HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

kuzum inş konya da da bildiğiniz güzel bir doktor vardır ben pek memnun değilim

canım şu an kime gidiyorsun bilmiyorum ama ben hospitalde tüline gidiyordum vazcaydım memnun kalmadım,
kk'da birkaç başlık var ben oralardan okuduklarımdan başkentte emel ebru hanıma gittim, çok beğendim zaten başkent de çok temiz bir hastane tavsiye ederim diğer doktorlarını da övmüşler oranın.

bir de hep ali acarı överler ama ben ona karşı da önyargılıyım, özel muayenehanesinde bile 2 3 saat beklenebiliyormuş, bugün işyerinden bir arkadaş da pisti dedi muayenehanesi.

hamiş kızlar. bebek denemeleriniz nasıldı. gün aşırı mı denediniz. hamile kalmak için neler yaptınız. ben de kalmak istiyorum artık bu ay.inşallah bu topik bana da uğurlu gelir

Canım ben hiç gün aşırı çalışmadım.
Adetim bittikten sonra hemen çalışmaya başladık, hiç ara vermedik. Hergece çalışma yaptık aralıksız. Eşim boşaldıktan sonra ben bir süre ayağımı dikip 40 dk. kadar yattım. Ama yatamadığımda oldu.
Hesaplarıma göre tam yumurtlama günümde hamile kalmışım canım. Ama gün aşırı diye bir sistem uygulamadık. Adet dönemi biter bitmez BAT'Ima 10 gün kalaya kadar her gün çalışma yaptık

ayyy süper yaa 9 olduuuuuu hepinizin bebişleri hayırlı olsun kızlar çoook sevindim darısı listenin geri kalanına inşş...

geçen ay nerdeyse her gün oldu ama hamile kalamdım o yüzden sordum gün aşırı olunca farkeder mi acaba diye...

o da öyle dedi bn mırın kırın edince. ben strese gir istemiyom dedi ama ne biliim biz bu kadar istkliyken onda da bi hareket istyoz

hamişler çoğalmış herkese hayırlı olsun diyorum Allah devamnıı nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın bizede dua etmeyi unutmayın:)) darısı başımıza :))

kıslar maalesef yokneyse kısmet değilmiş demekki bu ay.önümüzdeki aylara bakcaz artık.ama insan üzülmicem desede üzülüyo

canım idrar çok kesin değil ama yoksa da sıkma canını en doğru anı bekliyordur bebişin.

bende ikinciyi isteyenlerdenim ilk ay denememiz kırmızı kartla sonuçlandı
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

merhaba, dış gebelikde kan değerleri 2 kat olarak artmıyor.. sizin daha önce bir kan değeriniz var mı her lekelenme dış gebelik olucak diye birşey yok kimi gebeliklerde gebelik boyunca lekelenme olabiliyor burda önemli olan kan değerlerinin nasıl arttığı

Canim 1haftada 3 kere kan verdim artışlarım normal diyor doktor cuma gunü keseyi görmek icin gidicem inşallah görürüm

Canim 1haftada 3 kere kan verdim artışlarım normal diyor doktor cuma gunü keseyi görmek icin gidicem inşallah görürüm

ee o zaman hiiç korkma Allah ın izniyle hiç birşey çıkmaz hastalık falan.. ben dış gebelik yaşadım değer maalesef 2 katı artmıyor.. o yüzden sen hiç endişelenme.. sonrasında da ben düşük yaptım onda da lekelenmelerim oldu ama benim dğerde düşüktü doktor düşük yapıyorsun dedi ve düşük oldu maalesef.. senin değerin de yüksek o yüzden rahmin temizleniyordur.. Allah ın izniyle inşAllah keseyi görüceksin hiç başka şeyleri düşünüp kendinede bebeğinede eziyet yapma.. en önemliside stres yapma.. Allah ın izniyle herşey inşAllah gönlüne göre olsun..

çok teşekkür ederim:))

Canım cok gecmis olsun zor biliyorum yaşayan anlar bende ilk bebeğimi 4. Ayında kaybettim rahimagzi yetersizliğinden doktor disgebelikten olabilir deyince ister istemez acaba diyorsunuz hersey yolunda giderse 3. Ayda dikiş attircam uzun ve mesakatli bı yolumuz var Allah yardımcımız olsun

bende d benzer şeyler var ama önceki aylarda da bu belirtilerim ouyordu, yine de umutluyum. şu cinsiyet öğrenme metodunu geçmişe dayalı test edebilir miyiz? benim önceki gebeliğimde satım 20.06.2010du, doğum tarihim 14.06.1986. cinsiyet ne çıar bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…