HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

öncelikle çok tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım:) darısı da bizim gibi bekleyenlerin başına. benim henüz fazla bi akıntım yok ama batım 21 haziran. daha çok var. ayrıca pek de umudum yok hesabıma göre biz yumurtlama günlerimde birlikte değildik çünkü. sadece haftada iki gün birlikteyiz yine de Allah isterse denk getirir değil mi:)

Tabiki de canım o günlerde birlikte olamadık diye üzülme bende yumurtlama dönemindeki hesaba göre o hafta yapamadım adetten sonra yapabilmiştik ve o anda olmuş.Zaten yumurtlama herkesde 12.14.16. günlerde olmaz ki Allah isterse verir arkadaşım inancımızı duamızı eksik etmeyelim yeter.

Kesinlikle katılıyorum. inancımızı kaybetmemeliyiz. keşke bi on gün sonrasına ışınlanarak gidebilsek beklemek de çok zormuş. şimdiye kadar tüm gün çalışıyodum şimdi yarım güne düştü evde öyle pinekliyorum alışkın da değilim kendimi çok dinlemeye başladım ve hep aklımda bu var. herkes kafana takma diyor biliyorum doğrusu o ama nasıl takmayacağım işte onu bilmiyorum takmayan arkadaşlar varsa bi anlatsınlar valla:))

Takmayan o arkadaşlardan biri de bendim :) Bekledim sabırla adet günümü ama belirti falan aramadım kendimde hiç.Hatta nisan ayında daha çok belirtim vardı daha çok hamileydim :) Kasık ağrım göğüs ağrım uykum akıntım hepsi vardı sonra tabi hüsran oldu.Ama bu ay dedim ki herşey Allahtan verende vermeyende o hayırlı zamanda nasip etsin dedim.Burdaki arkadaşların ısrarları üzerine bile adetim 2 gün geçince test yaptım.Ama beklemedim öyle gün saymadım şu kadar kaldı falan diye.Bi rahatlık oldu bende anlamadım.Tabiki insan merak ediyor bir an önce öğrenmek istiyor bendeyse bebişim bi yere kaçamaz nasılsa dedim bekledim :) Benimde hep aklımda bebek bebek en yakın arkadaşlarımın doğum günlerini unuttum yapmam gereken işleri unuttum iş yerinde beynimde bi tek bebek vardı.Eşimle bile başka hiçbir konuda konuşmuyodum adamın canı sıkkın mı derdi var mı yok takmıştım illa bebek.Her gün iş yerinde bebekle doğumla hamilelikle ilgili şeylere bbakardım.Hatta hamile kıyafetleri beğenirdim kendim için.Bu sitede şu anda olmamız bile aklımızdan çıkarmamamızı sağlıyor ki zaten.Ama adetin gelip gelmemesiyle ilgilenmedim çok.hatta benim adetim hiç gün şaşmaz çok düşündüğüm için o bile gecikti belki dedim önemsemedim ama rabbime şükürler olsun ki bebeğim gelmiş.Allah hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.Bugün değilse yarın bu ay değilse öteki ay inşallah sizlerde bebeklerinize kavuşursunuz.

kızlar sağlık ocağından geldım doktor dedi çıkmadı :) bende dedım ki doktor hanım acaba ben nıe bu kadar acım şeker olabilirmi yarın gel şeker ölçelim dedi .. artık edirnede yaptıracammmm...şuan madem gebe değilimmm.. tek sloganım durmak yok çalışmaya devam daha yolun başındayızzzzzzzzzzzz ..... testlerimiz negatis çıksa bile üzülmeyelimmmm üzülürsek hiç bebeğimiz olmazzzzz...çok çalışmamız gerekiyor çokkkkkkkkkkk:)))))

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah:) dediğin gibi daha önümüzde uzun bir zaman var. her şeyin hazyırlısı inşallah temmuzda olur:)

günaydın cnm ben snden once kalktım:))) sabah 7 de uyandım kolileme yaptımm taşınacam hayırlısıysla edirne yolları gözüktü bana varmı aranızdan edirnede yaşayan kızlar?

slmmm cnm benim eşim Edirneli ve Tekirdağ da yaşıyoruz çok güzel bir yere gidiyorsun emin olabilirsin

Kuzular benim batım 22 haziran daha çokk var ama sizi böyle mutlu , umutlu görünce hevesleniyorum rabbim daim etsin mutluluklarınızı olmayanları da musmutlu etssin...ben ilk haftayı değerlendiremedim ilç kullandığım için adetimin 15.ünü ilişki oldu bi beklentim yok ama inş sizin için çok güzel olsun her şey....:)

Allahım, ne güzel bi duygudur o şimdi:)

Rabbim bizede nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…