- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.481
canim yazdiklarini okuyunca once uzuldum,ama sonra cok sevindim,,ya dusunsene adetinden 6 gun gecmis,,neden hemen umidini kayb ettinki??? ben sana dun yazmadimmi,bende tam 11.gun gectikten sonra test pozitif cikmisti...9.gunumde 2.cizgi zayif cikmisti ama aynen senin gibi testi bir kenara biraktim birkac saat sonra baktim o zaman cikmisti...bana kalirsa sen hamilesin,,,bugun 1 test daha yap ,,,bak 2.cizgi zayifta olsa cikicak...o zaman sevin...hatta cok sevin...zaten hormon idrara biraz gec gecer...kimin idrar testi erken gosterirse,demekki,onun dollenmesi erken olmus...umudunu kaybetme ve kos bidaha test yap...sen hamilesin...
şu yazdıklarının çıkmasını çok isterim hemde çok.ama allahtan hakkımda hayırlısıysa olsun bakalım.olmadı belki bugün gider kanda baktırır sonrada negatifse kırmızıları beklerim.herşey allahtan verende o vermeyende.
gunaydin herkeseşu yazdıklarının çıkmasını çok isterim hemde çok.ama allahtan hakkımda hayırlısıysa olsun bakalım.olmadı belki bugün gider kanda baktırır sonrada negatifse kırmızıları beklerim.herşey allahtan verende o vermeyende.
sila 84 ve cikolata...sizlerden bir haber varmi??? ne yaptiniz???
[/B]
benden henüz bir haber yok. ne gelen ne de giden.. beklemelerdeyim..
bı dokuz hamıle daha eklensın hadı arkadaslarr
kıslar günaydın.
dün akşam test yapıp negatifi gördüğümde şu yazıyı kaçkere okudum 10-belki 15 her okuduğumda ağladım ya azıcık pembe çizgidemi çıkmazçok ama çok üzüldüm ama asla isyan değil sanırım ümitlenmicem desemde ister istemez ümitlenmişim (adet geçti,6 gündür kasık ağrısı var,başkada bişi yok ama sanki bu sefer oldu gibiydi yada bana öle geldi) bide üstüne gribim 3 haftadır ne yaptıysam atlatamadım işyerinde bi tane arkadaşta pat diye sen şu hastalığı bir türlü atlatamadım hamilemisin nesin,hamileler hastalığı zor atlatır deyince sanırım bende ümitlenme çok oldu.dün akşam sonucu negatif görünce bide elifin yazısını okuyunca (allah razı olsun birine ihtiyacım vardı o an) ağlaya ağlaya yatağıma gittim bi yarım saat uzanayım dedim.bir uyandım saat 23:30 allahtan eşim eve gelmemiş hemen kaltım testler ortalıkta onları çöpe atacaktım bişi beni dürttü sonra bi kez daha baktım böle kıl gibi ama belli olan bi pembe çizgi.ama aradan 3 saat geçmiş test ölmüştür artık saçmalama dedim kendi kendime ümitlenmicem dedim ve çöpe atamadım testi.anlayın yani gene ümitlendim.neyse kıslar okuduğunuz için sağolun.öpüldünüz
yok 9 dokuz hamılemız var batı gecen dokuz arkadasımız daha var onlarda mutlu haberı verırlerse 18 olcak Allahın ıznıyle
orkıde hastalanmıstı sanırım yalnıs hatırlamıyorsam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?