliğinden gittii.. değerlerim sıfırlandı vs.. yani demem o ki lutfen kimse kötü şeyleri çağırmasın.. sende çağırma uzuunn ve meşakatli bir yol deme.. uzun hayırlı ve sonunda çok çok harika güzellik olan bir yolumuz var de.. inşAllah keseni gör.. dualarla kal.. hep olumlu iyiyi düşün..

Canlarım, geceniz hayırlı olsun, uykunuz huzurlu, rüyalarınız tatlı olsun.Kalbinizdekiler yarın yaşayacaklarınız olsun.
Gözünüzü kapadığınızda kafanızı kurcalayanlar yerine gözlerinize inen tatlı mutlu rüyalar olsun.Allah hepinizin kalbinde,aklında,yanında olsun.Dualarınız kabul olsun.
Allahım hepinizi esirgesin korusun.
Sizi seviyorum.Tatlı rüyalar....

ben yine erkenden geldim ama kimsecikler yok,galiba 1 tek kelam var...he hamisler dinleniyormu??? oh oh dinlenin nasil olsa 8 ay sonra bebis sizi uyutmayacak...
ben o seyleri yasadim diye biliyorum...simdi dusunsenize 8 ay sonra esiniz ve sizin 1 parcaniz minik shobidi sizze bakip gulumseyecek,ve ailenin sayi 1 kisi daha articak..1 ay bundan once mikroskopik 1 sperm,,,8 ay sonra sana gulumseyen 1 bebek...gercektende MUCIZE...bu ALLAHIN mucizesi iste yaratilis...neyse cok konustum...
benim bu sabah azicik bel agrilarim ve cox hafifi mide bulantim var.ve yarim saatte bir idrara cikiyorum...bunlar 1 gosterge ama korunmayi birakali 2.aydada boyle olmustu,umutlanmak istemiyorum...bir fark var,,,sadece cok zir-zir oldum..her dk goz yasi...neyse 5 gunum kaldi bakata gorek...

kelam kelam kelam birseyler yokmu?????????????????????///

günaydın canım pazartesi akşam arkadışma gitmiştim onda gebelik testi varmış bulamadığımı adetin de geçtiğini söyleyince hemen getirdi hemen yaptık ama malesef negatif çıkktı. ve hala reegl olmadık olacak gibi de bi his yok içimde bu gün tekrar hastaneye gideyim diyorum ama hala kid leri gelmemişse sıcakta yürümekten çekiniyorum... bilmiyorum ya 11 gün oldu gecikmem herhalde.. bu arada hamişlerimiz çoğalmış 10. olmayı çok isterim hayırlısı artık

canim adetten tam 11 gecmis ve hala test gostermedise artik mutlaka hastaneye gitmen gerekir...bence git kan testi yaptir ,,boylede olmazki,,ALLAH korusun ya 1 sorun olursa...bence git test yaptir herseyden emin ol...insallah cikar ve onuncu hamile olursun...

1,10,50,100...guzel rakamlarya bakalim 10...kim olucak merakla bekliyoruz...
canim avatar resmini degistirdim,gorunuyormu???

inşallah canım şimdiye çoktan kan verirdimde işte hastanenin eksikliği nedeniyle veremedim. canım görünüyor resminiz çok güzel düğün foton allah ayırmasın

kıslar günaydın.
dün akşam test yapıp negatifi gördüğümde şu yazıyı kaçkere okudum 10-belki 15 her okuduğumda ağladım ya azıcık pembe çizgidemi çıkmazçok ama çok üzüldüm ama asla isyan değil sanırım ümitlenmicem desemde ister istemez ümitlenmişim (adet geçti,6 gündür kasık ağrısı var,başkada bişi yok ama sanki bu sefer oldu gibiydi yada bana öle geldi) bide üstüne gribim 3 haftadır ne yaptıysam atlatamadım işyerinde bi tane arkadaşta pat diye sen şu hastalığı bir türlü atlatamadım hamilemisin nesin,hamileler hastalığı zor atlatır deyince sanırım bende ümitlenme çok oldu.dün akşam sonucu negatif görünce bide elifin yazısını okuyunca (allah razı olsun birine ihtiyacım vardı o an) ağlaya ağlaya yatağıma gittim bi yarım saat uzanayım dedim.bir uyandım saat 23:30 allahtan eşim eve gelmemiş hemen kaltım testler ortalıkta onları çöpe atacaktım bişi beni dürttü sonra bi kez daha baktım böle kıl gibi ama belli olan bi pembe çizgi.ama aradan 3 saat geçmiş test ölmüştür artık saçmalama dedim kendi kendime ümitlenmicem dedim ve çöpe atamadım testi.anlayın yani gene ümitlendim.neyse kıslar okuduğunuz için sağolun.öpüldünüz

canım hayırlısı allahtan daha kesin bi sonuç değil seninkisi istersen kan testi yap adet gelmedikce ümidi kesmemekte haklısın bende öyleyim benim 11 gün geçti 2 gün önce test yaptım hala negatif ama hal ümitliyim ne yalan söyleyeyim çıkmadık candan umut kesilmez misali kızmızı gelmedikçe negatif fazla işe yaramıyor tabii idrardaki. bi türlü gidip kan veremedim kanda negatifi görseydim rahatlayacaktım. imkanın varsa kanda da bak derim sıkma tatlı canını

canim yazdiklarini okuyunca once uzuldum,ama sonra cok sevindim,,ya dusunsene adetinden 6 gun gecmis,,neden hemen umidini kayb ettinki??? ben sana dun yazmadimmi,bende tam 11.gun gectikten sonra test pozitif cikmisti...9.gunumde 2.cizgi zayif cikmisti ama aynen senin gibi testi bir kenara biraktim birkac saat sonra baktim o zaman cikmisti...bana kalirsa sen hamilesin,,,bugun 1 test daha yap ,,,bak 2.cizgi zayifta olsa cikicak...o zaman sevin...hatta cok sevin...zaten hormon idrara biraz gec gecer...kimin idrar testi erken gosterirse,demekki,onun dollenmesi erken olmus...umudunu kaybetme ve kos bidaha test yap...sen hamilesin...

insallah...sen doktora ne zaman gidiceksin,herhalde hastahanedeki sorun aradan kalkmistir ve sana test yapilacak...bence bugun git yaptir ve bize haber ver...

canım biraz önce hastaneyi aradım kidleriniz geldimi diye soracaktım dedim daha loboratuar açılmamış bilgi yok dediler saat 9 da tekrar arayacağım eğer geldiyse gideceğim yoksa boş boş o kadar yol sıcakta yürünmüyor. hayırlısı artık bende çatlayacağım sabırsızlıktan valla ya negatif ya pozitif bi kezin sonuç alayım da rahatlayayım yaaaaa

Tamamdır hayatım yoktum biliyrsun bir hafta kadardır karışıklıklar olmuş hemen düzeltiyorum kusuruma bakmayın uyarın için teşekkür

Canım benim.. Allah elini ayağını kalbini aklını sağlıklı etsin tebrik ederim. Gözün aydın olsun

HAMİŞLERİMİZ
ilknur_Defne-----------------------> HAMİŞ
eylulgulu--------------------------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> HAMİŞ
uzul29----------------------------> HAMİŞ
clemmm---------------------------> HAMİŞ
60gelsin---------------------------> HAMİŞ
yildizyildiz20-----------------------> HAMİŞ
pembetilki-------------------------> HAMİŞ
mavusbebek-----------------------> HAMİŞ

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
mayaiolp--------------------------> 26 Mayis Beklemedeyiz:)
kelam------------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
guldenleherdem------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
funda30--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
aysunsedat----------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
felicita_e-------------------------> 1 Haziran (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
islambol--------------------------> 1 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
nevra000-------------------------> 2 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
cikolta------------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)

2. HAFTA GRUBU
leydim_01-----------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
sila84-----------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
orkide2---------------------------> 4 Haziran Beklemedeyiz :)
18eylul---------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
evasude-------------------------> 5 Haziran Beklemedeyiz :)
efsunn07------------------------> 5 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
ffakem---------------------------> 5 Haziran
kucukpisi------------------------> 6 Haziran
ibozll------------------------------> 6 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran (Şeytan Temmuz’a kaçtı )
Tülay------------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012------------------> 8 Haziran
kardelen44------------------------> 10 Haziran
41zeynep--------------------------> 10 Haziran
edbe-------------------------------> 11 Haziran
MINURE---------------------------> 11 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
esenruh----------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
tamdabu----------------------------> 15 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
pampisim--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
xaysexx---------------------------> 18 Haziran
pkmrt-----------------------------> 18 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
mania------------------------------> 24 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran
canobebek-------------------------> 27 Haziran
dilem_------------------------------> 28 Haziran
northstar---------------------------> 30 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07-------------------------> BAT'ı belli değil

Kızlar haydi Şeytanın Bacağını TAAMM 9 yerinden kırdık, devamı gelecek; yüzümüz gülecek... Müjdelerinizi bekliyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…