- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.961
yapacakmısın test. ben cesaret edemiyorum. aslında bir arkadaşın dediği gibi olmassa stres biter ve kırmızılar gelir. yoksa dahada gecikir durur. ee nolcak bu halimiz
benim de adetime 3 gün varken yaptığım test silik çıkmıştı hamileydim. bence sen de hamilesin:) hayırlı bir hamilelik dönemi dilerim:)) batımız aynı var mı sende belirti??
canim durmadan tualete gidiyorum,asiri duygusallik,2-3gun once goguslerim sertlesti cok acidi ama gecti,mide abahlari mide bulantisi...
canim durmadan tualete gidiyorum,asiri duygusallik,2-3gun once goguslerim sertlesti cok acidi ama gecti,mide abahlari mide bulantisi...
Olmayacaksın merak etme.. Çağırma şu BAT'ı. Dün sen bana ne dedin, iyi düşün mercimek için dedin.
Sende şimdi senin susam için iyi düşün iyi olsun annesi çok yorma kendini
Lilililliliiliiiii Höy höY!
münire tebrik ederim.allah sağlıkla kavuştursun canım
maşallah bu topik boş geçmiyor hiçbir gün allah nazarlardan saklasın
bacağında ağrı oluyor mu?? ya ben 15 aydır hamile kalamadım, bu topikte seninle de batımız aynı olunca hep dedim ki bakalım eğer minure hamile kalırsa ben de bu ay hamileyim demek olsun:) şimdi merakla bekliyorum, ama eşim kan testi yaptırmama izin vermiyor
haklisin canim pozitif dusunup pozitiv yasayalim..SUSAM AZERICE NE BILIYORMUSUN?>?? KÜNCÜT...
canım ayynı belirtiler bende de vardı.. göğüslerimin özellikle uçlarına dokunamıyodum bile hala öyle.. sutyen zaten takamıyorum evde pijamam değse acıyo... asırı duygusallık bende de vardı.. henüz bulantım yok
akıntın var mı??
canım ayynı belirtiler bende de vardı.. göğüslerimin özellikle uçlarına dokunamıyodum bile hala öyle.. sutyen zaten takamıyorum evde pijamam değse acıyo... asırı duygusallık bende de vardı.. henüz bulantım yok
akıntın var mı??
benimde çok feci. işte atasım geliyor. ama yinede belli olmas dimi umutlanmıyayım.
gelenler olmassa akşam eve giderken testi alıp giderim eve. cesaret edersem tabi.
hamişler siz böle yazınca biz bekleyenlerde de kendimize pay çıkartıyoruz dimi.
Bende mide bulantsı falan yok. Göğüslerimde daha yeni yeni BAT'ım geldiği zaman sertleşip hassaslaşmaya başladı. Yani 3-4 gündür var bir hassasiyet.Ama özellikle uçlarına değemiyorum bile. Duş alırken su değdiğinde bile canımı yakıyor.
Ama mide bulantısı sıfırBenim çocuk iştahlı olacak zaar...
kızlar adet gününden önce test yapsanda cıkıyomu mesela adet gunune 1 hafta var ama şüphelisin yapsan çıkıyomu?
kızlar adet gününden önce test yapsanda cıkıyomu mesela adet gunune 1 hafta var ama şüphelisin yapsan çıkıyomu?
kanda kesin çıkarmışta, idrar garanti değil diyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?