- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.981
kanda kesin çıkarmışta, idrar garanti değil diyolar...
canım ben şimdi yaptım bişi çıkmadı walla bir hafta var boşuna uğraşma günün bekle en iyisi
çok silikte olsa herhalde çıkarrr o zaman
kızlar adet gününden önce test yapsanda cıkıyomu mesela adet gunune 1 hafta var ama şüphelisin yapsan çıkıyomu?
dün ebeye danışmaya gittiğimde idrar tahlili yapmıyalım 7-10 gün geçsin öle, çıkmaz şimdi dedi. çıkmazsa üzülürsün bu sefer. bak benim günümden 1 gün geçti ama çıkmassa üzülürüm die cesaret edemiyorum.
Günün geçtiyse büyük olasılıkla çıkar hayatım. Ama yinede riske atma psikolojini bekle bir gün daha.Yarın da gelmezse yap testi.Ne olur ne olmaz, kendine dikkat etmiyosun test sonucunu görmeden,şaka gibi geliyo
Günün geçtiyse büyük olasılıkla çıkar hayatım. Ama yinede riske atma psikolojini bekle bir gün daha.Yarın da gelmezse yap testi.Ne olur ne olmaz, kendine dikkat etmiyosun test sonucunu görmeden,şaka gibi geliyo
bugün doktora gittim tekrar kan testi yaptı 105 çıktı doktorda düşük labilir dikkat et haftaya bidaha gel dedi yani diger bebegimde de böyle olmuştu bu bebegimide kaybedecegim gibi geliyor morelim çok bozuldu ya bu arada münirecim tebrik ederim dogum gününde kutlu olsun.
pembetilki ve elif arkadaş. ailelerinize söylediniz mi? yoksa bir kaç hafta daha mı bekliyeceksiniz?
benim kendi annem babam ablam biliyo da eşimin tarafından kimse bilmiyo.. daha söylemeyelim diyo.
hımm. merak ettimde. üstüne çok titrerler. güzel duygu... Allah her isteyene nasip etsin.
ewet :) benden de çok merak ediyolar :)) eşim de niye söyledin hemen annene diyo senin de ağzında bişey durmuyo diyo... hee dedim gel de bunu bana anlathayattta duramam.. cuma günü eşimin doğum günü aslında ona o gün söylicektim de testi yaptığımda dayanamadım :)))) uyuyodu uyandırdım:119:
kızlar dua edın benım ıcın
ye neden dosyayi ekleyemiyorum...olmuyor ya//Eki Görüntüle 439125
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?