- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.461
Canım cok gecmis olsun zor biliyorum yaşayan anlar bende ilk bebeğimi 4. Ayında kaybettim rahimagzi yetersizliğinden doktor disgebelikten olabilir deyince ister istemez acaba diyorsunuz hersey yolunda giderse 3. Ayda dikiş attircam uzun ve mesakatli bı yolumuz var Allah yardımcımız olsun
5 yaşında kızım var sende mi ikinciyi istiyorsun
kelam kelam kelam birseyler yokmu?????????????????????///
günaydın canım pazartesi akşam arkadışma gitmiştim onda gebelik testi varmış bulamadığımı adetin de geçtiğini söyleyince hemen getirdi hemen yaptık ama malesef negatif çıkktı. ve hala reegl olmadık olacak gibi de bi his yok içimde bu gün tekrar hastaneye gideyim diyorum ama hala kid leri gelmemişse sıcakta yürümekten çekiniyorum... bilmiyorum ya 11 gün oldu gecikmem herhalde.. bu arada hamişlerimiz çoğalmış 10. olmayı çok isterim hayırlısı artık
canim adetten tam 11 gecmis ve hala test gostermedise artik mutlaka hastaneye gitmen gerekir...bence git kan testi yaptir ,,boylede olmazki,,ALLAH korusun ya 1 sorun olursa...bence git test yaptir herseyden emin ol...insallah cikar ve onuncu hamile olursun...
1,10,50,100...guzel rakamlarya bakalim 10...kim olucak merakla bekliyoruz...
canim avatar resmini degistirdim,gorunuyormu???
inşallah canım şimdiye çoktan kan verirdimde işte hastanenin eksikliği nedeniyle veremedim. canım görünüyor resminiz çok güzel düğün foton allah ayırmasın
cok sagol canim.ama duyun fotorafini degistirdim,,,bunu tercih etdim...
ben yazana kadar değiştirmişsinbu da çok hoş ileri de inşallah aranızda bi de ufaklık olur...
amin canim.insallah...yasasaydi martta dogucak ve aramizda olcakti....neyse ileriye bakalim...
Biliyorum ben sana ne kadar üzülme desemde faydası yok insan elbette buruluyo ama en azından dua etki,sağlıklı bir kadınsın.Demekki kısmeti bu aydan değilmiş.İnşallah bu ay çok daha sağlıklı çalışırsınız ve inşallah bir dahaki ay senin ayın olur Asyam.
Yine de bekle bakalım bu testlerin Negatiflerinde yanılma payı çok oluyor.Yani olanı yokmuş gibi gösterdiği çok.
Biraz sabret yine de çok ümitlenme ama birkaç gün daha bekle.
Olmazsan kana gidersin.
Allah büyük kuzum, inşallah seninde saatin zamanın yazılıdır alnında stres yapma.seni seviyorum
kısmet canım inşallah yerini dolduracak bebişin tez zaman da gelir
kıslar günaydın.
dün akşam test yapıp negatifi gördüğümde şu yazıyı kaçkere okudum 10-belki 15 her okuduğumda ağladım ya azıcık pembe çizgidemi çıkmazçok ama çok üzüldüm ama asla isyan değil sanırım ümitlenmicem desemde ister istemez ümitlenmişim (adet geçti,6 gündür kasık ağrısı var,başkada bişi yok ama sanki bu sefer oldu gibiydi yada bana öle geldi) bide üstüne gribim 3 haftadır ne yaptıysam atlatamadım işyerinde bi tane arkadaşta pat diye sen şu hastalığı bir türlü atlatamadım hamilemisin nesin,hamileler hastalığı zor atlatır deyince sanırım bende ümitlenme çok oldu.dün akşam sonucu negatif görünce bide elifin yazısını okuyunca (allah razı olsun birine ihtiyacım vardı o an) ağlaya ağlaya yatağıma gittim bi yarım saat uzanayım dedim.bir uyandım saat 23:30 allahtan eşim eve gelmemiş hemen kaltım testler ortalıkta onları çöpe atacaktım bişi beni dürttü sonra bi kez daha baktım böle kıl gibi ama belli olan bi pembe çizgi.ama aradan 3 saat geçmiş test ölmüştür artık saçmalama dedim kendi kendime ümitlenmicem dedim ve çöpe atamadım testi.anlayın yani gene ümitlendim.neyse kıslar okuduğunuz için sağolun.öpüldünüz
kıslar günaydın.
dün akşam test yapıp negatifi gördüğümde şu yazıyı kaçkere okudum 10-belki 15 her okuduğumda ağladım ya azıcık pembe çizgidemi çıkmazçok ama çok üzüldüm ama asla isyan değil sanırım ümitlenmicem desemde ister istemez ümitlenmişim (adet geçti,6 gündür kasık ağrısı var,başkada bişi yok ama sanki bu sefer oldu gibiydi yada bana öle geldi) bide üstüne gribim 3 haftadır ne yaptıysam atlatamadım işyerinde bi tane arkadaşta pat diye sen şu hastalığı bir türlü atlatamadım hamilemisin nesin,hamileler hastalığı zor atlatır deyince sanırım bende ümitlenme çok oldu.dün akşam sonucu negatif görünce bide elifin yazısını okuyunca (allah razı olsun birine ihtiyacım vardı o an) ağlaya ağlaya yatağıma gittim bi yarım saat uzanayım dedim.bir uyandım saat 23:30 allahtan eşim eve gelmemiş hemen kaltım testler ortalıkta onları çöpe atacaktım bişi beni dürttü sonra bi kez daha baktım böle kıl gibi ama belli olan bi pembe çizgi.ama aradan 3 saat geçmiş test ölmüştür artık saçmalama dedim kendi kendime ümitlenmicem dedim ve çöpe atamadım testi.anlayın yani gene ümitlendim.neyse kıslar okuduğunuz için sağolun.öpüldünüz
insallah...sen doktora ne zaman gidiceksin,herhalde hastahanedeki sorun aradan kalkmistir ve sana test yapilacak...bence bugun git yaptir ve bize haber ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?