- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.941
rüya meselesi evet yaa ablamda beni rüyasında hamiş görmüş dün beni aradı sordu hamilemisin yoksa sen diye ben de abla ağzından bal damlıyo ama daha bilmiyorum dedimbakalım bunlar bi işaret mi acabaaa
ben olsam test yapardımmm ben bilsem şuan belli olacak 15 var adetime yine yapardımm içim içimi yemektense gider alır test yaparımmm daha ıyı:))
kuzum seninle aynı batımız 6 hazirandı işte ama benim belirtim senin kadar yok sen çok güçlü bi hamiş adayısın ben zayıf halka
rüya meselesi evet yaa ablamda beni rüyasında hamiş görmüş dün beni aradı sordu hamilemisin yoksa sen diye ben de abla ağzından bal damlıyo ama daha bilmiyorum dedimbakalım bunlar bi işaret mi acabaaa
Kızlar, bende acayip tembellik miskinlik var. Kafam çok karışık. Bitirmem gereken bir doktoram var. çalışıyorum. Kocam ikinci cocuğu çok istiyor. Yaş geçiyor. sizler ne güzel genç evlenmişsiniz. Ben geç yaşta evlenince ve ilk bebeğim çok zor büyüdüğü için, İkinciye cesaret edemiyorum. İstiyorum aslında ama geçen ay gördüm ki insanın çocuk haricinde hiç bir şeye konsantrasyonu kalmıyor. Elimdeki işler ölüm kalım meselesi ama ben çok gereksiz konulara takılıyorum. Hamarat olmak istiyorum, evim sürekli dağınık. İşimde işlerim ertemeli ve sürümcemede. Kızım, kocam benden daha çok ilgi bekliyorlar, haklılar. bense herşeyi ite kalka, yarım yapıyorum. Bana feyz verin....Ben ne yapayım..
günü gelen kıslar hadi gidin test alın ya çekin resmini gönderin allahın izniyle rabbim isteyen herkese varsin.bekleyipte sitrese girmekten çok çok iiyi bence idrarda sonucu görmek.
hadi bismillah deyin eczaneden kapın gelin:)
tamam tatlım kendını ne zama cesaretli hissedersenn o zaman yap ama bu kadar stersi yaşama evet belki hepimiz aynı steresleri yaşıyoruz ama gunun gelmişse ve geçiosa bu sterese bağlı olupta gelemeyebilir kan o zaman adet düzensizliğinde olur ne bılım ruhsal açındanda kendini iyi hissetemeybilirsin belki şahsen ben böyle olurdumm hatta geçtiğimiz aylarda 1 gun geçti test yaptım çıkmadı sonrakii kırmızı kartı yedımm ama kim bilir testi yapmasaydım stersten daha ne kadar adetim gelemeycektii.. bir nevi kendımı rahatlattığımı düşünüyorummm her açıdan ruhsal psikolojik ..vs..
hadi inş yaaa ben her ya dua ederdim allahım hamileysem göster diye hiç bişi görmezdim bu ay dua etmedim gördüm :????
tamam tatlım kendını ne zama cesaretli hissedersenn o zaman yap ama bu kadar stersi yaşama evet belki hepimiz aynı steresleri yaşıyoruz ama gunun gelmişse ve geçiosa bu sterese bağlı olupta gelemeyebilir kan o zaman adet düzensizliğinde olur ne bılım ruhsal açındanda kendini iyi hissetemeybilirsin belki şahsen ben böyle olurdumm hatta geçtiğimiz aylarda 1 gun geçti test yaptım çıkmadı sonrakii kırmızı kartı yedımm ama kim bilir testi yapmasaydım stersten daha ne kadar adetim gelemeycektii.. bir nevi kendımı rahatlattığımı düşünüyorummm her açıdan ruhsal psikolojik ..vs..
Kızlar benim de bat tarihime daha var ama dayanamadım soluğu karşı eczanede aldım eğer ki döllenme adet dönemi sonrası olduysa çıkma ihtimali warmış kızlar dua edin müsait olduğum an hemen yapacağım. yemekteki arkadaşı bekliyorum :)
ahaaa yine midem kazınıyo resmennnn mutfaga gitmek isteğimm geldiiiii
bugün misafirlerim varr akşama belki yapacam olmassam eğer tekte çifte olsa paylaşacam resmi musait olanlar şimdi yapsın bakemm :)))
gogomel yapmadan ben yapmam valla hırs yaptım ilk ona yaptırcamamin inş pozitifin resmini göndereceğimiz zamanlar da olucak ama ben bu ay pek sanmıyorum nedense çünkü adet belirtilerim var kasıklarım ve göğüslerim fena agrıyor o yuzden beklıyorum tatlım
gogomel yapmadan ben yapmam valla hırs yaptım ilk ona yaptırcamamin inş pozitifin resmini göndereceğimiz zamanlar da olucak ama ben bu ay pek sanmıyorum nedense çünkü adet belirtilerim var kasıklarım ve göğüslerim fena agrıyor o yuzden beklıyorum tatlım
gece yattıktan sonra haşlanmış patates cektı canım yaaa :)))
koşşşşş bebiş acıktı belkideeee
koşşşşş bebiş acıktı belkideeee
ben müsaitim ama söyledim sen yap ben öle yapıcam hadi bakalım tatlım inş hayırlı haber getir bize
sade ben değil hepimiz güzel haberlerle dönelim inşşş
canim hamilyeken de yapabilirsin doktorani.. ve herseyi oluruna birak sen doktorani bitirmeye calis ama cocuk isinide oluruna birak olacagi varsa olur.ablam 7 aylik hamileyne sinavalrini vermisti.. ben imreniyorum cocuklu calisanlara .inan hem is hem cocuk koca ev isi birarada gitmiyor.evislerinin kactigi yok esinle de yaparsin.ama kizina esine gunde bir saat da olsa guzel bi zaman ayir..
kızlar bebişler size ben acıktım diyor belkide kim bilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?