- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.601
bnede 1 hafta onceden basladı bu değişiklikler..
kasık agrısı bel agrısı hatta ayagımda uyusma belkıde ayakta cok kaLIORUM oyuzden oldu ayak agrısı..
gaz varmış gıbı hep içimde canım...
bırde akıntı en buyuk belırtı bende bıtmeyen bı akıntı oldu bat ımdan 4-5 gun once basladı beyazımsı bole koyu ayran kıvamında...
ağızda kurulukta oluo...güöğüste şişio benımkılerde şişti ki regl zamanı pek şişmez ole ..şimdide şişler ve o kasık agrısı hala var bende..
yanı hamıle olabılırsın dıorum kısaca...akıntı falan da varmı ki
canm benımmm testımın sonucunu mutlaka paylaşayacam biz bat kardeşiyiz:)))bu arada teşk ederim inş aynı zamanda hamile kalır aynı anda doğururuz:))
öncelikle çok tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım:) darısı da bizim gibi bekleyenlerin başına. benim henüz fazla bi akıntım yok ama batım 21 haziran. daha çok var. ayrıca pek de umudum yok hesabıma göre biz yumurtlama günlerimde birlikte değildik çünkü. sadece haftada iki gün birlikteyizyine de Allah isterse denk getirir değil mi:)
Tabiki de canım o günlerde birlikte olamadık diye üzülme bende yumurtlama dönemindeki hesaba göre o hafta yapamadım adetten sonra yapabilmiştik ve o anda olmuş.Zaten yumurtlama herkesde 12.14.16. günlerde olmaz ki Allah isterse verir arkadaşım inancımızı duamızı eksik etmeyelim yeter.
Kesinlikle katılıyorum. inancımızı kaybetmemeliyiz. keşke bi on gün sonrasına ışınlanarak gidebilsek beklemek de çok zormuş. şimdiye kadar tüm gün çalışıyodum şimdi yarım güne düştü evde öyle pinekliyorum alışkın da değilim kendimi çok dinlemeye başladım ve hep aklımda bu var. herkes kafana takma diyor biliyorum doğrusu o ama nasıl takmayacağım işte onu bilmiyorum takmayan arkadaşlar varsa bi anlatsınlar valla:))
kızlar sağlık ocağından geldım doktor dedi çıkmadı :) bende dedım ki doktor hanım acaba ben nıe bu kadar acım şeker olabilirmi yarın gel şeker ölçelim dedi .. artık edirnede yaptıracammmm...şuan madem gebe değilimmm.. tek sloganım durmak yok çalışmaya devam daha yolun başındayızzzzzzzzzzzz ..... testlerimiz negatis çıksa bile üzülmeyelimmmm üzülürsek hiç bebeğimiz olmazzzzz...çok çalışmamız gerekiyor çokkkkkkkkkkk:)))))[/QUO
canım yaaa allah gönlüne göre versin böyle pozitif oldugun sürece bebişini alırsın kucakına canım benım
kızlar sağlık ocağından geldım doktor dedi çıkmadı :) bende dedım ki doktor hanım acaba ben nıe bu kadar acım şeker olabilirmi yarın gel şeker ölçelim dedi .. artık edirnede yaptıracammmm...şuan madem gebe değilimmm.. tek sloganım durmak yok çalışmaya devam daha yolun başındayızzzzzzzzzzzz ..... testlerimiz negatis çıksa bile üzülmeyelimmmm üzülürsek hiç bebeğimiz olmazzzzz...çok çalışmamız gerekiyor çokkkkkkkkkkk:)))))[/QUO
canım yaaa allah gönlüne göre versin böyle pozitif oldugun sürece bebişini alırsın kucakına canım benım
inşşş canımm bu ay olmadı bı dahakı ayönemli olan sizlerin burda olmanız ve paylaşımlarımızzz gerçekten çok ıyı bızler ıçın bu site bi kaç gun giremıyecem yarından sonra kayınvalideme gidicem 3 4 gun onlarda kalacam eşim gelecek benı alacak edirneye geçecez ancak 1 haftayı bulur.. yarından sonra yanı 1 hafta yokum bebişlere ben yokken ıyı bakın benım bat hala geçerli ha 22 si:)))) belki şu hazıranın son haftası kırarım şeytanın bacağını bellimi olur:))))))))
kızlar sağlık ocağından geldım doktor dedi çıkmadı :) bende dedım ki doktor hanım acaba ben nıe bu kadar acım şeker olabilirmi yarın gel şeker ölçelim dedi .. artık edirnede yaptıracammmm...şuan madem gebe değilimmm.. tek sloganım durmak yok çalışmaya devam daha yolun başındayızzzzzzzzzzzz ..... testlerimiz negatis çıksa bile üzülmeyelimmmm üzülürsek hiç bebeğimiz olmazzzzz...çok çalışmamız gerekiyor çokkkkkkkkkkk:)))))
günaydın cnm ben snden once kalktım:))) sabah 7 de uyandım kolileme yaptımm taşınacam hayırlısıysla edirne yolları gözüktü bana varmı aranızdan edirnede yaşayan kızlar?
inşşş canımm bu ay olmadı bı dahakı ayönemli olan sizlerin burda olmanız ve paylaşımlarımızzz gerçekten çok ıyı bızler ıçın bu site bi kaç gun giremıyecem yarından sonra kayınvalideme gidicem 3 4 gun onlarda kalacam eşim gelecek benı alacak edirneye geçecez ancak 1 haftayı bulur.. yarından sonra yanı 1 hafta yokum bebişlere ben yokken ıyı bakın benım bat hala geçerli ha 22 si:)))) belki şu hazıranın son haftası kırarım şeytanın bacağını bellimi olur:))))))))
canım benım allah kolaylık versin işlerinde kafan böyle rahatken gönlün bu kadar temizken rabbim dualarını dualarımızı boşa cıkartmaz ,inş en hayırlı zamanda güzel haberlerini alırız :)
canım benım allah kolaylık versin işlerinde kafan böyle rahatken gönlün bu kadar temizken rabbim dualarını dualarımızı boşa cıkartmaz ,inş en hayırlı zamanda güzel haberlerini alırız :)
canım benım allah gonlune gore versın işlerinde yardımcı olsun senın kafan bu kadar rahat gonlun bu kadar temız ıken kucagın boş kalmaz allahın izniyle
gecmıs olsun talıha sıkma canını bu ay olmadı gelecek ay olur uzme kendını
Canım tebrikler:) ikimizinde bebekleri aynı haftada hatta aynı gundeler:) belki arkadas olurlar ne dersin:)
tebrikler cnm allah kucagına almayı nasip etsin saglıkla :)
Çok sağoll canım benim en son adetim 2 mayıstı ve mayısın 29unda adet olmam gerekiyordu olmadımm tabisii :)) adetim geçtikten 2 gün sonra kanda 930 çıktı değerim 4 hfatalıktı.şimdi dr 6 haftalık dedi keseyi gördük bebeciğimde içindee ama çok minik daha 3mm dedi dr bende gördüm ultrasonda kalbi atıyor beyaz bi çizgi gibi gözüküyor hızlı hızlı hareket ediyor kalbii :))Allahımaa çok şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?