HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

yapacakmısın test. ben cesaret edemiyorum. aslında bir arkadaşın dediği gibi olmassa stres biter ve kırmızılar gelir. yoksa dahada gecikir durur. ee nolcak bu halimiz

taam söz veriyorum aksam saat 7 ye kadar olmassam eğer yapacam test ve sonuc ne cıkarsa cıksın becerebilirsem resimlicem anlaştık sen ne zaman yapcan bakem

4 yıllık evliyim bebiş için ilaca başladım bu ay. adetin 5. günü serophene kullanmaya başladım. p.tesi günü kontrolum var bakalım durumlar nasıl çok merak ediyorum. polikistik over var bu arada.

münire tebrik ederim.allah sağlıkla kavuştursun canım
maşallah bu topik boş geçmiyor hiçbir gün allah nazarlardan saklasın

canim durmadan tualete gidiyorum,asiri duygusallik,2-3gun once goguslerim sertlesti cok acidi ama gecti,mide abahlari mide bulantisi...

Bende mide bulantsı falan yok. Göğüslerimde daha yeni yeni BAT'ım geldiği zaman sertleşip hassaslaşmaya başladı. Yani 3-4 gündür var bir hassasiyet.Ama özellikle uçlarına değemiyorum bile. Duş alırken su değdiğinde bile canımı yakıyor.
Ama mide bulantısı sıfır Benim çocuk iştahlı olacak zaar...

haklisin canim pozitif dusunup pozitiv yasayalim..SUSAM AZERICE NE BILIYORMUSUN?>?? KÜNCÜT...

münireciiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm canıııımmmmm tebriiik ederiiiimmm :)) sen gayet de hamilesin canım benim yaaa :))) adetten önce yaptığın için silik çıkmıştır... gününden bir gün sonra yap bi tane daha epey netleşecektir.... ben gecikmenin 3. günü yaptım çok koyu çıktı mesela.... şüphen olmasın... gebe olmasan bırak o kadar pembeliği hiçbirşey çıkmaz. ışığa tutsan bile göremezsin...

ayrıcaaa doğum günün de kutlu mutlu olsunnn veeeee en sağlıklısından bir de bebişli olsuuunnnn

kızlar adet gününden önce test yapsanda cıkıyomu mesela adet gunune 1 hafta var ama şüphelisin yapsan çıkıyomu?

ben kilo almaktan çok korkuyorum.. Allahtan mide bulantısı yok simdilik... ama 2 hafta sonra falan başlarmış ablamın söylemesine göre... sabah eşime çok karnım ağrıyo dedim bebeği yaparken oram ağrıyo buram ağrıyo demiyodun ama diyo ay dedim bebeğim sağlıklı olsun da ben kıvranmaya razıyım dedim sarıldı bana sen anne mi oldun bakiiim diyo :)) çok duygulandım ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…